8

Тх

преди 6 години

Вие големи шофьори се извадихте бе,техеранци мехеранци,той човек като няма мозък нормално,а и наркотиците и алкохола не прощават на никого

7

Анонимен

преди 6 години

Шофьорът е шофирал с разрешена скорост, т.е. не е превишил максимално разрешената скорост, щом КАТ пак са написали дежурното "несъобразена скорост".Хайде по-кротко с коментариите!

6

Анонимен

преди 6 години

По това време сигурно е бил вече доста наквасен и е карал бързо за да се прибере в къщи, преди да е станала някоя беля.

5

Веско

преди 6 години

Ама не се научиха да правят коли тези. Да се блъсне и самозапали. Жалко за човека :(

4

МaйМyнaтa

преди 6 години

Аудито да не е било А3, с чипове и широк много димящ комин отзад?! Ама вие уточнявайте тези неща, за да знаеме кой колко да жалиме!!

3

Няма несъобр.скорост

преди 6 години

Един бог знае какво се е случило, но КАТ си пишат дежурното и невярно "несъобразена скорост" и си измиват ръцете. То принципно несъобразена скорост няма преди да се случи ПТП. След ПТП се появява тази несъобразена скорост в протоколите на КАТ. Според КАТ несъобразена скорост е скоростта, с която си шофирал, когато се е случило ПТП, независимо дали си шофирал с 1 км/час, 5 км/час, 10 км/час или 40 км/час. Скоростите над разрешената, КАТ ги наричат превишена скорост и са друго нещо.

2

Знаещ

преди 6 години

Аз, като еди осведомен по въпроса, ще ти кажа - виж само регистрацията ТХ /ще рече от Техеран/ ! Е, какво друго да говорим ? Публична тайна е, че Техеранците са известни като най-калпавите шофьори в България - факт !

1

Европеец

преди 6 години

Аз това не мога да разбера, как може толкоз прости люде да има? Че и на 41, разбирам на 18 да беше...