187

Анонимен

преди 5 години

Тия толкова са се откъснали от реалния живот, който живеят 90 % от българите, че въобще не могат да си представят каква е възможността на един такъв човек да си купи нова кола. Или знаят и това е просто цинизъм, като на Мария Антоанета "да ядат пасти, като няма хляб".

186

Анонимен

преди 5 години

Ако получавахме партийни субсидии, доходите на Горанов и безплатния му апартамент, всички щяхме да караме нови коли.

185

НОвите са ОПАСНИ

преди 6 години

Всички НОВИ автомобили с а снабдени с тежко вредни радиоактивни скенери увреждащи трайно и нелечимо биосферата и земята ни ..НЕ СА ДОПУСТИМИ ЗА Движение..ЕДинствено безвредни са автомобилите с ГАзови уредби и жълти традиционни фарове.

184

Анонимен

преди 6 години

Управляващите отдавна се превърнаха в гробарите на света .Погребаха мечтите и живота на милиони Българи и продължават да го правят. Бог бави но не забравя.

183

Joko

преди 6 години

Не се сърдете на Горския. Той толкова може. Завършил е някякво шуле в Свищов.

182

Анонимен

преди 6 години

Не може така!

181

Анонимен

преди 6 години

Проба, грешка старата практика. Проба за еврозоната , проба за Инстанбулската , сега проба за старите коли които караме.Само ни пробват. Задатете си въпроса господа защо носим дрехи втора употреба, защо ядем храни некочествени храни, защо караме втора употреба коли? Дали е от хубост? Знаете ли как живее народа? Със сигурност НЕ.

180

Анонимен

преди 6 години

Ами с 500лв заплата ше си купят всички нови коли. Тиа *** от този парламент направиха хората сами да си говорят,и си верват отгоре на сичко. Трябва да се разкарат вече

179

Ара

преди 6 години

То от повече от десет години се внасят коли, които на Запад не се допускат да се движат по улиците и няма да минат преглед... Хубавото е, че ще има достатъчно желязо за индустрията след някоя година 😉

178

Анонимен

преди 6 години

Превърнахме се в гробницата на Европа. Купуваме "втора ръка" коли със съмнително качество.Че то че сме гробница на европа е така от 26 г.Че сме ''втора ръка'' не е от вчера а за качество да не говорим откакто ГЕРБ вкараха веригите магазини и унищожиха работещите хора с кеф чистят *** в България със съмнително качество.

177

Анонимен

преди 6 години

Да им е честито на почитателите на ГЕРБ и компания.

176

сминдух енд чесън

преди 6 години

И защо да се вдига данъка ,след като непрекъснато намаляват старите коли.

175

Народа

преди 6 години

Това,че повечето хора от народа,кара на газ,не минава ли за екологосъобразно?Или е поредния опит да се вземе и малкото,което е останало във хората.

174

Анонимен

преди 6 години

Не се занимавайте със слугитев бандата .

173

До 176

преди 6 години

Не лъжи!За Лада чакаш 10 години. За Шкода, Застава, Вартбург, Трабант, Мосвич, Запорожец, ... ако вноската ти е за някоя от тях, взимаш кола при следващата доставка. Без вноска май само такива като теб са си купували кола.

172

Анонимен

преди 6 години

Къде сте скрили лъжеца , крадеца и убиецаБойко?

171

Анонимен

преди 6 години

За една кола сега клас до 1600 куб. см 22 годишен автомобил Голф се плаща гражданска 180 лв, винетка 97 лв. тех. преглед 40 лв. данък, 30 лв. искат и зимни гуми с грайфер 0.4 см./ гумите поне на 2-3 години понеже не ги сметям с летни - бюджета е толкоз / до тук грубо около 400 лв.Тез министри слизат ли при обекновенните хора, знаят ли как живее обикновеният човек в България наречен електорат.

170

На въпроса

преди 6 години

Как Горанов ме прави по-беден. Първи отговор - винетка, за сравнение в Швейцария е 35 Евро за година. Втори отговор - гражданска отговорност. Трети отговор - данък. Четвърти отговор - наем гараж, понеже квартала ми е заринат с коли, презастроен от другарчето на Горанов кметицата.

169

Анонимен

преди 6 години

И КУБИЦИТЕ СА ВАЖНИ .До 100 кс малък данак а над 100 250 или 500 по голям.ПАК ЩЕ преибете бедните.Моя опел Кадет 1,3 го карам един път седмично.И ще плащам 100 лв данък.А оная Мутра дето не ходи на работа, а само ходи с джипа по дискотеки молове и вътри по хиледи киометра с големия си мощен двигател 2015 г ще му вземат 50 лв Да

168

Така е

преди 6 години

До До 156 Така е до 162 Май лъжеца си ти.Живял съм 40г. при соца и ти казвам че ти лъжеш. Това което пишеш за колата сигурно е запорожец.Само те бяха без вноска.Като се роди дете се правеше вноска за жилище , кола и телефон.Така ли беше ? И пак за колите. Пътуваш от София да Пловдив я срещнеш 10-15 коли , я не.И това според теб е че всеки е имал достъп до кола.Бедни времена бяха.Но пък хубавото на соца беше че си отиде.