29

Боян

преди 6 години

Г-н Командарев, гледах на кино филма и се чувствам ограбен, кой ще ми върне парите?! Ужасно депресиран се чувствам след него, сякаш гледах новините на БНТ! Нямам нужда постоянно да чувам колко ни е зле държавата, пък и сега на кино да го гледам!

28

тоя па

преди 6 години

Пука му, защото се съдра да смуче от държавата и се надява това кранче да продължи да пуска. То на всеки ще му пука при такова положение.

27

ZABOBOL

преди 6 години

Stefcho i 100 filma da napravish za BG i deistvitelnostta TUK nikoga nqma da "izpluesh " ISTINATA-zashtoto prosto te e SHUBE-Kaji si,kak si s BKP i DS?...

26

Таню

преди 6 години

До ставаАз съм мегакритичен към българското кино. Яд ме е, че тоя keнеf, Блатнички, пак е на екран. Но тоя филм търси позитивен изход, това видях от трейлъра, не чekии, като в изт. пиеси, лове.нет или кецове. Да помислим дали немотията кинаджийска не променя нещо?!? Кустурица направи по-новите си шедьоври с Canal+, EuroImage и донякъде филм центАр Србиje... Пак казвам - не съм фен на похватите в родното кино. То бива систематично съсипвано от бюрократи. Но "Граница" и "Трака-трак" се промъкнаха

25

Таню

преди 6 години

До azНякаква част от тях. Други са си обикновени използвачи, нискочели роднини или скопени платили си...

24

az

преди 6 години

До Аз артистите за хора ги нямамАртистите са носители на морал и култура, както и напредък в обществото.

23

Анонимен

преди 6 години

Пука му какви пари ще вземе за нескопосаните си филми от тази държава , а по стар комунистически обичай тези "експерименти" ги плащаме ние - данъкоплатците, откъде ще дойдат парите за филмите му , това му "пука" на господина

22

Тодор

преди 6 години

Не мисля, че нашата клоака на мафията може да се нарече държава ...

21

Анонимен

преди 6 години

Този да не говори за субсидии, че в последните години само негови бози г печелят

20

става

преди 6 години

Филмът е добър, но се вписва в нашата традиция да се прави нещо по- повърхностно, в смисъл плакатно, политическо, че и социалистическо като мотивация на героите. Липсва чисто вътрешната и морална причина като провокация за действието- все някаква социална трагедия показват и то в повечето от времето и тя става причина за действието и мотивацията.

19

Анонимен

преди 6 години

Не ми пука за тази държава и по-точно за простият и народ.П.П. Като вземем предвид че през соца бяя готов да дам живота си за България се сетете за какво иде реч.

18

Петров

преди 6 години

На снимките от филма - всички с пистолети, като американските филми. Иначе няма грантове. Пък му пукало за държавата на Командарев.

17

Анонимен

преди 6 години

Само с оптимизъм Не сТава !Има -няма 39 години -все Не Става !*** на терминалите !Пълно е с минали оптимисти !

16

Taxi Tehran

преди 6 години

Не знам дали си оптимист, но знам какво не си - режисьор и изобщо духовен човек. Ти си един много конюнктурен, много правилен, много подреден и предвидим, много скучен, много агресивен и много досаден плазмодий, който се прави на кинаджия и говори високопарни приказки. ***. Като имитираш Джармуш и Панахи, поне да се беше научил на техния артистизъм. На бас, че жалкото ти подобие на филм няма да има повече от 8-10 000 зрители. Въпреки прекомерната и между другото, сръчна рекламна кампания.

15

Григор Димитров

преди 6 години

... На мен пък ... НЕ ми пука ! Нито ще играя за България ... нито ще играя на турнир в България ... Ще ми гледате "селфитата" от Монте Карло и Акапулко ..... Може дори да ми издигнете .... ПАМЕТНИК ..... в Аскьово ..... Може и да дойда за откриването .... ама може .... и да не дойда .... Не ми дреме !

14

Анонимен

преди 6 години

Спасете Пирин сега!

13

УМЕН

преди 6 години

100% от ония 80% посещават този сайт

12

Анонимен

преди 6 години

Докога ще търпим кръвопийците от ГЕРБ ?

11

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ смачкаха Българския народ.

10

Анонимен

преди 6 години

Как нема да се смеят бе? Само като го видят зуека с това пластамасово пушкало направо ше умрът от смех! В игралното кино трябва да има смисъл действие поетапно навързана история а не разпокъсана както е в документалното. Но иначе добре усвоихте субсидииките! Как ви се отразиха милиончетата на здравето? Имате да си харчите поне за години. Така е в територията на мутрите. За този дето гледа животни пари нема но за тези с новите тракторчета дето незнаят какво е нива има! Така е в мутролаандия!