112

Анонимен

преди 6 години

Седи сър Джон пред камината, пие скоч, пуши пура и размишлява. Внезапно на улицата се вдига олелия. Вика иконома и пита:- Какво става на улицата Джеймс?- Гейпарад, сър!- Какво искат?- Равни права, сър.- Ами нали имат равни права?- Имат сър.- Тогава, защо вдигат шум и правят парад?- Ами, пед*раси сър!

111

Defender of Justice

преди 6 години

Истанбулската конвенция е първо безбожна-и явно антихристянска неморална,анти-човешка, измамна и нечестива като нацистките комунистическите ислямските беззаконни дяволски "закони" измамващи, ограбващи и разрушаващи човека- врагове на Бога и разрушителни дори гибелни за човечеството,моралните принципи и общочовешки норми. и само безморални безбожни и корумпирани управляващи. продали истината за пари и душите си на дявола за изгода могат да я приемат,налагат погазвайки човешките права против Бога

110

Анонимен

преди 6 години

А тез *** от профсъюзите чий го дирят въобще като никаква работа не вършат.Само се знае че ги има но никой не ги е виждал.

109

Анонимен

преди 6 години

Този пък ако е бял хахахаха

108

Анонимен

преди 6 години

Браво на "Подкрепа".От време на време се покажат,да не ги забравим.

107

вечната и святата

преди 6 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИЗиновиев също е бил БЛИЗЪК с др.Ленин!И от ревност е мразел Троцки!Точно Зиновиев помага на Сталин да се отърве от лудия евреин!А за благодарност Сталин го разстрелва!

106

БХХ

преди 6 години

Бял, християнин, хетеросексуален - нормален!!!

105

Анонимен

преди 6 години

Едно време в "далечното"последно деситилетие на 20 век като ми намигнеше мъж се дуех че ме е харесал особено ако е някой хубавец,сега ще учат девойките че ако някой ти намигне извършва жестоко вербално сексуално насилие и можеш да го издириш и да го осъдиш!Ще си изгори като едното нищо момчето!!!Няма вече свалки,ще си гледаме в краката,еб..си ужаса.

104

Анонимен

преди 6 години

Джендърията е нов вид извратен фашизъм , диктатура на извратеняците , геноцид на нормалните хора ..

103

ХОМОСОЦИАЛИСТ...

преди 6 години

НИЕ СМЕ ПРОТИВ ,БЕ .....!!!!!!!НИКАКВО ПРИЗНАВАНЕ ---ТРЕБВА ДА СИ ОСТАНЕМЕ "НЕЛЕГАЛНИ "ЗАВИНАГИ!!!ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ , ШЕ НИ ПОСТАВИ ЗАВИНАГИ В "ПАРТЕР " И "ЛЕГНАЛО" ПОЛОЖЕНИЕ...!НИЕ НА ГЕРБ...НЕ ЛЯГАМЕ!!!САМО НА ---ПУТИН!!!

102

Анонимен

преди 6 години

До Дойчинпо нашему - пед-ера-стия! както и да го наричат, това е истината!

101

анонимен

преди 6 години

Защо пак се говори с половин уста? Според мен всеки, който се обяви срещу ратифицирането на конвенцията (и има топки), трябва да заяви ясно и на висок глас, че по този начин е и срещу правителството. Нека тази позиция срещу конвенцията, бъде позиция срещу премиера и подопечните му.

100

naco

преди 6 години

Другарю Манолов,а КОГА ще се БОРИМ,ПРОТЕСТИРАМЕ срещу КОРУПЦИЯТА,НИСКИТЕ ПЕНСИИ и ЗАПЛАТИ?!

99

МНОГО цинизъм,

преди 6 години

много гадория в приказките на ПРАВОСЛАВНИТЕ< ОРТОДОКСАЛНИ< ПАТРИАРХАЛНИ МЪЖКИ МЪЖЕ- "дупки,гавнa дето папкате" и ПОДОБНИ.НИТО за мъж те признавам, нито бих искала да пътувам в превозно средство, нито да работя с теб.

98

Анонимен

преди 6 години

Нали това е и идеята на джендърското нюзаджийско недоразумение - днесаджии.бъгъТехния спонсор ще им налива повече пари по дупките. Либерастичните ценности като последното джендърско, ще бъде лансирано от подобни *** и *** като тях.Да изпукате всички платени уродливи изчадия които цензорират нормално мислещите хора! Дано ви приседнат сopoските гавнa дето папкате.

97

к0нсерва

преди 6 години

аз като напиша тук, че белият мъж (хетеросексуален се подразбира, защото иначе просто не е мъж, а ***) е единственият човек без никакви права, а само със задължения, ме трият! при това задълженията му са да остави собствените си деца гладни,за да на сила чрез труда си и данъците,които плаща,гледа чужди деца и родите ли те им -ислямисти,джихадисти,африканци и т.н. това е като в природана кукувицата - снасяш си яйцата в чужда гнездо и чакаш дали собствениците са балами и ще ти хранят отрочето.

96

Donald J. Trump

преди 6 години

God bless Bulgaria! Our most reliable partner. Bulgarians are amazing people!

95

Анонимен

преди 6 години

Самото християнсво е смачкано и трябва всеки да си зададе въпроса, на кой бог служи християндемократката Меркел.

94

Анонимен

преди 6 години

Ограбиха държавата от всякъде , остана на хората едното семейство . Сега се опитват да нарушат спокойствието и морала в него .Посягат на възпитанието на децата в училище .Акъл от неморални българина не иска !

93

Дойчин

преди 6 години

Това е определението за *** от енциклопедия Британика:"Gender identity an individual"s self conception as being male or female,as distinguished from actual biological sex".Кратко точно и ясно.В превод-"индивидуално самоопределяне като мъж или жена,различаващо се от реалният биологичен пол".Така че за никакви социални роли на пола не става въпрос,ами за хомосексуалистите.