15

Анонимен

преди 6 години

Турция показа топки и заслужава уважение. Ердо размаха пръст на краварите. Уважавам всяка страна, която се опълчи на еврейския сбирщайн фащ. Ердоган каза ясно: разкарайте се от Северна Сирия или ще ви правим на пушечно месо.

14

Анонимен

преди 6 години

Бе кво стана с тоя "щит на Ефрат"?И там турците пожънаха грандиозни успехи.Ама сега се подвизават по-близо до границата - да имат време да избягат. Заедно с маслинките.

13

Анонимен

преди 6 години

11, потърси си в нета, едва ли си толкова сакат

12

Анонимен

преди 6 години

Русия? Къде не са създали проблем?

11

Анонимен

преди 6 години

Не случайно "1001 нощ" са измислени в Турция.Я разкажи по-подробно разговора на Ердо с Тръмп?Чак се просълзих.

10

Анонимен

преди 6 години

8, ами толкова са. Даваха един го хванаха жив в едни тунели. Реве като малко дете, пишман бил, подлъгали го били...

9

Анонимен

преди 6 години

Вчера Тръмп силен вилен поиска разговор с Ердоган като си мислеше, че Ердоган ще се стресне нещо. Ердо обаче му тропна по масата и му каза директно да спира с въоръжаването на терористите. След разговора Ердоган даде пресконференция и без да крие нищо предаде целият разговор на журналистите. От Тръмп ни туит, ни нищо, а иначе е първи в тутъра.

8

Анонимен

преди 6 години

6, въх леле мале, многу бря!Тая новина я пусни по турските медии.

7

turk

преди 6 години

prestanete ve4e da matite mozacite na horata koito taka ili ina4e sa razmateni,dnes dori i nato opravda deistviqta na Turciq v Siriq kakto i go napraviha o6te mn vodeshti darjavi v evropa iznenadvashto dori i Holandiq.kakvi kurdi kakvi siriiski milicii tva sa teroristi pkk pyd isis nqmat razlika tva sa sashtite koito za 30god.v Turciq ubiha nad 40hil 4oveka za kakva turska agresiq mi govrite trqbva da vi doide sashtoto na glavite 4e togava li da go osaznaete

6

Анонимен

преди 6 години

За 6 дена 308 гълъбчета кацнаха на клонката. По 50 на ден. За 50 дни-3080, за500-цялата терористична армия въоръжена и подготвяна от САЩ, всичките 30 000 гълъбчета. Браво на Ердоган!!!!! Другите въоръжават терористи, той ги праща при девиците.

5

Маслина

преди 6 години

Разлика между сорросоид и рашка няма и едни те са *** и другите !!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Еййййй, то и Борисов лъже, ама Ердо го слага у джоба.Кви маслини, кви клонки. Направо потроши мивката. Тоя си мисли, че и другите са като турците - ядат доматите с колците.Да си каже направо, че и той иска от сирийската баница парче. Ама може и да не получи. А Путин си трае - остави го да дигне малко пушилка, да си начеше крастата.А победа срещу кюрдите ще видят кога ми цъфнат налъмите.

3

До анализатора

преди 6 години

Под терористи се разбирало кюрди и ислямска държава така ли? Или много разбираш и си платен анализатор или нищо не разбираш?Тези кюрди като не са терористи защо развяват снимката на Ьоджалан- лидер на пкк, който е в турски затвор и развяват парцала на пкк, който те наричат знаме? Хайде това ми обясни, след като целия свят е приела пкк за терористична отганизация!!!

2

Турчин

преди 6 години

маслините за цивилните, клона за терористите

1

Виж ти

преди 6 години

Русия, Иран и Сирия, нямат нищо против операцията на Турция, защото основна обща цел и на четирите държави е да изгонят САЩ от Сирия. А Турция всъщност това се опитва да направи и то ще се случи по два възможни сценария - Турция е предупредила САЩ, чиито бази са в района на турската офанзива, да се изнасят. Ако не се изнесат, то задачата на Турция ще е да държат кюрдите под контрол за да не формират исканата от САЩ армия. А като останат без наемници които да воюват за тях, САЩ няма какво да прав