219

посредник

преди 6 години

Предлагам на работодателите от всички браншове да сключат договори с десет пигмейски племена. Разбират от всичко и най- вече от лов на антилопи!П.С. Вноса на антилопи е за сметка на работодателя!

218

Буров

преди 6 години

Вие искате да работите само по 8 часа на денонощие, а 16 часа да ги профукате за сън, за наслади. Къде дават тъй? Кой позволява това? Ще заработите, вашата ***, ще заработите и ще си спомняте за мене, за банкера Буров, който ви казва, че няма богат човек хайлазин, няма богат човек, готованец. Кой ще ви храни вас, дембелите с осемчасов работен ден? Селянинът, ако не работи по двайсет часа, работникът - по 10 часа, търговецът- по 18 часа, докъде ще стигне?

217

Анонимен

преди 6 години

колкото и да даваш на мързеливия той винаги ще е мързел ! решението не е във вдигането на заплатите , не че не съм за ! Решението е да спрете да мързелувате и да се оплаквате ...в БГ останаха само мрънкала на които и 100.000лв да даваш на ден пак ще мрънкат , псуват и недоволстват ! Така ви научиха червените че.рв.ей , че с мързел може и че работи само *** ..е на , добре дошли в реалния свят!

216

Анонимен

преди 6 години

Безработицата е 500 хиляди души, а са обявени работни места за 10 хиляди души и даже ще внасят нови безработни?!

215

:)

преди 6 години

Вземете вдигнете МРЗ на 700-800лв, вместо да ни заплашвате, че ще дойдат украинки, молдовци, виетнамци и индийци, уж да ни изядат хляба.Никой няма да се задържи дълго в БГ.Тук даже бежанците не искат да остават и бягат.

214

До 220

преди 6 години

Индийци внасяме защотото 30% се хранят един път на три дена и то слабо друг 30 един път на ден и то слабо, други 30% по три пъти на ден и то слабо..а Раджа каста владее всичко..забравете че Украинци са толкова гладни да ви бачкат за 300$..

213

Kumunist

преди 6 години

Sega razbrahte li kakuv elit na naciata e ial durvoto pri Narodnia Sud...??Zalko,ce suprotivitelnite sili na organizma Bulgaria ne razpoznavat novite rakovi kletki...,pone za momenta...Ako organizma Bulgaria ne opune petalata...,moze bi ste mu doide malko mozuk da restartira sistemeta...P.S. da ne zabravia osnovnoto....iazte kapitalisticeskia BANAN i ne se oplakvaite...Nali za tova skacahte po plostadite...

212

Батко

преди 6 години

Много са смешни тея с мултимилионните хотели, които си наели някви пишман мениджърчета да разправят как няма пари за заплати и 500 лв. е едно прилично възнаграждение. За жалост не са само те проблемът...

211

Анонимен

преди 6 години

Нека внасят!Някога внесоха виетнамци по едни общежития, колко работа вършеха е друга тема. Но като цяло не останаха кучета в града, масово се занимаваха с търговия с дънки, касетофони, електронни часовници и жените от града народиха деца с дръпнати очи.Индийците едва ли ще дойдат да работят по заводите или в оборите. Те си имат инвеститори, крави, слонове, ориз, духовни практики и божества, най- много някой търговец на памучни дрехи да дойде. Нищо! Внасяйте! Хаирлия да е!

210

Ивчо

преди 6 години

Бих се радвал, ако човечеството се затрие и останат само животните на тази планета. Хем ще си отдъхне, хем коефициентът на интелигентност ще се повиши многократно. Жалко, но факт!

209

Реалист

преди 6 години

С най-ниските заплати в ЕС, тези робовладелци, кой си мислят, че ще задържат тук?С повишената смъртност и увеличената стимулирана имиграция поради ниските заплати, след още малко време ще си останат само робовладелците сами да си чукат камъните в каменоломните си.

208

Анонимен

преди 6 години

Пълен рeзил! Поне като ще внасяме не може ли да внасяме укpaинци, молдовци, арменци и т.н. защо трябва да внасяме разни кaфeви индивиди?!?

207

Циник до 217

преди 6 години

Ръбе преговаряй!И спри да се храниш в тоалетната!Не е хигиеничноАз те храня достатъчно!:-)

206

Teklasiki

преди 6 години

O, daje veche sa pristignali parvite partidi rabotni race ot Vietnam i India v Bansko, Bistrica, Bankia, Pambirovo, Borino, Devin, Mastanli, Kirkovo, Paprat, Dragana, Krushevec, Slavianovo, Shipka, Rislki monastir, Akbena, Malko Tarnovo, Razgrad...bravo na bg pilotite! Mashallah! :-)...praviat svesti, rakii, vina, maat tamian, gasti, chukat orehi za ashure, boidisvat pembeni iaica, mesiat kozunaci, pekat vakli agneta, doiat bivoli, kozi, kobili, magarici za eselmilch na bg pedsedatelstvoto. :-)

205

216

преди 6 години

Все за тоалетни говориш, ясно, в тоалетна живееш, хахаха

204

Циник до 215

преди 6 години

И ръбе....не е дъжд...не е дъжд!:-)

203

Анонимен

преди 6 години

Да взимат да вземат индийци че то нашите индийци не искат да работят искат помощи, майчински, жилища за социално слаби, гратис ток вода отопление.... А не останаха вече Българи в България за да ги хранят

202

Цинка манга 213

преди 6 години

С тая клозетна поезия майка си ли впечатляваш? хахахах

201

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "на борите"?

200

Циник до 205

преди 6 години

Ръб...шушана ли?Така като те гледам - няма да ти разрешат да чистиш и тоалетните на сточна...ще ги е страх - да не се удавиш в тях!Ааааахахаха