24

Fillysfather

преди 6 години

На Григор може само дудуци да правите, бедни и *** хейтърчета, броящи всеки ден стотинките в джоба.

23

данък-хапче-книга

преди 6 години

първата книга била за това как Гиго станал тенисиста втората как Гиго станал още по-тенисеняд ме е на него. той можеше да победи всички от първо до 30 место в таблицата и да играе супер финал Григор срешу Димитров, сиреч срещу самиа себе си и да земе двете награди. постижение което никой даже неможе да си мечтае. А Гиго дето е кръстен на дедо си Господин може защото му викат ***

22

Анонимен

преди 6 години

Засега се очертава още много дълго време Гришо да е сред първите 6 в ранглистата и то ако не добави точки от някой турнир, а само ги губи. Преди следващият турнир от Големият шлем има няколко Мастерса, на които Гришо може да добави точки за класирането си в ранглистата и пак да се върне на третото място, което ще загуби след този турнир. Турнирите от серията 500 или 250 като този в София, не ги броя за значими.

21

Финал

преди 6 години

Единственият начин Григор да бъде на финал на турнир от Големия шлем е, ако успее да си купи билет.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен номер 7Гришо дет се казва Григор е кръстен на дедо си Господин но му викат ***

19

Анонимен

преди 6 години

Въпреки ,че ме изтрихте ,аз пак ще напиша,че е посредствен човек,незаслужаващ такова внимание! Няма да напиша защо така мисля,тъй като веднага ще ме изтриете!

18

Анонимен

преди 6 години

В тениса му липсва още много качество за да е постоянно сред първите 5.От тук нататък го чака борба за оставане на 15-20място.

17

ние не сме Гиго

преди 6 години

Гигооор дето е кръстен на дедо си Господин на коя страница е написано къде си плаща данъците и от коя аптека си копува хапчетата

16

Do 15

преди 6 години

До АнонименЧе, ние и на собствените си успехи се радваме?Това означава, че не трябва да се радваме на успехите на други българи ли???Значи, хората по света да не гледат спорт, музика, изкуство...защото трябва да оценяват само собствените си успехи???Ами, ако аз обичам тениса, но не съм добър в това, какво??? Да не се радвам на успехите на един българин???Ако съм неуспешен музикант, зщаото просто нямам таланта на Стиви Вай, да не го слушам? Да не му се наслаждавам?Елементарен си!

15

Анонимен

преди 6 години

До всички които боготворят Гришката......моля, научете се да се радвате на вашите собствени успехи, не си избивайте комплексите с успехите на другите.

14

Анонимен

преди 6 години

От тук нататък пътят на Гришо е само надолу.Това му беше кулминацията.

13

Анонимен

преди 6 години

Включиш ютията - Грогор.Пуснеш чешмата - и от там Грогор.То бива бива, ама бивол за мезе не бива.

12

До 10

преди 6 години

Федерер е друга Галактика.Не смесвайки нещата.

11

Надал

преди 6 години

През ауспуха ми е за Гришо.....

10

До 8

преди 6 години

До До 6И какво като Чилич е вече 3-ти?Григор е 4-ти. Пак ли ти е малко на теб?Ако стане първи, пак ще измислиш за какво да хвърляш помия.И Федерер да беше...щяхте да плюете.Не е въпросът до мястото му. Колкото може, толкова играе. Проблемът е във ВАС. Вие сте лошото семе...лошия ген, лошия материал.

9

Анонимен

преди 6 години

Абе, хайде стига с този Григор...много ви моля. По телевизора на всички канали, по радиа, по интернет.....ставате досадни и еднотипни. Аман вече

8

До 6

преди 6 години

Стига с това трети в света бе.Бил за една седмица в класацията на АТП, което въобще не означава Световно първенство. Вече Чилч е на трето място.

7

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой реши да го нарича с това смешно Гришо.Прекалрно фамипиарно ми е. Григор звучи доста по-добре.

6

До 4

преди 6 години

До Анонимен3-ти в света, явно за вас нищо не означава. Не го бива.Той и 1-ви да стане...пак ще му намерите недостатъците, ще му броите парите, ще му правите сметка на гаджетата...абе...балканско, гадно, злобно семе.***, с прокъсани ***, но със самочувствие до небесата.

5

Анонимен

преди 6 години

Много днешно ми беше след като се спаси на косъм срещу Кириос как на другия ден вестниците в БГ написаха че го бил размазал.Е, няма такъв цирк и такава псродия.Верно.