284

Край

преди 6 години

До оня с опърдяната от Махмуд/Хасан/Гюнтер/Винтер и пр. кожена тапицерия на вехтото ауди А6от 2006г. Да ти имам и махагоня. Точно такива А6 с 3л. дизел без катализатор вече и фап - трябва на мига да се карат в Надин. Ще ти дадат и 380 лв. да почерпиш че си се отървал и да си купиш карта за цялата градска мрежа.

283

Владислав

преди 6 години

И коя е тая истинска кола? Я сподели о ти велики,гуру на автомобилостроенето, вожде на купетата,?!?!?

282

Мастър оф трошляк

преди 6 години

Владко *** сладко, купи си истинска кола, а не волксваген на ***!

281

Владислав

преди 6 години

До:291Айде карай си раздънкания гълабарник и 1000000км.През дедовия ми е, аз мойта си я ремонтиран, ти не ми бери грижа, че на мен предницата с демпфера и съединителя струват колко на теб цялата каруца.Не случайно, Бмв,Ауди и Мерцедес са коли с история и доказани във времето, със лукс, изработка и качество.Ама къде ти акъл.Така че ще се видим на път за слънчака,само не забравяй,в дясна лента пич където ти е мястото

280

777

преди 6 години

Не че нещо, ама реално погледнато и у нас е като в Европа, поради простата причина, че масово нови автомобили (в това число и висок клас такива) се регистрират като "товарни", категория N1 - до 3,5 тона и плащата данък в размер 6 - 7 лв.

279

Шафиора

преди 6 години

Продължение: Да добавим, че у влака понекогаш има и климатик и тоалетна (с вода и сaпун),верно водата е студена, нокой ти придиря.Вие имате ли такива екстри в опиканите от кучета х'аудита. Щото катафалките на запад затова ги купуват- да и пика кучето в багажника.

278

промо

преди 6 години

изравнете доходите ни с Германия, тогав ни сравнявайте с тях, в случая по-удачно би било да ни сравнявате с по изпаднала страна от 3я свят

277

Анонимен

преди 6 години

До Владислав 287Ахахаха ахахаха, точ пък точно с Ауди А6 тръгнал да се хвали.Я си ремонтирай батала и не се обаждай бе.За КИА подгрева на седалките не някаква невероятна екстра бе ало.Махагона ти е алуминиева лaйсна лакирана така, че да изглежда като махагон.Колко съм ги разглобявал тия батали.........Тоя кош може да минава 100 000лв, но КИА минава 100 000км без особени грижи докато маскирания ти Фолксваген с тоя пробег е за основен ремонт.

276

Шафиора

преди 6 години

Напротив малък име данъка на новите таралясници!Трябва всички с евро 5,6 и нагоре данъка по 3 винетката по 4,а застраховката по 6. Ми само те карат бе! На дедото от село с Москвича, я акумулатора му паднал, я нема пари за винетка или забравил да зареди газ, означава, че не кара и респективно не замърсява, платил сие пътен данък от спестените от пенсията пари и идва в Софето с влака.

275

Анонимен

преди 6 години

Една кола среден клас като Хонда Акорд,Тойота Авензис,Ситроен Ц5, на 10 години са с цени около 15000лв и нагоре.Хондата я имаше в Бултрако специална оферта за България всички екстри без кожа 44000лв.Сега гледам на вторичния пазар 10 годишна с добро ниво на оборудване е около 20 000лв.За БМВ 5 и Мерцедес Е клас няма какво да говорим.Съсипаните БМВ-та 5er 520 започват от 25000лв.Вярно, френските хечбеци за тези пари са нови ама къде да качиш семейство и багаж в нещо от ранга на Клио?

274

Анонимен

преди 6 години

Поне един милион стари возила трябва да се претопят. Но тука веднага всичко живо ще почне да вие и ще си дишаме мръсния въздух, и пак ще се говори, че народа няма пари и за това кара брички. И пак Боко ще е виновен, Далай Лама и Иван Костов. За.........би. Тука нищо не става.

