212

,,,

преди 6 години

Журналистите от сайта ни спестиха информацията че Сирия са свалили Израелският самолет обаче... Не са забравили подават сигнал за опорни точки за следващите атаки на Израел. ДВ е тяхна медия сьщо.

211

,,,

преди 6 години

Абе какво стана? Нали турците щяха да вземат набърже АфринНапротив има планове за дьлга операция за цяло лято.Идеята е не да метат всичко а да уморят спонсорите.

210

Анонимен

преди 6 години

"Армия от овни, оглавявана от лъв, винаги ще победи войска от лъвове, оглавявана от овен"Наполеон Бонапарт

209

Анонимен

преди 6 години

Журналистите от сайта ни спестиха информацията че Сирия са свалили Израелският самолет обаче...

208

до 269

преди 6 години

2.държави агресори-Турция и Израел;Опс Турция ги връща на законите им собственици , врьща бежанци има намерение максимално да ги върне естествено след като успокои имперските намерения на дребоська криещ се зад САЩ.

207

Анонимен

преди 6 години

Абе какво стана? Нали турците щяха да вземат набърже Африн и щяха да продължат към Манджип? Що сега им свалят хеликоптерите още при Африн? А какво щеше да бъде, ако кюрдите имаха собствена държава и военна индустрия. Според мен турците сега сами си правят мръсно - създават си противници обстреляни ветерани.

206

,

преди 6 години

После Турската възможно да сгреши ама от кьм Димона. Ако това те успокоява.

205

Анонимен

преди 6 години

Ще ми се да прочета как израелската авиация е разпертушинила турските части при Африн....по грешка и са се извинили.

204

Анонимен

преди 6 години

Количество убитых в Сирии бойцов российской частной военной компании "Вагнер" в зоне ударов, нанесенных США, достигло 215 человек.Об этом в своем Twitter рассказал российский адвокат Марк Фейгин. Он сослался на информацию от своих источников.Горките русначета, много им се воюваше със САЩ само че не им достигат силиците до никъде.

203

Шоп

преди 6 години

когато САЩ пуснаха крилатите ракети, всички С400, които бяха в готовност, сработиха и свалиха колкото можахаС-400 нищо не е сваляла.Много бързо забравихте, че самият началник на руския Генщаб се извини, че кривината на Земята им пречи.С-400 са в Хмеймим, това е на крайбрежието. Веднага след това има планинска верига, висока 2000 м, която им пречи на обзора към вътрешността на страната.

202

Анонимен

преди 6 години

До дядомразУикипедията на руски е пълна с лъжливи "факти". Както за военната им техника така и за руската и световна история. Ако от там черпиш професионализъм просто ставаш смешен.

201

дядомраз

преди 6 години

Инфото за Печора 125 и свалените израелски и американски самолети го копирах от Уикипедия. Просто мисля,че коментарите трябва да са малко по-професионални.Както се коментира в Русия или на Запад.

200

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТака де...Това ми беше мисълта.

199

Анонимен

преди 6 години

До 252:Щото' НЯМАМЕ самолети...:D Дори ...Русия+САЩ не могат да унищожат авиация която не съществува... хаххааа....

198

аа

преди 6 години

Евала на Турция, изправиха се срещу САЩ, Израел, срещу техния и техните терористични организации като ИДИЛ, ПКК, YPG. Крайно време е някой да излезне и даже стоп на техните терористични действия..

197

али

преди 6 години

Израел е организатор на събитията в Сирия и близкия изток. Те не искат войната там да свърши, искат да се обезлюдят тези територии за да ги окупират. Окупация която започна с горанските възвишения....

196

Анонимен

преди 6 години

До за 234Руснаците признават само тези загуби за които противника има неопровержими доказателства. Сам в такива случаи има руски загуби поради невъзможността да се отричат очевидни факти.

195

Анонимен

преди 6 години

От 1989 г. няма свален български самолет. Рекорд!

194

Анонимен

преди 6 години

До дядомразТо ако ги сваляха така лесно тези израелски самоленти както се опитваш да ни внушиш до сега нямаше да го има Израел.

193

Анонимен

преди 6 години

ЦаХаЛ/ акал/ ....Това е положението!