152

А бе

преди 6 години

Имаме пробив-Израел призна за загуба на самолет!Като се знае,че ев*реите са най-големите лъжци на планетата,какво ли е станало всъщност?Впрочем С-400 до този момент въобще не е имало за цел израелски самолети,а охраняват Хмеймим и Тартус(С-300).Едва преди 15 дена беше докаран още един дивизион(мисля че така му викат),за контрол на небето над Идлиб.Израелските самолети се обстрелват само със сирийските С-200.

151

мазепа

преди 6 години

До ВаняНали Сирия купи С-400 да пази Сирия, или ги е купила да пази руските бази

150

мазепа

преди 6 години

До АнонименИскам от 10 самолета - свалени поне 8. А не един. Системата имала 90% успеваемост. Къде е Боби да обясни.

149

Ваня

преди 6 години

До Анонимен-193: Ти не разбра ли, че С-400 пази САМО руските бази и нищо друго! А знаеш ли колко комплекса са нужни за охрана на ЦЯЛА Сирия ???

148

Анонимен

преди 6 години

А, какво стана с онази магучая, Непобедимая .... за СССР иде реч?Щеше да пребъде в хилядолетията?Разкапа се като рядко *** на дъжд!Съвсем скоро и империята на Джуджагин я очаква същата участ

147

мазепа

преди 6 години

До АнонименАбдул Хамид е законно избрания султан на Османската имерия, руската армия е неканен гост и натрапник и османската армия има правото на 100% да я унищожава.Нищо не разбираш.

146

Анонимен

преди 6 години

Естествено че Ахил е българин. Нали наскоро в Македония намериха керамична плочка с изображението му и надпис Ахил-Болгар. Точка на гръцките кражби на история.

145

Жорналис ли бе да го

преди 6 години

Абе на тая снимка виждам 2-3 къщи, няколко катурнати будки за царевица, един Грейт уол и бягащ бедняк. Това сирийска военна база ли е?Ибасимо тези сирийци много слаба армия имат.. Нормално е всеки да ги праи бон-бок с такава смешна армийка.

144

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 189,"Израел, Турция и САЩ си гонят интересите в Сирия по същия начин както Иран и Русия! Що ревете? Единствените, които са заели поза партер и не си гонят интересите са в Европа."Да много хубаво, да трепят невинни хора, туй ли му викаш интерес. Европа не иска да си "цапа ръцете с кръв". Кой крив кой прав, да сядат всички на една маса и да се разбират. Войната не е изход!!

143

Анонимен

преди 6 години

''Безаналоговите в мире'' с-400, къде са били." Е от 10 8 самолета свалиха, ти колко искаш 800 ли?

142

Анонимен

преди 6 години

Троянската война е между тракийски племена и царства и гръцкото участие в нея е символично и колкото да подклажда раздора и да се възползва от плячкосването. Троянците са траки. Самото име си го показва. Александър Македонски е трак=българин. Затова е със силна конница и самия той винаги е изобразяван на Буцефал. Пък и рижав, и баща му обявил Пловдив за своя столица. Що не Атина или Спарта. И защо доспехите му типично тракийски? Точка на гръцките кражби на история.

141

Анонимен

преди 6 години

Няма по долни от ционистките евреи!

140

мазепа

преди 6 години

''Безаналоговите в мире'' с-400, къде са били.

139

Анонимен

преди 6 години

Израел, Турция и САЩ си гонят интересите в Сирия по същия начин както Иран и Русия! Що ревете? Единствените, които са заели поза партер и не си гонят интересите са в Европа.

138

ПЕНКО

преди 6 години

ИНТЕРЕСУВАМЕ ЕДЕНСТВЕННО - ОТ КОЙ ПРАБЪЛГАРСКИ КЛАН СА КОБУРГОТСКИТЕ ДИНАСТИИ /ШМАТКАЩИ СЕ ЗА ПАРИ/ ПО ГЕОГРАФСКИЯ КОНТИНЕНТ ЕВРОПА ????

137

Анонимен

преди 6 години

Браво на Израелците!Днес по Асад, утре по окупационните руски бази!

136

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Еми така ще е, когато САЩ и Русия се надпреварват на кого да продават повече смърт (оръжия). А yшанките плюят ли Борисов! Плюят го, защото не знаят какво е на война! Такава ескалация на конфликта ще стане, че край няма да има!

135

Victimized

преди 6 години

" За връзка на мирмидоните с българите се споменава и от Йоан Цеца, който пише: и тогава всички пристигнаха в Авлида с кораби, и заедно с тях Ахил, синът на Пелей и на Тетида, дъщерята на философа Хирон, водейки войска от хуни-българи-мирмидонци на брой две хиляди и петстотин.[3]"

134

Victimized

преди 6 години

"Съществува теория за родствена връзка на мирмидонците с (пра)българите. В Хронография на византийския летописец Йоан Малала пише: пристигна с атридите и самси Ахил със своя собствена войска, наричани някога мирмидоняни, а сега българи, 3000 души.[2] Това сведение е отразено и в старобългарския превод на Илиада, направен по времето на цар Симеон Велики в Преславската книжовна школа.[2]"

133

Victimized

преди 6 години

Защото древните българи могат спокойно да бъдат наречени, тракийци, гети, мизи,.