113

Анонимен

преди 6 години

Нямам думи просто .........

112

Тъпанар

преди 6 години

"...работим денонощно, понякога и през нощта...". Ами почнете понякога и през деня да поработвате и може да се получат нещата...

111

до 113

преди 6 години

в образователната система работят образовани, умни и най-ниско платени учители в Европа.Българите не заслужават учителите си.Този народ -българският ще остане безучители до десет години и от това ще изчезне.Младите не искат да са учители в тази просташка държава, държава на мутри, политици крадци и мафиози.Младите учителище отидат да служат на нормалните държави, а тук ще настане мрак.

110

Дсдс

преди 6 години

Тая се оправдава като пълен *** не били *** мендър християни са нормални хора.Сакън стадото да си не помисли че има нещо общо с жендъра.диво мислене

109

51во?

преди 6 години

В каква връзка е 51во училище и краткото интервю с директора? Т.е. там е пусната задачата? Това е същия директор, който цъфна в голи снимки. В образователната система явно нормални не работят. И как въобще е публикувано това пособие с картинка на дъщерята на Флинстоун? Тези смешници за авторски права не са ли чували? Та "трябвало" да я сменят... Глупави, некомпетентни, малоум.ници

108

Оня от къра

преди 6 години

То в тия гейски времена...Едва ли е случайност.В днешно време човек не може да излезе с приятел от неговия пол без да го помислят за гей или лесбийка!Светът се побърка от отвсякъде!

107

Дойчин

преди 6 години

До 108 Пиши в чичко Гугъл"енциклопедия Британика ***"на английски и ще видиш какво точно пише.Не мога да постна цитат от енциклопедията,защото ми блокираха достъпа до сайта от компютъра.Ясно си пише, че *** е самоопределяне като мъж или жена, различно от биологичният пол.Вярвам на енциклопедия Британика, не на анонимник във форум.

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98Според тебе,ако детето не е момче,а е бебе,това бебе от какъв пол е-мъжки или женски? Или пък е безполово дете и бебе,според простата ти кратуна?*** шаран...

105

103

преди 6 години

До До 104Да възпитана е,че момчетата не носят рокли,защото това не е нормално.Нормалното за мен е всяко момче или мъж да носи панталон,а жените поли и така сме я възпитали.Но това за вас явно това не е правилно.

104

До Дойчин

преди 6 години

Пише грънци. *** значи БИОЛОГИЧЕН пол + социални очаквания.

103

Дойчин

преди 6 години

Трият се коментари, които не са в съответствие с партийната марксистка линия за налагане на Истанбулската конвенция.В енциклопедия Британика терминът"gender" е обяснен като"самопределяне като мъж или жена, различно от биологичният пол".Кратко, точно и ясно.Вярвам на енциклопедията,а не разни НПО, които ни лъжат, че означавало социални роли на мъжа и жената.

102

Мен

преди 6 години

Големият проблем е, че мъжете не се чувстват достатъчно мъже и ако някъде прочетат подобна задача може изведнъж да станат обратни.

101

До 104

преди 6 години

Дъщеря ви не я разбира, защото момчетата не носят рокли???? Според мен не я разбира защото питат колко струва нещо, което го няма в задачата. Ако замените думата 'момче' с 'момиче' разбира ли я?

100

до 98

преди 6 години

Аз пък имам въпросното помагало и там пише точно същото.Прочетох задачата на седем годишната ми дъщеря и тя ми каза,че нещо не я разбира,защото момчетата носят ПАНТАЛОНИ,а не рокли.

99

МОН

преди 6 години

"защото няма как МОН да надзирава учебните помагала на над 2600 училища в страната" - ми как ще има, при тоя безконтрол с учебниците, който МОН са създали2600 училища х 12 класа х 4 паралелки х 5 учебни предмета х 2 помагала = огромен брой помагала в образованието => прекрасно оправдание за липса на контрол !!!

98

Анонимен

преди 6 години

Това са задачи за Третия пол.

97

Аз

преди 6 години

Егати малоумния народ. Егати истерията. Няма нито един ред в ИК за подобни глупости. Както и никъде в решението на МС за Пирин няма дума, че ще се строи лифт. Писна ми някой да ме убеждава как на едното място пише нещо, което не пише, а на другото, че е написано нещо, което не е.

96

Дойчин

преди 6 години

А престанете с лъжите, че който не одобрявал хомосексуалната пропаганда,бил русофил.От моите приятели няма нито един русофил.Даже повечето са русофоби.И нито един не одобрява Истанбулската конвенция и промиването на мозъците на децата с хомосексуална пропаганда.

95

поредната глупост

преди 6 години

Манипулират ни с измислени новини за да не видим как живеем. за да не видим, че и днес агенти на ДС като Каракачанката ни казват кое е добро и кое зло. Децата ни са в Западна Европа а ни карат и ние го павим да гласуваме за Русия. Хора, защо сте против децата си?

94

Анонимен

преди 6 години

Това е пример за фалшива новина. Имам оригиналната книжка, в която се говори за бебе, а не момченце и картинката е на бебе даже. С един фото шоп всичко се променя. Големи сте шарани....