22

Анонимен

преди 6 години

Всичко започва в ранното детство- махнете престоя в социални институции по 12 часа- децата трябва да са с родителите си точно в тоя период, никой не може да замести родителите и домашното възпитание. Всичко друго е споделено лицемерие и безотговорност на родители, на политици, на администрация. Затварят се институции, а децата се превеждат в институции където са по много на едно място, където шума е много над нормата, което поражда агресия,поканете 20 деца у вас и вижте какво се случва.

21

мунчо

преди 6 години

До Анонимен19Забрави и за отнемане на родителски права

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17По-рано нямаше толкова много компютърни игри с насилие, филми, подробно разказващи за изкуството да интригантстваш и подливаш вода, в името на "успеха".

19

Анонимен

преди 6 години

Училищните психолози отдавна не са в състояние да регулират взаимоотношенията в училище.Назначете психиатри.

18

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е сериозен. Детето ми е втори клас в елитно софийско училище. От началото на учебната година родители и учители се опитваме да решим проблема с агресията, която ескалира между децата - непрекъснато се обиждат, псуват и бият помежду си. Настройват се едно срещу друго, интригантстват, делят се на вражески групи. В момента, в който прекрачат прага на училището и нещо им става. А това са 8 годишни деца... не знам какво е в по-горните класове.

17

Анонимен

преди 6 години

Проблемът изобщо не е от вчера, но някога нямаше интернет и всичко си оставаше в рамките на училището. Това не значи, че и нас не са ни тормозили, но просто не ставаше достояние на всички и всеки се спасяваше сам.

16

Анонимен

преди 6 години

Нали га менчетата не бива и с пръст да се пипат? Нали вместо шамаренко цяла делегация психолози им доказва колко точно са важни след всяка глупост? Нали уволняват ВСЕКИ по-нормален учител, който се опита да ги озапти?Е кво се чудите бе?

15

Анонимен

преди 6 години

13 - От едно време. Бях платил на едни деца, да пребият други деца, тормозещи моето детенце ...

14

Анонимен

преди 6 години

Samo kazarmata shte gi opravi

13

Анонимен

преди 6 години

ами и през 80те ходихме със страх да не ни пребие и преджоби някой хулиган-метъл пред училище с бира в ръка. насилието не е от вчера, но сега се сетихте да му обръщате внимание.

12

Стамат

преди 6 години

Амчи да не ходят на училище!

11

Даскал

преди 6 години

До АнонименА това , че голяма част от децата са с ментални и когнитивни проблами...кой е виновен?!Родителите, госпожо, родителите....!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Макар че бях пъзлив и не много силен минах между капките. Имах няколко основни тактики, винаги бях учтив и не се правех на интересен, когато някой се мъчеше да ме тормози се правех на луд и като вече нямаше мърдане инацелвах един тупаник на агресора - такива комплексари си търсят лесни жертви. А когато се сблъсквах с повече от 2ма не ме беше срам да викам с пълно гърло и да бягам с все сила. И не на последно място - дипломация. Родителите и учителите не могат да предотвратят всичко, но са важни

9

Анонимен

преди 6 години

Не е само стах, има отващение, ненавист и нежелание, защото голяма част от преподавателите, от детската градина до униревситетите, са некомпетенти озлобени психари. Изкарват си злобата и личните неуспехи върху децата, позволяват си да им крещят и да ги обиждат, поставят им се ниски оценки само за да почустват надмощие над някой. Имам три деца на различна възраст, учат в три различни училища и имам голяма база за сравнение и дълги години надблюдения върху системата и съсловието.

8

Анонимен

преди 6 години

Извода е - отивайте в частните училища и си плащайте! Рекетьори ви управляват! Така е и с намерението да прехвърлят отговорността на полицията на вас да си плащате на техните охранителни фирми.Защото полицията имала задача да пази обществените сгради, а за дома си сте си отговорни вие.

7

Анонимен

преди 6 години

Имам две деца. Голямото завършва. Не са се страхували. Малкият дори много обича да ходи. Ако обаче имаха притеснения, които не бих могла да реша, щях да ги спра и да учат вкъщи. Не бих рискувала физическото им и душевно здраве.

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПознавам ***, които са минали през казармата и просто станаха по-редпазливи и знаеха, как да не ги хващат. За тях, казармата имаше противоположният ефект. Направи ги умели *** ...

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСмешно ти е, но за някои хора, това е огромен проблем.

4

Анонимен

преди 6 години

Затова ли ония не ходят на училище заради стреса включително и от кючеци и чалгия.

3

Анонимен

преди 6 години

Примера на това поколение е Боко Едрата Тиква! Отиде в бившето си училище, събрал хлапетата от 1 и 2 клас и се хвалеше как едно време пребивал другарчетата си между трансформатора и физкултурния салон! Факт! Сетне им обясни, че заема от 1 милиард, който чичко Орешарски тегли, един ден ,,Вие ще го плащате''! Факт!