22

Анонимен

преди 6 години

Сато гледам снимката , единственото което ми идва на ума е :сговорна дружшна - планина повдига"

21

Митко Павлов

преди 6 години

В другите сайтове пише, че катапулта не е сработил, поради грешка в компютъра на задкормилното устройство. Техника, какво да се прави!

20

Анонимен

преди 6 години

Има жени които карат по внимателно и добре от мъжете ...спецялно пътния възел там дава предпоставки за катастрофи

19

Учуден

преди 6 години

До Поп ГруюИ защо трябва да са с каски?

18

Емем

преди 6 години

Поне е имала еърбеци тази стара кола. Ако нямаше според мен отдавна да е предала богу дух жената. Дано да се оправи. Не знам на 100% какъв е склчаят, но всеки ден виждам едно 70% да карат бързо и да си гледат в телефона, а не пътя. Това трябва наистина да се спре.

17

Казаков

преди 6 години

Не знам, какъв е случаят, но на 22 декември колата ми се плъзна като шейничка и чукнах тази на шофьора пред мен, макар че карах изключително бавно. Случва се. Дано се оправи жената!

16

Анонимен

преди 6 години

Чудех се как е възможно да се изтърси автомобил от мост, но от телевизионния репортаж се видя ясно всичко. Въпросният пътен възел не е обезопасен. Широки завои, стръмни насипи и - само едно бордюрче! Това бордюрче (10-15 см) изобщо не представлява безопасна преграда. Преодолява се много лесно, даже и при съвсем сух път. Веднага беше направено внушението за "черен лед", за да си сложат ламаринката отзад. Сега ще хукнат да слагат мантинели, след дъжд качулка!

15

Анонимен

преди 6 години

Така е! С купена книжка до гробищата или с повече късмет до Пирогов!

14

Анонимен

преди 6 години

Жена с кола е като луд с картечница.Сиреч да не си и пред очите.П.П. Да си беше седяла в провинцията от където е щеше да е жива и здрава.

13

Анонимен

преди 6 години

Психари и камикадзета навсякъде, и всичките са снабдени с оръжия за масово поразяване. Не е истина. Какво още трябва да се случи, за да се въведе строг режим за притежаването на личен автомобил?!

12

наблюдател

преди 6 години

Дано се оправи жената! Добре, че не е паднала върху друга кола. Май трябва да се въведе задължително шофиране с каски за шофьори и пътници.

11

Поп Грую

преди 6 години

Работниците са без каски. Ако беше лято щяха да са по потници.

10

язе

преди 6 години

Какви мантинели могат да ни спасят? Стига глупости! Пътищата са като гресирани с "едри прахови частици" и са по-опасни от заледените такива. Да се молим по-скоро да се изсипят обилни дъждове, за да ни ги измият! На фандъковица не можем да се надяваме за елементарна чистота. Иначе всичко попада към несъобразена с пътната обстановка скорост.

9

Анонимен

преди 6 години

С голямо съмнение подхождам към жени в автомобили. Една част си внушават, че карат страхотно а всъщност са абсолютни самоубийци. Внимавам много, защото поне половината са с купени книжки. И както се вижда, започнаха да се трепят из цялата страна. Жените трудно преценяват състоянието на пътя, особено Черен лед. Нямат усет, но еманципацията и лъжливото чувство за висок стандарт им дават увереност, че могат да "пържат" автомобила когато и където си искат. И резултата е видим, летят през мостове.

8

Анонимен

преди 6 години

За еврохрантутниците има пари, за мантинели няма...Не се мислете за големи шофьори и не съдете жената, на всеки може да се хлъзне колата при заледен участък, да не дава Господ!Дано се оправи жената!

7

даааа

преди 6 години

В условия на демокрация,СУМПС вече може да откриеш и в пакет "Зайо Байо"!

6

заледено

преди 6 години

заледени бяха пътищата тази сутрин

5

Бай Тошо

преди 6 години

Аз съм виновен! - Както виждате на моста пише 1986 (година). Лично го строих ако бодигарда ми да твърди че преди него нищо нямало по земята...

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГорубляне я чака !Нищо и няма !

3

hm

преди 6 години

Къде пък там няма мантинели?