12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11ГМО в доматите .. а и не само в тях, също в хляба, мебелите, телевизорите и дори в тоалетната хартия е опорна точка на кремълските и.б.pикчии. Както и Гейропа ... тази толкова омразна гейропа в която руските новобогаташи умират да ходят на почивка. За сметка на това, в Братска Сърбия начело е лесбийка.руснаци, сър!

11

Анонимен

преди 6 години

от 10хайде, лаици такива, посочете какво е това "ГМО" в доматите

10

Анонимен

преди 6 години

До бай ПЕТКОдомати с "ГМО" не съществуват. Явно си от тези хора които вмето да четат и учат, предпочиташ да слушаш общи приказки и след това да повтаряш общи приказки

9

Анонимен

преди 6 години

Това изобщо не е вярно. Ние пазаруваме от магазините на дребно и там ни интересуват цените . Примерно цената на сиренето е 10-12 лв. , на кашкавала 14-16 лв. Плодовете и зеленчуците са си същите. Поръчкова статия или фалшиви новини .

8

Х

преди 6 години

Яжте картофи, ориз, боб, леща, хляб. Евтини са и са полезни. Аз само това ям от месец насам, заедно с плодове и зеленчуци, търсете промоциите, и се чувствам добре.

7

мани бегай бе

преди 6 години

споко след 2 месеца ще ги вдигнат тройно както с всичко останало

6

бай ПЕТКО

преди 6 години

Тия "пластмасови" домати с ГМО ако още малко постят и за жълти стотинки няма да могат да ги продадат, ами само те ли ? Бойкот на ГМО стоките !

5

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !ами ако ти е скъпо, направи си разсад и оранжерия. Цепи дърва, пали печки да я отопляваш (за друг тип отопление едва ли ще имаш средства), а в "свободното" си време отделяй време за да се грижиш за поне 10 овце или крави за да си правиш сирене и кашкавал и 20 кокошки за яйца.

4

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 3качественото краве масло е над 6 лв за 250 гр. ако смяташ, че е скъпо - почвай да произвеждаш и продаваш за по 3 лв.

3

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !нямаш пари за ляб ли ?

2

анонимен

преди 6 години

не заблуждаваите хората защо маслото 250 гр е над 6 лв и 6 яица 3 лв коф кис мляко400 гр над 1 лев а прясното мляко над 2 лв отвратителни домати с бял корен на 1=69 лвтова ли ви е намалението св месо пьлно с вода кашкавальт не се знае какво е рибане се яде защото не се знае от кьде е и дали не е отровна

1

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Цените на ВСИЧКО вървят тихомълком нагоре !Не манипулирате !!!