28

Анонимен

преди 6 години

"Дъщерите обаче често са нежелани, пише "Дойче веле"."Може би дойче веле ще обяснят защо жените в Индия представляват 49 процента от населението, предвид, че били нежелани. Което пък повдига въпроса защо индийците са 1,4 милиарда.

27

милена

преди 6 години

До Бай ХойА аз се опитвам да кажа, че чисто биологически мъжа носи хромозомата, детерминираща пола. Всичкото после е до шанс - какъв сперматозоид ще се слее с яйцеклетката.Ама да има кой да вникне в посланието. Иначе жените били виновни....

26

:)

преди 6 години

До НЕ ИСКАМТи от българите приемаш само социални помощи. Искаш даренията да са в пари, а не под формата на дрехи и храна. Защото с паричките отиваш директно на лавката и си купуваш ракийка и цигари. И ако си на кеф, може да купиш и малко брашно, та жена ти да омеси питка и да нахрани децата.

25

Бай Хой

преди 6 години

До милена, нищо не ми казваш с този цитат. Явно си от по-глупавите и ще трябва да ти обясня с метафора. Ако ти хвърля 50 червени и 50 сини топчета, и ти трябва да хванеш едно преди да падне на земята, и вземеш че хванеш синьото, което ще е момчето, аз ли съм виновен че грешно съм ти ги подхвърлил или ти си виновна, че не си хванала червено?

24

AAA

преди 6 години

21 милиона нежелани момичета , ох бате ами да ги пратят при нас , все ще има яки индиики , да си оправим демографската криза хахаха

23

Анонимен

преди 6 години

До миленаЗащо изобщо се занимаваш да му обясняваш. Той си търси поводи да пише тук щуротии.

22

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Така и в БГ трябва да постъпват с путинистите със които се пълни страната ни.Затова мъжете трябва да са родопчани-яки и силни а жените здрави и нормални и да не са заразени с вируса на путинизма за да раждат нормални деца.

21

Това е шанс

преди 6 години

Можем да си решим демографския проблем.Постепенно в Индия ще настъпи криза, някои футуролози дори вече са изчислили за колко милиона млади мъже там след 10-15 г. няма да има съпруги.Затова ще им окажем дружеска помощ - износ на съпруги от ромски произход. така ромската популация у нас чувствително ще намалее, но и ще се замогне. Защото винаги, когато нещо недостига, цената му се покачва. За да си осигурят жена, индийците ще започнат да плащат добри цени и парите ще са за родителите на момите.

20

милена

преди 6 години

До Бай ХойАма аз нямам никакъв проблем. Просто обяснявам, колко глупаво звучи изразът "Защо ми раждаш момиче" и че трябва хората са се образоват, а не са живеят в каменната ера. Но иначе много мило, че се интересувате от моите проблеми.Мерси!

19

Бай Хой

преди 6 години

До миленаНа теб какъв ти е проблема? Малко ли ти е късмета че си родена в рай, в сравнение с повечето жени в Африка и Азия? Жените там се борят за храна и живот и да не ги пребият мъжете им, а вие в Европа се борите да накарате мъжете да пикаят клекнали в обществените тоалетни и да не стоят разкрачени в метрото. Оценете това което имате, и не ламтете за разни конвенции. Хем търсите богати лоши батковци, хем после ревете като заиграят шамарите.

18

Владко Мурдаров

преди 6 години

До интересноФеминистките движения виреят само на места с климатици, топла вода и Wi-Fi. В Индия няма феминизъм, няма и да има. Както и в Африка.

17

Осман

преди 6 години

вече не се съмнявам че ние турците всъшност сме индийци

16

интересно

преди 6 години

Според Дойче Веле абортите на женските бебета е геноцид. Ами абортите на мъжките бебета какво са? Защо абортите не бъдат забранени с изключение на тези по медицински причини? Ало, феминистките, какво ще кажете по въпроса?

15

НЕ ИСКАМ

преди 6 години

НЕ ОБИЧАМ ОТ БЪЛГАРИ ПОДАРЪЦИ БИЛО ДРЕХА БИЛО ХРАНА НИЩО НЕ ИСКАМ ОТ БЪЛГАРИ ДА ВЗИМАМ!!!

14

Осман

преди 6 години

в турция е същото

13

милена

преди 6 години

Реално от мъжа зависи дали ще е момиче или момче.Защо не вземат да се образоват?!Сперматозоидът носи или у хромозома или х. Жената е само с х хромозома и при зародиш с хх хромозоми ще е от женски пол , а ху-мъжки. Ама нали все жените са виновни.

12

ШОКОЛАДЧЕ

преди 6 години

НЕ ОБИЧАМ БЪЛГАРИ ДА МИ ПРАВЯТ ПОДАРЪЦИ И НЕ ОБИЧАМ ДА ВЗИМАМ ОТ БЪЛГАРИ ПО ДУРАЦИ! МИЯ ЕДИН ВХОД И ПОМОЩНИЦА НА ДОМОУПРАВИТЕЛКАТА ТА ПОМОЩНИЦАТА МИ ПОДАРИ ЕДИН ЕЛЕК ДВЕ БУТЧЕТА ЕДНО МАЛКО БУРКАНЧЕ ЛЮТЕНИЦА ПЪРВОМАЙ ВЗЕХ ГИ ТИЯ НЕЩА ЗА ДА НЕ СЕ ОБИДИ ИЗЛЯЗОХ НАВЪН И ГИ СЛОЖИХ ДО КОНТЕЙНЕРА РОМИТЕ ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ НЕЩАТА СЛОЖИХ ГИ ЗАЩОТО НЕ ОБИЧАМ ПОДСРЪЦИ ОТ БЪЛГАРИ ТОВА Е

11

Анон

преди 6 години

По-добре да останат само мъже. Така няма правят повече деца. Защото те тези индийци се въдят като комари и вече са повече дори от китайците.

10

Рата

преди 6 години

Един от редките моменти, в които съм благодарна, че съм се родила тук...

9

Бъдеща мама

преди 6 години

До Анонимен 8Моето ще е умно и красиво момченце като мен. Момчетата приличат на майките си.