43

Ееех

преди 6 години

За краварите е жизнено важно да има войни по света. Те от това живеят. От чужди богатства, чужд петрол. А от тях само печатане на банкноти, дългове който никога няма да върнат, на гърба на света. Ееехх на кого не му се живее така

42

Анонимен

преди 6 години

До БобиАко се съди по кюрдските видеота и българските коментари, турската армия бяга от Африн в посока Трабзон, терористите на ПКК маршируват по улиците на Анкара и българската армия следващата неделя ще проведе тържествена церемония в току-що превзетата от тях желязна църква в Истанбул! Мечтиии мечтиии ...

41

Боби

преди 6 години

До 34Според твоето изказване МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ И ПРАВИЛА ЗА САЩ НЕ ВАЖАТЗАЩО ТОГАВА ДРУГИТЕ ДА ГИ СПАЗВАТ? ИЛИ ЩЕ СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ А ТОЗИ КОЙТО ГИ НАРУШАВА БОЙ ПО КАНЧЕТО ИЛИ АНАРХИЯ

40

Мишо

преди 6 години

До до 34Това което не направиха за 5 години американците, руснаците го свършиха за 2.Спри да си бъркаш в носа, че ти изтече мозъка.

39

Анонимен

преди 6 години

Всички терористи в Сирия са рускоговорящи!Главният терорист в света е ДЖУДЖАГИН!!!!!

38

акл

преди 6 години

Някой да е чул за загинали канадски войници някъде по света?Руснака можеше да си живее като канадеца,даже три пъти по добре,щото Русия е бъкана с природни суровини.Но руснака няма късмет.мафиотите така са окупирали Русия,че вече 100 години няма пускане.Никой никога няма да нападне Русия при наличието на толкова ядрено оръжие,въпреки това Путин ходи да им разправя че били заобграждани и трябвало да *** в Сирия,Украйна,Грузия и къде ли още не и да живеят като мизерници.

37

Анонимен

преди 6 години

Ето така са загивали като будали и преди 140 години при Плевен и на Шипка! Сетне Запада седна на кафе и пура, и реши къде ще има Княжество и кое си остава на султана, постави тук своята агентура за управленци и те управляват до днес. И столица ни избраха да е по далече от Масква!

36

Боби

преди 6 години

До Анонимен 30Кюрдско Видео - Два Турски Леопард 2 А4 седят в центъра на някакво селище/група сгради. Кюрдите пре спокойно обстрелват първия и от същата позиция след това ВЗРИВЯВАТ втория. Турците не знам с какво са били заети но Танковете не се поместиха нито обърнаха купол по посоката от където стреляха Кюрдите нито пуснаха димна завеса - НИЩО седяха диван чепраз и оставиха да се обучават Кюрдите във стрелба по неподвижни цели на еди какво си разстояние с ПТУР ... Нямам думи

35

Анонимен

преди 6 години

Про-правителствени сили на режима - означава терористи . Нали УЖ само САЩ подкрепяли такива :))) Почнаха да им лъсватт заднициите и на другите .

34

СС

преди 6 години

А бе нещо си е еб..о майката в тези събития.Че са избити руснаци избити са *** колко и как, по - точно защо е станало е загадка.Работели са със сирици на територия на кюрдите и някой казват, че са заминали 250 човечета, а други казват, че са направо 600.Въздушна потдръжка не е имало, офицялно атака също не е имало, а защо са тръгнали един господ знае.

33

до 28

преди 6 години

Запомнете стахановци! САЩ не се нуждаят от покана за да отидат и натупат когото си поискат защитавайки интересите си! кремал с 1 милион жертви не може да постигне и 1% от това, което САЩ правят с авторитета си и печатането на долари!

32

Анонимен

преди 6 години

Рано тази сутрин руските медии разпространиха информация за четирима загинали руски граждани в Сирия. Това са Алексей Ладигин, Станислав Матвеев, Игор Косотуров и казашкия сотник Владимир Логинов. Правете разлика между руски военнослужещи и руски граждани и няма да изглеждате смешно объркали се между три дървета като авторката, публикувала детската задачка за момчешките рокли.

31

Анонимен

преди 6 години

Преди години като нивобранец в ГВ ми бяха набили пропаганда, че нашата техника, нашите кучета и каски превъзхождат тези на евентуалния противник. В един от първите наряди по пирамидите срещаме турски наряд.Казвам на старшия ми ефрейтор Стефанов, че е забранено да говорим с тях, но той пич. Техния старши направо ни се радва - Ени аскер?! Гел бурда! Ефрейторът да покаже техника сочи р/с, казва ,,Тантал'' и се опита да демонстрира връзка, но - греда! Чаушът посочи своята и рече гордо - ,,Аселсан'

30

Анонимен

преди 6 години

Гаврата с ушанките е пълна.....

29

Анонимен

преди 6 години

До БобиБраво аркадаш, отличен коментар! Мога ли да ти предложа работа като главнокомандуващ на турския генерал щаб? Защото явно турските офицери и понятие си нямат как да водят бойни действия в пресечен релеф, а от твоя коментар става ясно, че си много компетентен по военните дела!

28

Чакъра

преди 6 години

Нищо не сте разбрали бе!! Не са двама, и 220 не са!! Вчера бяха 600, а днес вече са 1200! До другата седмица,, бог знае колко ще станат. Избори са това което иде в Русията ей!!!

27

факт

преди 6 години

САЩ се намират в Сирия без покана и са агресори и защитници на тероризма.....

26

Анонимен

преди 6 години

Ако свършат войните по света- Край с Големите Американски щати.

25

Анонимен

преди 6 години

Ами, турските техники окапали!? Така е, когато искат да постигнат целите си без да дават жертви в сухопътна операция и се стараят да избягнат невинни жертви. Я да задумкат всичко живо наред и за една седмица територията ще е свободна за бай Режеп да прави каквото си поиска.

24

Анонимен

преди 6 години

Турските танкове и ВВС си вършат отлично работата! Не са като руските!