16

Анонимен

преди 6 години

Толкова хора,които наистина искат а не могат да имат деца за сметка на такива низши същества които раждат като зайци в тоалетната и ги убиват.

15

От БСП

преди 6 години

Нашата отрудена партийната другарка не може да е хвърлила своето бебе- тя е изтъкнат активист на партията в селото,интелигентна и знатна труженичка,познаваме я като прекрасен човек със светли идеали,мечтае да стане заместник на другарката Нинова и да й помага- това е политическа саморазправа,как може така!

14

Анонимен

преди 6 години

Не ми се вярва жената на снимката да е на 30 години - поне не 45 е! Аз съм на 35 и изглеждам като тийнейджърс в сравнение с тази жена.

13

Анонимен

преди 6 години

За убития 4-годишен син на министър нито ред, нито едно интервю от убиеца, а с това недоразумение се занимават всички....

12

Анонимен

преди 6 години

Вие сериозно ли наричате това майка?! И после да сме толерантни, да ги интегрираме, да им дадем 1000 вида помощи, куп привилегии и никакви задължения...

11

Посолство на САЩ

преди 6 години

Такива новини ни карат да се чувстваме удоволетворени от добре свършената ни работа и подривна дейност в Република България.

10

Евроатлантик

преди 6 години

Повече толерантност трябва. Дайте да дадем още либерастия, дрогаре.

9

Адвокат Марковски

преди 6 години

Не го е убила. "Обсебила" му е живота завинаги. Правете разлика.

8

Може да се докаже

преди 6 години

дали е било живо при раждането.8 прави съвсем уместно уточнение, но като гледам снимката, питам се дали тази жена е добре с главата? повечето 45-50-годишни жени, които познавам, изглеждат много по-свежи, бодри и енергични от тази жена, а тя е само на 30 г.И друго ме озадачава. Преди години млада ромка беше убила бебето си, това беше доказано, но се съобщи, че не носи отговорност, защото веднага след раждането жените изпадали в следродова депресия.За българката Ася такова нещо не се споменава

7

Анонимен

преди 6 години

Е като се е родило мъртво защо не го е погребала по надлежният ред? Тази не заслужава да тъпче земята и да мърси въздуха! Тази изоБщо има ли сърце мозък душа? А и този дето я е взел за жена е с голем мозък. Защо и е позволил да върши такъв грях? Да ама тези от този етност нямат страх от бога. Те се молят на алах акбар. Ако бяха християни това нямаше да го направят. За тези живота не представлява нищо. Хвърлила го в тоалетната с какъв акъл го е направила? Не и ли е било жал носила го е 9 месеца?

6

Анонимен

преди 6 години

как се крие бременност в 9 месец от човек, с който живееш??!? сигурно гнусарката е викала малко съм надебеляла, нищо ми няма. абе направо само като я погледнеш и ти става ясно, че е някаква проста биологична единица. такива не само да ги кастрираш, ами и да ги убиеш, че да спрат да се мъчат. и без това с нищо не помагат на обществото с жалкото си съществуване. пълен отврат!

5

Анонимен

преди 6 години

до 4 Детето е на майката не е на държавата. Тя решава.Издръжка, отглеждане и възпитание на дете не е като на домашно животно.

4

Анонимен

преди 6 години

Хора ?!?!??!?

3

Исти

преди 6 години

Да хвърлиш собственото си дете в тоалетната,дори да е било мъртвородено е ужасно възмутителна,богопротивна и варварска постъпка да не казвам гавра с човешкото тяло,ако не и престъпление срещу човечеството! Заради това комбинирано престъпление трябва веднага да се задвижат Хелзинкския комитет,родните правозащитници и "зелените",да зафиксират и регистрират точната причина за появата на този феномен- извратеното подсъзнание на цялото роднинско съсловие на тази уродлива твар!

2

Анонимен

преди 6 години

Божееее, какъв мутант ...рЕжете й тръбите поне да не мое се плоди...

1

бял човек

преди 6 години

стига давайте гластност на черноглавитеедин дерт по-малко за държавата.*** пак вземи ми изтрий коментара