5

Анонимен

преди 6 години

Аз не видях някакъв талант

4

Анонимен

преди 6 години

Грозна и противна снимка,която показва каква е същността на проклетите педофилски,извратени,човеконенавистни филмчета на Уолт Дисни. Момиче ( а може и да е момче с момичешка рокля!) с татуировка на челото-това е толкова нечовешко,долно и животинско! Това дава и предлага Уолт Дисни на децата!

3

Анонимен

преди 6 години

Грозна и противна снимка,която показва каква е същността на проклетите педофилски,извратени,човеконенавистни филмчета на Уолт Дисни. Момче с татуировка на челото-това е толкова нечовешко,дошно и животинско! Това дава и предлага Уолт Дисни на децата!

2

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам педофилските,извратени и мизантропски филмчета на Уолт Дисни,където на животните( мишката,патокът,патицата и др.) им придават човешки действия; героите човеци са обратни и травестити;момичетата на Дисни са всъщност лесбийки или момчета и травести,а момчетата на Дисни-обратни,гейове и травестити.Харесвам руските мультики,защото там се говори за човешкото,човещината и доброто у човека. Харесвам и японската анимация(например-детектив Конан и др.),като изключим бруталности и насилията.

1

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам педофилските,извратени и мизантропски филмчета на Уолт Дисни,където на животните( мишката,патоък,патицата и др.) им придават човешки действия; героите човеци са обратни и травестити;момичетата са всъщност момчета,а момчетата на Дисни-обратни,гейове и травестити.Харесвам руските мультики,защото там се говори за човешкото,човещината и доброто у човека. харесвам и японската анимация(например-детектив Конан и др.),като изключим бруталности и насилята.