53

Родител

преди 6 години

Пази Боже ако това е новото поколението на България !!!

52

Анонимен

преди 6 години

Много рано изтриват детската невинност от лицата си. Искат да изглеждат шармантни, фатални, предизвикателни.

51

недка

преди 6 години

гледката е смешна и тъжна

50

:)

преди 6 години

Планетата на маймуните, еп. 4.Заглавие: Когато сложиха силикон и в главата... :)

49

Анонимен

преди 6 години

Давай,дай,дай,дай,дай,дай ми още-ей насищане нямат тия,тя си го пее и в песента,иска жената , че не дадеш ли ,не ставаш.Такива трябва с правата лопата да ги т.епеш.

48

Анонимен

преди 6 години

Тя Аналия за пари вече се продаде на турски бизнесмен,защото тясна й стана България.Сега подготвя и щерката,млада смяна,да има ал беним,да хваща окото.

47

Анонимен

преди 6 години

ми да свалят долната граница за съд при секс ....на 14 примерно ... иначе за кво са се гласили ??!?!?

46

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо неудобни мнения се трият, а откровени обиди и псувни си стоят в коментарите. Алооо, ***! Освен да следиш за политкоректност, друго можеш ли?

45

123

преди 6 години

Ама всичките са по един калъп. Я поне извадете оригинала, дето всички го копират, та да видим добра ли е имитацията или не. Абе направо да ти се отще да ги ....

44

Анонимен

преди 6 години

15 години е средната възраст за водене на полов живот, кво да ги упрекваш. Гледайте дъщерите на тези, които не са фолк-певици, същата работа

43

дрът пръч

преди 6 години

Същите парцалюги като майките си. За кинти кво ли не правят.

42

Някой до Моряка

преди 6 години

А защо трябва да кара Порше? Не може ли да кара една Шкода(2ра ръка), която тя е работила за нея? Честно да споделя, докато живеех в БГ, видях следното нещо. Ние сами възпитаваме децата си, да не зачитат правилата(дали в у-ще, дали на улицата, дали с приятели). Пускаме ги на детска с камери и микрофони, учим ги да бъдат нахални и ги поощтряваме с "А, така мама"..за да сте стигне до тук, половината вина си я носим ние...и ако не спрем това падание...няма да има смисъл за връщане у нас.

41

Моряк и половина

преди 6 години

За дъщери на фолкпевици, какви да изглеждат?! Нали на гранде финале трябва да се продадът! Тия приказки, дето жените можели сами да се издържат са верни, обаче една жена от България без наследство (тези двечките, не са от тях) никога няма да може да подкара порше без мъжка помощ!

40

Анонимен

преди 6 години

Каквито майките такива и дъщерите...не напразно е тази поговорка казана...възпитанието и семейството са важни ..но тук го няма това ..ще бъдат поредните к.......а...

39

ined

преди 6 години

Едното нещо е от трети пол, а другото от четвърти

38

Анонимен

преди 6 години

ХАха тия дето хейтват админа. Да не сте се събрали на класна сбирка и да си защитавате приятелките. Спрете с тия обиди защото още повече се излагате. По-добре си намерете подходяща среда докато е време. Дечица!

37

Анонимен

преди 6 години

*** малолетно

36

Анонимен

преди 6 години

*** деебааааааа админааааааааа

35

Сандо

преди 6 години

Красота!

34

Някой

преди 6 години

Хахахахахах, ще припадна :). Ако аз като родител видя тази снимка, и не взема мерки сам ще се обеся. Това не е срамно, това е потресаващо състояние?! Какви са те тези устни? Истински ли са? Това са деца, в крайна сметка. Незнам и не искам да знам какво правят техните родители..но айде да не е преди 25 год, но и преди 15 нямаше такова нещо...чудя да се смея или да плача за България и на какво заприличваме..Аз не живея в Бг, но ми е ощ мъчно...как играехме мижидарка, футбол зад блока...