32

:) :) :)

преди 6 години

Радио: - Поздравяваме с тази песен младите съпрузи Джеймс и Джордж! След кратка пауза:- Хм, Хм... Поздравът е от техните бивши съпруги.

31

Анонимен

преди 6 години

Така и неразбрах как една конвнция мачка християните. Конвенцията е против насилето.

30

Ivo

преди 6 години

БРАВО!

29

Анонимен

преди 6 години

аз разбирам:)

28

Анонимен

преди 6 години

Дано Патриарха отлъчи от църквата всички гласували за ковенцията дупетати!Да ги видя,как ще ходят да си палят свещичките по храмовете!!:-)

27

Анонимен

преди 6 години

Аз съм квакер, ако разбирата за какво ви говоря.

26

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега - голямото добро! Със сигурност свят, пълен с хоносексуалисти не е Голямото Добро!!! Това е Содом и Гомор. А този, който вярва в Бог няма врагове! Има само заблудени братя и сестри;)

25

Анонимен

преди 6 години

"Аз съм Светлината,. Която е над всички тях. Аз съм Всичко. Всичко е дошло от мене, и всичко се връща в мене. Разцепи дърво, и Аз Съм там. Вдигни камък и ще Ме намериш"

24

аз-ът

преди 6 години

Бате тия са ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ ! Вместо да се занимават с това, че работодателите си издействаха да вкарват за по 2 г. я нарушение с ЕС правилата -индийци, пакистанци и прочие /е па що да вдигат заплатите/ - тия се занимават с истанбулската конвенция ?! Хубаво е, че са синдикатите да ми кажат ,че белия хетеросексуален християнин е най-пре..ан в момена. Ми - мерси Мите.

23

Анонимен

преди 6 години

Аз съм Светлината,. Която е над всички тях. Аз съм Всичко. Всичко е дошло от мене, и всичко се връща в мене. Разцепи дърво, и Аз Съм там. Вдигни камък и ще Ме намериш

22

Анонимен

преди 6 години

15, Господ не шепне! Той те спасява всеки ден! Той няма нужда да крещи. Той те обича, въпреки, че си чепато магаре:))), и аз съм убеден, че ти специално ще си при Него един ден! Защото без да знаеш постъпваш правилно и вярваш така, както вярвам аз. А вярващият не чува Сатана. На други честоти е:) Бог да те благослови!

21

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

"вероятно е патриархално възпитан" един вид вероятно тоя не знае че в къщата на баща му е "пел петел" , така ли? нонсенс, в българиа патриархално възпитание никога не е имало водещ фактор

20

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

края е близо, щом соц службаши, блюдолизци и клеветници почнаха да защитават в национален ефир "ценности". един вид, толко са приключили темите за които може да се изкара неко рубла/долар, че вече почват да бъркат в главите на хората.

19

Анонимен

преди 6 години

докъто не се научите да вярвате със сърце в господ бог , да бъдете добри и мирни, да уважавате различните от вас , да подавате ръка на врага си в името на голямото добро ...нищо няма да стане от вас , а ако искате четете и 100 библии на ден в ада ще свършите защото опашятия вече ви е прегърнал, а от неговата прегрътка не се излиза никога!

18

Анонимен

преди 6 години

Ако не разбираш все пак: протестант не е еквивалентно на Бисер Петното. Ние не протестираме срещу нищо. pro test - ние свидетелстваме, че Бог съществъва и, че той, посредством Исус Христос е нашият Спасител. Библията е еднаква за всички, но основните РЕЛИГИИ - католици и ортодокс, я четат по различен начин. По-лошо - тълкуват я! А тя не се тълкува, а се следва. Ако истински вярваш ще разбереш.

17

Дойчин

преди 6 години

Уж в конвенцията не пишеро нищо за хомосексуалните, пък само хомосексуалисти и НПО я защитават.Що така? Влезнете във форума на БГ Мама, та да видите как жените са най-върлите противници на конвенцията.Така че ясно е чий интереси обслужва конвенцията.Ама номера ви няма да мине.

16

Анонимен

преди 6 години

Значи управляващите казват, че няма пари за болните ( лечения и операции ), но ще намерят пари за операции за смяна на пола, така ли???? И те ще имат право до безкрай да ползват скъпоструващи медицински услуги, докато болните ще бъдат оставяни да умират??? Що за нечовешка дискриминация????

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГоспод не е писал нищо мой човек протестанте ! ...господ не пише , господ шепне и ако имаш добро ухо го чуваш , ако не чуваш онзи с рогата защото неговия глас е по - висок ! Така, че не ми говори какво ти е писал господ, а погледни на горе и му кажи - Благодаря , че съм жив, че близките са ми добре! Това е достатачно за него , но го кажи от сърце а не от евангелието !

14

Запознат

преди 6 години

Само продажната герберска шайка са за конвенцията!

13

Анонимен

преди 6 години

Анонимен 9, аз съм протестант, ако разбираш за какво говоря.... Ние нямаме църкви и попове, нямаме и каменни храмове, не палим свещички и не минаваме под масата, облени във вода. Ние имаме само Библията и Евангелията. Бог наистина е във всеки един от нас, но това, което ни е написал ВАЖИ с пълна сила! А кой колко е истински с Него ще разбере сам. Там винаги отиваш САМ!