17

Анонимен

преди 6 години

все повече и повече държави започват да взаимодействат с Русия и говорят за защита , интересно ли ви е кой е нападателя , а помислете и кажете

16

Анонимен

преди 6 години

Руски фирми са собственици на суданските златни находища и вадят оттам тонове злато и скъпоценни камъни.А работната ръка е безбожно евтина.

15

Исти

преди 6 години

Русия иска да засили ислямски Судан,за да пребори християнския Южен Судан и да го унищожи,а също да респектира другите си християнски съседи в Етиопия.

14

Анонимен

преди 6 години

Добре прави.Имат нужда от едно рамо Судан.Геноцида го правят СА със на Сащ оръжието.Нека и те да могат да се защитят.

13

БГ франсе

преди 6 години

До лукойл 7 Пич като не ти вдява бъклицата не се излагай с тъпите си коментари..Няма военна техника в която и да е съвременна страна , която да се сксплоатира по състояние...Няма такова нещо , най вече за авиационната техника ...почти всички детайли на самолета имат ресурс по нальот...и то не само руската техника ..Раборя в самолетостроителната промишленност на Франция , дори и тук с така ...за това не се изказвай неподготвен...

12

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Омар Башир управлява Судан от 1989 г. и Международният наказателен съд е издал срещу него две заповеди за арест за геноцид, престъпления срещу човечеството и военни престъпления, извършени в Дарфур, припомня АФП.АБЕ ТАЗИ РУСИЯ ВСЕ С ТАКИВА ДЪРЖАВИ ЛИ ИМА ТЕСНИ ВРЪЗКИ ?!

11

Анонимен

преди 6 години

"Путин обича всякакви Башаровци, Башаровци и т.н"----------------------------И нито един християнин-приятел!

10

Анонимен

преди 6 години

Поредният, който ще харчи петродолари за руски ***, а после ще реве, че го демократизират.

9

Анонимен

преди 6 години

До 7 И какви хранителни суровини ще предложи Судан на руснаците ,като и те се нуждаят от такива?!Русия е най-големият износотел на жито в света,сред първите е на царевица и др. житни растения!Селското стопанство на Русия не зле,както го описват медийте!

8

Анонимен

преди 6 години

Омар Башир управлява Судан от 1989 г. и Международният наказателен съд е издал срещу него две заповеди за арест за геноцид, престъпления срещу човечеството и военни престъпления, извършени в Дарфур, припомня АФП..Путин обича всякакви Башаровци, Башаровци и т.н.

7

лукойл

преди 6 години

До Анонимен, Номер 3; Колега, руснаците ще направят някакъв бартер за суровини срещу някакви ***. Както направиха с Индонезия или Малайзия Някакви летящи ковчези срещу основни хранителни суровини които не могат да ги произвеждат. Руската техника е логистичен и финансов Кошмар. Експлоатира се по ресурс, а не по състояние.

6

Българина

преди 6 години

Сащ не си сътрудничи с никой, просто превзема държавата с нпо та фондации , сб и мвф 20 военни бази и всичко е точно, ако се наложи ше бъркат кекса на чужда територия. РУСИЯ просто си продава стоката без натиск и намеса във вътрешните работи

5

Чебурашка

преди 6 години

На никой не му пука за руснаците. Някой пак е прекалил с Одеколона. Платена статия......ЧАО

4

Бляд, сука, бляд

преди 6 години

Все такива са приятелите на Русия - диктатори, ислямисти, комунисти, фашисти, военнопрестъпници и пр.

3

Анонимен

преди 6 години

Суданския президент ,търси закрила от страх ,да не би да запролетее и в Судан,както в съседен Египет!Ама май няма ,да го огрее ,Русия няма интереси там,най-много ,да им продаде по-съвремено оръжие!

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Хамло недоношенное

1

Анонимен

преди 6 години

На сволачите им дай само на война да си играят. Нищо друго не могат да направят като хората.