273

Владислав

преди 6 години

А пък да не отварям въпроса за "новите ви коли".Моята е 12 годишно ауди A6 комби, от 2006 г.Къде вие ще видите във вашите Кий и Дачий, подгрев на седалки бе? Махагон, пълен Ел пакет, навигация, кожа с алкантара и 4 зонов климатроник? Смешници,ще видите ама когато колата минава 100,000 лв, ама сте бедни цифки и неможете да си позволите ама лаете тук.Моята кола е в пъти по-добра,луксозна и безопасна от вашите кухи ламаринени, Дачий, Кий, Опели и всякви такива.

272

Владислав

преди 6 години

Аз, жив да не бях,че чета такива *** какво пишат особенно последните два три коментара. Кои сте вие да казвате кой каква кола ще кара бе? Всеки кара каквото може, защото колата вече е необходимост а не лукс.Като сте толкова паралий и не искате мръсен въздух купете си вила или отидете на село, нали имате пари, там си живейте.Да не говорим, че повечето от вас дето сте уж с новите коли, в най-добрия случей сте продали на баба си нивите или съборената си къща в София.А и кой знае какви измамници

271

Банкера

преди 6 години

Аз и колегата си купихме коли по едно и също време .Той си взе една 10 годишна аз си взех същата но чисто нова от магазина на лизинг като първоначална вноска платих колкото комшията даде за неговия трошляк и още 262 лв мес/вноска за 5 години.Колегата вече хвърли 2000 лв за ремонти и кара таралясника аз си се наслаждавам на живота в чисто новото возило!!!

270

Анонимен

преди 6 години

Колите са според доходите, както в германия, така и в България. В България хората с немски доходи карат нови коли, а в германия хората с български доходи, карат стари коли.Една кола в България ако я купиш нова за примерно 60000 лева Голф (цените на наличните сега са от 40000 до 101000 лева), започваш да плащаш още и още. Застраховка ГО и Каско първата година е около 2600 лева после намалява, за регистрацията в КАТ плащаш, всички сервизни дейности в определен скъп сервиз и плащаш яко. За гараж с

269

Данъкът бил нисък!

преди 6 години

Ами нисък е щото и доходите са такива!

268

Анонимен

преди 6 години

имаме си тука някакви редовни лаладжии дето колите много им пречат, само дето драги смехурковци и на запад никой не кара коли до 5г. Айде сега обратно под моста при останалите тролчета

267

Шушана

преди 6 години

Паркингите и улиците са заляти от скрап ,която във всяка друга цивилизована държава ще е в завода за рециклиране ,Но не тук трябва да е мръснoи отровно и задръстено за всичко .Направете 45 лева паркоместото на час .Въведете стандарт б с Еко-5 .Вдигнете им 5 пъти данъка Автокаското каското,застраховката ,таксите за регистрация и преглед за всяка трошка и КАТ здраво глоби за каращи 15г коли..Глоби до посиняване от измерване на грайферите до проверка на визуалното техническо състояние и шума.

266

Ангел

преди 6 години

Всички коли по стари от 15 г трябва или да се забранят или да са с 10-20 пъти по скъпи данъци и застраховки както е в Европа.Затова имаме най-лошия въздух в Европа въпреки недоразвитата ни индустрия и производство.Да не говорим за задръстванията които са много по тежки от тези в Лондон на пример.В България сме на челните места по автомобили на глава от населението въпреки ниските ни доходи!

265

Жива да не бях

преди 6 години

Гражданска отговорност,Автокаско ,Винетки Държава ,Кат и Минист.на Околната среда да не се помайват а,за тези трошляци да се въведе данък минимум 1300 лв годишно защото този *** унищожава въздуха и здравето на хората. Превърнахме се в гробището на Европа за гнила ламарина Всеки втори Тупак има минимум 4 коли.Време е бедният *** да научи какво струва да караш трошляк така,както е на Запад. в държави ,където стандарта е ЕКО -5никаква милост за тая селяния от 5г на горе с най големият сатър!!!