43

:)

преди 6 години

- I am plastic. It's fantastic! - това казала Барби на Кен.Това разбира се е било едно време. Днес вместо plastic, всички празноглави момичета искат да станат от silicon.

42

Доналд

преди 6 години

Отечество любезно, как хубаво си ти!

41

Ч

преди 6 години

Колко трябва да си ***, че да си причиниш това! Поне да бяха станали по-красиви, а то..

40

анонимна

преди 6 години

Аз пък на Мишо Шамара се чудя - такива като него за интелектуалци ли се имат? Може да не щракат с пръсти, но "пеят" (доколкото това може да се нарече пеене) в пъти по-големи глупости от чалгаджийките. За мен са на едно ниво и никой не може да обвинява другия, че опростачва народа.

39

-

преди 6 години

Ако гаджето ти не изглежда гооре-долу така, при достъпните за всеки мощни средства за подобрения, по-добре се разведете, да не те срами пред дружината и света.

38

Silikon

преди 6 години

Много кухи жени има в "Европейска"българия.

37

Lina

преди 6 години

Съгладна съм с повечето коментари - наистина медиите сте виновни за тази "мода" , показвате на децата тези обърнати д.жки, изпилени до крайност носове и грамадни ц.ици, с какво ви изненадва факта,че на 18 г. момичетата са " претапицирани" и готови за живота. Така де, след като моника,хармоника,джуна,светла могат,защо да не може всяка? На един силикон разстояние?

36

Ujo

преди 6 години

....трябва да си спасявам децата, тука е нетърпимо: схема за източване на пари има във всички сфери на живота, то здравна каса, топлофикация, кметове с фиктивни ремонти, хидроинжинери, шофьорски курсове, дипломи за висше, търговски вериги където до хляба се продава и кореселин и така се убива дребния и среден бизнес,... Изчезване на милиони от банки.... Полицаи, крадящи горива, като ЖП машинисти и... тн. тн....моите деца няма да плащат зулумите на БЕЗОТГОВОРНИТЕ КРАДЦИ!.Ква Европа бе Диваци сте

35

Анонимен

преди 6 години

Мозък трябва да си имплантирате, не силикон.

34

65

преди 6 години

Вие медиите сте виновни за раздухване на тези простотии.Ако не ги отразявате и раздухвате ,никой няма да ги забележи.Педавания като Папараци и други *** само след 24 ч..Има жълти вестничета.Който иска си купува.А за тая Сузанита няма ли Агенция за за крила на детето.Баща и Орхан като е толкова умен и смел ,шо не я заведе на Ердодан да му попоее на уше?Как пък може цялата простотия на света да сме събрали.Е ,вярно стигнахме американците.Тодор Колев,лека му пръст какво ли щеше да каже?

33

Анонимен

преди 6 години

Работата е там, че медиите сте тези които правите подобни *** известни и богати, а после ги критикувате и колелото се завърта...

32

Анонимен

преди 6 години

Ако се спука силикона? ще се чудиш коя жаба набръкчана прегръщаш......:))

31

Анонимен

преди 6 години

муфроландия

30

Анонимен

преди 6 години

На мен тези мацки ми допадат,аз не съм Волен Сидеров да търся роми -малолетни на Сточна гара.По добре силиконки

29

Анонимен

преди 6 години

Курвенитка къде имала силикон на челото си ли

28

Mamina kukla

преди 6 години

Боже, колко мъка, боже...

27

Анонимен

преди 6 години

И в щатите има силиконки ама поне могат да си напишат името а и никой не ти ги завира като "елита" на обществото и тем подобни глупости, просто баровците си ги наемат, е.ат ги и заминават.

26

Анонимен

преди 6 години

140 литра!

25

Анонимен

преди 6 години

Боко Кратуната е пълен с пожарникарска пяна!

24

н

преди 6 години

До АнонименМи аз съм жена, не знам какво означава красива жена, гледам че редовно обсъждате ***, бюстове, дължина на бедро, дебелина на устни. Какво друго.