93

Jj

преди 6 години

Това ли наистина е най-големият проблем, който трябва да вълнува обществото? Безобидна правописна грешка, която поражда параноя в 'будните' родители? О, не, момченцето ми ще прочете в книжката, че някой носи рокля и от утре и той ще поиска да си сложи една? Уау... А да не говорим, че виждайки каква реакция създава една правописна грешка за пореден път ме убеждава, че не живеем в толерантно общество, не защото искам другите да толерират момченца с роклички, а защото всичко що е различно е зло..

92

Анонимен

преди 6 години

Щом се вдигна толкова излишен шум против тази Конвенция аз я подкрепям.

91

Анонимен

преди 6 години

БЕПсари, в Русия има много гейове. Там те са проблем и затова Кремъл се страхува от тях. У нас не е така. Така че спрете да ги популизирате излишно с фейк новини като тази и по този начин да им правите реклама.

90

Анонимен

преди 6 години

До БерлинБерлинчо,доволен ли си сега,когато в Берлин ежегодно има гей паради? Щастлив ли си,когато развяваш шареното знаме,облечен в розова рокличка? Преди да падне Берлинската стена -такива "екстри" като гей паради нямаше в Съветската немска част Германия и Берлин. Нямаше гей паради ив демократичната част на Германия,а дори и да имаше не бяха толкова рекламирани.

89

Берлин

преди 6 години

До БерлинЕдинственият недостатък на Георги Парцалев е това,че той е бил обратен. И с право милицята го пребива.----Аз тука се оттеглям. Нямам какво да добавя.

88

Берлин

преди 6 години

До БерлинВиж, цяла Германия и Берлин от многото любов към арабите, са се превърнали в арабски халифат. Аз пък мразя мюсюлманите и арабите.За разлика от Християнството...----Най-любимо ми е Бай *** от българия да ми обяснява какво е в Германия... хахаха. А да ми казваш, че мразиш и в следващото изречение да ми говориш за християнство е нелепо. Ти си толкова християнин, колкото и КГБ-поповете с пагони и кобури. Жалка история.

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78"Едно време децата са възпитавани на морал, дисциплина и патриотизъм,"----Като е така от къде се пръкнаха масово тези мутри, мошеници и убийци, непосредствено след 89?

86

Анонимен

преди 6 години

До БерлинЕдинственият недостатък на Георги Парцалев е това,че той е бил обратен. И с право милицята го пребива.

85

Даскал

преди 6 години

Това е доказан фотошоп, при това не много сполучлив. Успехът в тролването на хиляди българи обаче е безспорен!

84

Анонимен

преди 6 години

До БерлинВиж, цяла Германия и Берлин от многото любов към арабите, са се превърнали в арабски халифат. Аз пък мразя мюсюлманите и арабите.За разлика от Християнството, исляма одобрява и поощрява педофилията,скотоложството и хомосексуалността и хомосексуалистите. Не искам и да ходя в арабския свят. Не забрвяй,че и по турско време,турците са си падали и по мъжки ласки. Ти също като един толериращ берлинец не се различаваш от обратните турци и араби.

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73Ти от много проби на "нещо ново" ли си на това дередже!?

82

Берлин

преди 6 години

До Берлин Имало е и през социализма обратни,но те са били малцинство,а и са се криели.----Даа... носталгици, които въздишат по времена, когато бият и се криеш. В тази връзка се сещам за несравнимия артист Георги Парцалев, който е пребит до смърт в милицията, точно по същата причина. Обратни е имало винаги и навсякъде - въпросът е, че не трябва да ги бият. Вие господине можете да отидете в арабския свят. Там направо ги убиват - точно за Вас място е.

81

Анонимен

преди 6 години

До СЪР ЕЛТЪН ДЖОНТРЯБВА И ЩЕ ИМА "ЕВРО Г _ Й СКИ ЦЕННОСТИ"забравил си евроазиатските ценности, защото и Русия и Турция подписаха конвенцията

80

Анонимен

преди 6 години

До БерлинИмало е и през социализма обратни,но те са били малцинство,а и са с екриели. Не са смеели да показват извратеността си пред другите. Днес,когато България е в ЕС и НАТО, постоянно се облъчва българското население с новини за обратните. Днес,в 21 век(комунизмът и социализмът бяха през 20 век),българите виждат на живо,как столицата им се омърсява и осквернява от поредният платен от западняците парад на ге.йовете,лесбийките,обратните и содомията. Относно песента - и на мен не ми харесва.

79

Берлин

преди 6 години

Едно време децата са възпитавани на морал, дисциплина и патриотизъм, днес се възпитават да бъдат гейове, вегани, толерасти, нихилисти и родоостъпници.---От днес имам вече нови панталонки. /2В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки. /2Ще запратя всички рокли на таванада не би да хрумне някога на мамапак да ме направи галено момиче...Айде да си преговориме някои детски песнички от соца... хахахахах. :)))

78

Анонимен

преди 6 години

Мъже обличащи се в женски дрехи нормално, следва хора правещи секс с други от своя пол нормално, следва хора правещи секс с непълнолетни нормално, следва хора правещи секс с покойници нормално, следва хора правещи секс с животни нормално, следва хетересуалните хора се преследва от закона и се принуждават да станат сексуални извратеняци. Ето това е бъдещето, което едни хора ни готвят, а ние си мълчим и търпим.

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78"Аз съм кросдръсър."Добре,че 99 процента от мъжете не са такива извратеняци като тебе."Обличането на дрехи от другия пол неозначава, че имам обратна ориентация. "Като с еобличаш в женски дрехи,това ясно доказва,че си обърната резба. Ти си обратен и ***.де.ра.ст."Хетеросексуален съм."Имаш предвид,че имаш сексуални отношения с "жени" и "момичета",които са бивши мъже?

76

Анонимен

преди 6 години

Това е учебник по математика, нали така?Ми дайте да видим сега решението на задачата .

75

Анонимен

преди 6 години

Едно време децата са възпитавани на морал, дисциплина и патриотизъм, днес се възпитават да бъдат гейове, вегани, толерасти, нихилисти и родоостъпници - надявам се че сте доволни.

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 77Аз съм кросдръсър. Обличането на дрехи от другия пол неозначава, че имам обратна ориентация. Хетеросексуален съм.