66

истината

преди 6 години

с конвенция или без конвенция *** и обратни винаги е имало и винаги ще ги има никой не може да ги спре но това не значи че трябва да ги изтребваме и преследваме а да се заемем с възпитанието на децата в семейството и училището и задължително да се въведе ВЕРОУЧЕНИЕ въпреки съпротивата на комунистите

65

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията на поробените, без право на глас, ни хък ни мък.

64

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Колко незнание блика от хората които са против Истанбулската конвенция! Няма трети пол, няма ала бала. Понятието "***" се използва, като понятие са социална роля на запад от 60-те години. Все едно да се каже, че бисексуалните са четвърти пол, транс пети и т.н. Тези хора са хомоФОБИ. В английският оригинален текст на Истанбулската конвенция никъде не се споменава за трети, пети или десети пол!

63

До 63 Страхил

преди 6 години

Бат Страхиле я пак провери хубаво айпи адреса ми и не заблуждавай хората.

62

като чета

преди 6 години

Като чета коментарите---няма надежда в тази държава. Нета се владее от хора достойни единствено за любимият си премиер; с неговото мутринско възпитания и взор в бъдещето. Докато българинът не разбере, че основният ни проблем е липсата на върховенство на закона, че от там идва и корупция и ниските доходи и липса на инвестиции и щуробаджинащината и изборът на хора като управляващите---няма да има прогрес. Всеки народ си заслужава съдбата.

61

Страхил

преди 6 години

До Драги.... Не те знам в какво Скандинавие живееш, като айпи адресът ти е от Горубляне. Оттук нататък коментарите ти нямат тежест.

60

Драги...

преди 6 години

Да лапат маститите адвокатски колегии и съдилища едни пари. Пък оня дет ч укал пияната ще плаща здраво. Откъде мислите че се финансират тези нпо-та,за щяло и нещяло като днес например питбулът убиец дет го настаниха в хотел. Относно неприкосновеността на децата тук ще ви кажа,че някой съсед например ви нарочи и звънне до социалните или полицията като нищо ще ви отнемат детето и няма да го видите повече. И пак почвате с адвокати и парите пак отиват при евреите. Това искат да направят и у нас в Бг

59

zg

преди 6 години

Както се казва: всяко зло, за добро. Много ми се ще *** Паша да я вкара ИК за гласуване в НС. За другите не знам, но поне на мен ще ми се стесни избора. На следващите (в този случай очевидно предсрочни) избори, ще избирам измежду партиите, които обещаят да денонсират гнусотията.А както и да го върти и суче Боко, ще си остане най-вече с това, как е поискал масово извращаване на децата. Тц. Това не е европейска директива. Това е под натиск на лоби от извратеняци. Всички вдянаха.

58

Драги...

преди 6 години

...съотечественици. Не съм ерудит в тази област ,но определено съм против тази конвенция. Казвам ви защо. От 5 год живея и работя в Скандинавието . Това което силно ми е направило впечатление е,че именно жените и децата са неприкосновени. Относно жените-забършеш някоя пияна вечерта сутринта оная се събужда,прави се че нищо не помни и те обвинява в изнасилване . И оттам за мъжа почва адвокати и съд до дупка и плащане на съд разноски и обезщетения. Да лапат адвокатите и да се въртят едни пари....

57

Анонимен

преди 6 години

продължение от 57А какво правим с тези които не преминават през операции които общо взето са 50 % от хората самоопределили се като мъже в жени , жени в мъже ,хора в животни и тн ..Ако мъж се определя като жена дали ще има право да ползва женската тоалетна и дасе пенсионира по рано? Как ще се отнася съдът на жалби от ишци обвиняващи в дискриминация или сбъркано обръщения към тях ? Дали хора определящи се като кучета ,котка и др животни ще имат право на глас ,данъци, имоти ?

56

Анонимен

преди 6 години

Джендърите нямат място в България! Българският народ не ги иска. Затова е подложен на геноцид.

55

Анонимен

преди 6 години

Не се казва най голямата подробност ,ако се признаят така наречените социален пол и не стандартни модели на поведение така наречените желаещи засмяна на пола ще изискват държавата(гражданите) да им даде пари за операции и лечение (хормоналните терапии са до гроб ) .Вместо вдигане на заплати и пенсии поради ниската раждаемост на БЪЛГАРИ от бедност или безплодност ,данъците ще скочат зада има за има пари за "различните" . Не само морално и финансово ИК е неизгодна и опасна за нас.

54

Анонимен

преди 6 години

Не се казва най голямата подробност ,ако се признаят така наречените социален пол и не стандартни модели на поведение така наречените желаещи засмяна на пола ще изискват държавата(гражданите) да им даде пари за операции и лечение (хоризонталните терапии са до гроб ) .Вместо вдигане на заплати и пенсии поради ниската раждаемост на БЪЛГАРИ от бедност или безплодност ,данъците ще скочат зада има за има пари за "различните" . Не само морално и финансово ИК е неизгодна и опасна за нас.

53

85489898

преди 6 години

До ХомосексуалистТи нали знаеш , че ББ го е страх от протести , а да хвърли полицията срещу хората - дори и той не е способен на подобна глупост / почти /На българина що годе едно семейство му остана , всичко останало му го ограбиха , иииии посегнат ли на него - вече бой наистина ще има , ама да не е като от 1997 -*** , дипутити барикадирани в парламента , ама този път дали ще се скрият .....Не знам дали наистина си гей , ама заради такива като теб / нагли/ , ще го отнесат и безобидните хомота

52

101

преди 6 години

До ХомосексуалистБългарите не са франсета!На тях малко им трябва!Както българина е добродушен и услужлив майтапчия,така изведнаж може да му писне!Ако Герб хвърлят полиция срещу хората,с Герб е свършено!Вместо 33% на избори ще отидат над 90!Българина много търпи,ама свърши ли му търпилото става непредсказуем!И тогава покрай Герб ще го отнесете и вие,и то много здраво!И няма кой да ви отърве!Така че,по-полека и без заигравки!

51

Анонимен

преди 6 години

всички имат топки! само че на някои са чужди и отзад!

50

М, да ...

преди 6 години

Четейки 49 Хомосексуалист/"газелката" :))/ ми се струва, че трябва да се раздават оръжията! хайде да ви видим защитниците на Конвенцията!

49

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Джендърската ИК не се появява на "празно място". Нещата са подготвени отдавна. Никой не коментира, че дискотеките и съвременната диско- култура водят началото си от НЮ-ЙОРКСКИТЕ ГЕЙ-КЛУБОВЕ.....

48

Хомосексуалист

преди 6 години

Миличктите на мама, против конвенцията били. Те и французите бяха против осиновяването на деца от хомосексуални двойки, даже излязоха 2 милиона в париж да протестират семейно с децата, ама жандармерията извади палките и ядоха бой, и разбити детски глави имаше даже от полицейските палки, ми хайде и вие щом сте против излезте и протестирайте като французите, да видим какво ще стане, а?

47

Анонимен

преди 6 години

Цецо,Бойко,Симеонов и Сидеров са *** в рокли и на токчета