9

Отегчен вече

преди 5 години

Аз не разбирам защо във областа продължават да ни се удържат от заплатите пари за здравни осигуровки.Тук така или иначе всичко вече си се плаща- тогава къде отиват парите ни от осгоровките.Аз не искам да ми се удържат съвсем законово пари за така наречени здравни осигуровки и в следващия момент тук да нямам никакви прави като здравно осигурен човек.Това е смешно.

8

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ каква "опозиция" може да бъдат БСП на SIC и Волен Лидеров???Те са от една шайка (цитирам А.Тодоров, ранният), различни ръкави , но туловището е общо!

7

Анонимен

преди 6 години

Като стане въпрос за лекарски заплати- управляващи и опозиция тъпчат лекарите в калта При бай Тошо беше същото. Пари даваха на миньори, шофьори и бакали

6

лекар до 2

преди 6 години

к.у.х народ сме..по времето на соца баща ми ..интернист получаваше 280 лв. На Запад 5000 дм нето на месец.

5

Анонимен

преди 6 години

Спокойно бре, другари!Ще ви лекуват Ценко Чоков и др. Папазки!

4

Идеалисът

преди 6 години

Да проверят какви имоти имат последните 3 Управители на болницата!

3

Анонимен

преди 6 години

Във Враца келеметорът отказва работа за 800 лева на месец. Малко им се виждало. За какво им е тогава болница? Нека си умират спокойно, щом не желаят да са полезни на обществото!

2

Анонимен

преди 6 години

При соца във всяко село имаше лекар, зъболекар и акушерка.при ГЕйРБ закриват дори и областните болници.

1

Анонимен

преди 6 години

Недостигат мед. сестри, лекари, инженери, строители, персонал за хотелите, земеделски работници, овчари и какво ли не."Ние сме неформалния лидер на Балканите" изцепи се Бойко. Горките Балкани. Щом ние сме им лидер.