36

Анонимен

преди 6 години

Съдиите, прокурорите и журналистите са по-голяма *** дори от политиците

35

Асан

преди 6 години

Слава на Бойко, слава на партия ГЕРБ.

34

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

......"ОСТАВИЛИ ГО ЗА КМЕТ"---ЗА ДА СЕ НАГУШИ , КАТО ЗА "ПОСЛЕДНО"..ХА,ХА,ХААААААААААА......./..."БЕЗ ТАТО---ПО ТАТОВСКИ ".../

33

Андрешко

преди 6 години

Тия от НАП къде са да го питат за парите.А за съда знаем само за кокошката няма прошка.

32

ано

преди 6 години

бил е забравил да се отчете точно на истинската мафия(съдиите) и веднага го подсетиха ето отчете се и вече няма доказателства и пак кмет и старата песен , в съдебната с-*** требва да бъдат ииизбити всички от чистачката до главния прокурор ,точно те са на върха на корупцията от нея се хранят и затова я създават

31

777

преди 6 години

Защо съдиите не го попитат откъде има 250 хил лева за гаранция и колко още по толкова може да извади един кмет на молка община?Малее,а колко ли могат да извадят кметовете на големите общини като Живко Тодоров,който подари на поповете Аязмото от раз?С каква лекота се раздава това ,което и турците са признавали за общинска собственост и не го пипали!Добър кмет,няма що!Щедър!

30

Анонимен

преди 6 години

MNOGO CHUM ZA NICHTO.

29

Анонимен

преди 6 години

Путин каза, че корупцията е кръвоносната система на Русия. Премахнат ли я, държавата умира. Същото е и у нас! Никаква разлика.

28

Анонимен

преди 6 години

Темида е сляпа...

27

Анонимен

преди 6 години

безправова територия - престъпниците на свобода и после защо не ни искали в Шенген?!? не в Шенген, от ЕС трябва да ни изхвърлят!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Оня ден Тиквата и Свинетка беснееха пред чуждите медии, как можело да ни наричат корумпирана държава, а току що отърваха кмета си, завлякъл държавата с 13 милиона лева с корупционни практики...

25

Анонимен

преди 6 години

В държавата на мафията (ГЕРБ) цари беззаконие и безнаказаност. Цветанов вместо в затвора е в парламента, Добрев е депутат в нарушение на Конституцията, Влайков го върнаха поста му, на Московски не му е повдигнато обвинение, Рачев беше възстановен на поста си...

24

Бай Суджук

преди 6 години

България е на 109-о място по свобода на медиите от общо 180 страни в тазгодишната (2017г). класация на "Репортери без граници". СЛАВА, СЛАВА !!! ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРБ !!!

23

Анонимен

преди 6 години

Герберастите Закон не ги лови. Те са над закона, защото са покровителстван и от Човека-Държава Боко Тиквата. Той пък се изживява като такъв по волята на без мозъчния материал. Демокрация, какво да правиш...

22

Бай Суджук

преди 6 години

Корупция НЯМА ! Икономически разтеж от 3% !!! Шенген иде !!! Ердоган ни обича !!! Тока не поскъпна !!! Слава на бащата слънце, СЛАВА на ГЕРБ !!! СЛАВА, СЛАВА !!! ВЕЧНА СЛАВА !!!

21

Бай Суджук

преди 6 години

Поредния изтрит коментар. Да живее свободата на словото. Да живее Б.Б. Слава на ГЕРБ. Слава на Цв.Цв., И.Ф., Л.П. Слава, слава !!!

20

Анонимен

преди 6 години

Е па нема такава държава но явно има и не знам до кога ще е има защото е вредна за хората които все още живеят в нея и честно печелят парите си.Полезна е само за олигарси картели и мафиоти.

19

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете, че и съда е техен! Всъщност, всичко в държавата е поделено и разпределено все на техни хора - от кмет до чистачка в държавен и общински сектор. Дори и в частния сектор е така.

18

Анонимен

преди 6 години

Честито на септемврийци и да е жив и здрав Рачев да довърши това, което е започнал за града. А неговите врагове от ИК за ,,Спасение на Септември'', които го топят да се пръснат от яд, че хората го подкрепят и за тях гласуват по 5-6 процента само.

17

Анонимен

преди 6 години

Аз навремето не се махнах от тая пуста ***, заради някакъв патриотизъм и пуста чест, че камъка си тежи на мястото, но тази грешка няма да я повторя с децата си. Още от сега ги подготвям за живот някъде другаде. Тука оправия няма, надежда няма ! Бягайте младежи, търсете щастието и по-добрия живот навън.