53

Анонимен

преди 6 години

"От издателството разбулиха мистерията като обясниха, че става дума за грешка от недоглеждане."- "Бързата куч*ка слепи ги ражда" да то всяка година с грешките, а прекалено много грешки не е на добре за бъдещето на една нация!!!!!Разбирам да една грешка човека не съвършен и да си зима поуките, ама издателствата претендирате за много повече от това. Къде са ви редакторите - няма такива!

52

фигурант

преди 6 години

В днешно време понятието "България" е лишено от съдържание!

51

Анонимен

преди 6 години

С такива "помагала" - врагове на науката не ни трябват."Това е обикновена грешка от преумора, понеже работим денонощно, понякога и през нощта колегите редактират и коригират.Къде са тези синдикати -профсъюзи ,социални,трудови инспектори ?Колко е трудовата седмица ? 168 часа ?Ха ,то в село България, под всеки камък дето изплува ,цяла скала ,дори планина.

50

Анонимен

преди 6 години

В Египет преди хиляди години са носили мъжете рокли. Няма нищо скандално в една рокля. Има различни цветове е материи.

49

великия костов

преди 6 години

До Анонимен 36Нали той каза "По-малко държава!"Е,държавата никаква я няма, народа се кефи на слободията и се чуди как тая ***- простотия да я превърне в далавера!!

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"и Русия я е подписала, сега ще се самоубиеш ли от православна мъка?"Русия подписала Истанбулската конвенция? Лъжеш,лъжеш и пак лъжеш. Ще те посъветвам да се самоубиеш ти,лъжецо. :)

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"и Русия я е подписала, сега ще се самоубиеш ли от православна мъка?"Русия и подписала Истанбулската конвенция? Лъжеш,лъжеш и пак лъжеш. Ще те посъветвам да се самоубиеш ти,лъжецо. :)

46

Анонимен

преди 6 години

Аз като ученик играх, като принцеса в една пиеса. Нашите ме гледаха и се гордееха с мен. Важното е децата да се образоват а дали ще смятат колко струва роклята или маратонката на момчето не е от значение.

45

Бай Тошо

преди 6 години

Хо-хо-хо, едно време учебници се преиздаваха веднъж на 10 години. В цяла българия се учеше по едни и същи издържани учебници. Сега всяка година нови фирми и фирмички си пробутват неграмотните писания ,а държавата е абдикирала защото неграмотността и корупцията е пропила министерството.

44

(-_-)

преди 6 години

Едно време имаше едно държавно предприятие, което се казваше УчТехПром и абсолютно всичко що е за децата минаваше през тях. От играчки, през учебници и детски пособия, методики - всичко.Естествено в зората на демокрацията то беше набързо ликвидирано, за да може множество фирми да се прикачат и печелят за сметка на нашите деца :( Абе повечето дейци на тоя сбъркан преход са за затвора!

43

Стайлинг

преди 6 години

Има и дамски, както и мъжки тениски, блузки, пуловери ризи, костюми. Важното е, че роклите и полите са типично дамски дрехи.

42

Анонимен

преди 6 години

Заради една правописна грешка толкова шум. Задминахме американците по скандали за глупости.

41

Анонимен

преди 6 години

До блузка"Блузката" каква дреха е? "мъжка" каква да бъде? Само "мъже" като Станишев, Кутев И Вигенин си обличат блузки :)

40

Анонимен

преди 6 години

Поредната бсп-фейк новина.

39

блузка

преди 6 години

"Блузката" каква дреха е?

38

Анонимен

преди 6 години

Аз колко пъти ще ви казвам ПРОБА-ГРЕШКА. Както се извинява из статията авторката или авторът - бях много изморен и ми се привидя рокля.

37

Анонимен

преди 6 години

За тази грешка някой ще понесе ли санкции? Разпространена е и *** книжката с картинки, която чудно защо беше наречена енциклопедия?

36

анти-джендър

преди 6 години

Допуснем ли ратифицирането на джендърската конвенция, следващото което ще ни натресат западните либерални психопати, освен еднополовите бракове, ще бъде борбата с МИКРО-АГРЕСИЯТА !!! от 45 минута на това видео, може да се види за каква нова перверзия става въпрос! Нагло, арогантно, показно - "джендърите" са вече тук /11.02.2018 г./ За съжаление, много малко има писано в бг медии за микро-агресията! clubz.bg/40438-vreme_e_da_go_kajem_svobodata_na_slovoto_e_napadnata

35

Златка

преди 6 години

Буря в чаша вода! От един километър се вижда, че е грешка, на условието на задачата става безсмислено, ама всякакви .лупаци взех да се възмущават.

34

Burzum

преди 6 години

Българите само джендъра им остана да оправят и ще цъфнат.