239

Искаме

преди 6 години

1. Забрана за внос на работници от държави извън ЕС!2. Минимална заплата 1500 лева. Толкова трябва да вземат чистачите, продавачите и общите работници.За тези със по сериозна професия където се изискват експертни знания и умения - миинмална заплата 2500 лева.Заплащането да става на час. Работна седмица не повече от 40 часа. Всички отработени часове над 40 се заплащат със 50% отгоре. Работа във събота и неделя - двойно заплащане.Минимум 20 дни платен отпуск на година.

238

Додо

преди 6 години

Вероятно няма да са индийци и виетнамци, а още джихадистки завоеватели! Просто термина индийци и виетнамци е политкоректен начин за наричането им, защото така звучат по- безобидно. Подгответе се да дойдат афганистанци, мианмарски бойци и т.н. сатанисти-касапи мохамедани!

237

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

До Анонимен 251По-високи друг път. Там *** не пуска крепостните си селяни; имат абсолютно същия проблем като тук.

236

БПФ

преди 6 години

Абе ние индийци нямаме ли си достатъчно, та още да внасят? По-добре заставете тия тука да работят - а ако пак има недостиг на работна ръка, да бъдат търсени БЪЛГАРИ от нашите диаспори в чужбина !!! Или поне - както казва някой надолу - сродни народи - руснаци, белоруси и т.н.

235

Анонимен

преди 6 години

Ei, pone shte ni ottarvat ot kuchetata!

234

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусия са с по-високи заплати и няма да доойдат.

233

Анонимен

преди 6 години

А, защо не "внасяме" руснаци, украинци белоруси?И в езиково, и в културно, и духовно отношение народите ни са близки - това означава бърза и лека интеграция.Може да използваме канадската система за подбор на емигранти.За какво са ни индуси и виетнамци - не владеят езика, друга култура и традиции, друга духовност...

232

Анонимен

преди 6 години

Хората са високите заплати искат да си купят жилища, искат да ядат, искат на почивка в хотел, да им се готви и да ги обслужват, абе искате, но....за всички тия професии заплащанетое ниско и няма кой меси и да носи, както се казва.Всеки иска да работи ШЕФ, никой неще да си цапа ръцете за жълти стотинки.Сега ще ме питате колко пари да даваш на серивитьора? Ами сервирайте си сами, кой ви пречи?Докторът също иска да яде и да си купува дрехи, ми да си ги ушие сам...нека си сеним взаимно труда .

231

ист

преди 6 години

Качественото се изнесе, внасяме количество. Тежката ни индустрия е хотелиерството.

230

АТАКИСТ

преди 6 години

Проблема идва от елементарното мислене че само интелектуалния труд трябвало да се заплаща добре - IT, доктори, адвокати, хора дето работят в офис/ а бачкаторите дето мъкнат тухли и цимент можело всеки да го прави и нямало нужда да се плаща добре.

229

АТАКИСТ

преди 6 години

Чорбаджията иска бачкатор за 600 лв и понеже баламите вече са на изчезване да вкараме внос от изпаднали страни. Вместо да приемат закон който забранява на пенсионери да работят т.е да има повече работа за млади хора, те искат да внасят бачкери за 600лв.

228

един

преди 6 години

До РаботодателДа те светна ли? Като не искаш комунисти, вземай римляни! Те винаги са били безпартийни и работят много/20 от 24ч/ за 500лв.! Само, че след месец може да ти остане само табелата на фирмата!

227

Анонимен

преди 6 години

работодателите изгониха хората с ниски зпалати и няма незамними хора ти не си единствен има много като теб е кво стана за 10 15 години щета половината съученици минаха пез терминал 2 тва е положението като не цениш и неможеш да си ръководиш фирмата направена с куферчета немаш основни икономически познания като 1+1 и целта на живота е ес калсата и русата до теб е го резултата закъсваш и търсиш по пропаднали икономически да ти работят щот си богат некадърник

226

Анонимен

преди 6 години

До РаботодателМи работи си сам вместо да крадеш от заплатите на работниците. Но си некадърен и не можеш сам

225

1

преди 6 години

До АнонименА ми самоуволни се тогава! Сигурно знаеш твоето девето коляно какви са били при положение, че може да е имало и чужда намеса в някои взаимоотношения?

224

Работодател

преди 6 години

Комунист ли е - повочвам му вратата. В моята фирма няма място за комунисти. Да ходи в Русия или в Северна Корея да работи, при мен комунисти - не!

223

До Анонипни

преди 6 години

До АнонименАааа, ясно ти търсиш балъци да ти работят за мерси. Бас държа че по времето на комунизма си бил от най големите мързели щото от такива се родиха баш капиталистите.

222

Анонимен

преди 6 години

Предлаагам да се изнесем всички на Запад при капитализма и там да взимаме високи заплати а червените работодатели нека си внасят работници ако искат и от Конго.

221

Анонимен

преди 6 години

При демокрацията умните и кадърните са добре, взимат високи заплатаи, само загубеняците и некадърниците са безработни или с ниски заплати.

220

Анонимен

преди 6 години

червените мързели искат само да лапат ама и да не бачкат ! Така ги учеха трактористи-политици! Мързеливи са родени , мързеливи ще си умрат! Незнаят какво е работа , само мрънкат по цял ден и се оплакват а работа за крив *** не са свършили ! В мойта фирма комунист не се наема , проучва се до девето коляно кандидата и тогава се наема ..комунистите трябва да бъдат изолирани и унищожени ..човечеството няма нужда от *** и пиявици !