35

Анонимен

преди 6 години

До Ъперкът!!!България не е от 681 година,както се учи в учебниците,а тогава е призната официално от Византия и Византия плаща данък на България.Иначе по-долу империалиста цитира много вярно текста от Константинопол,в който се споменава България много по-рано от 681година,Стара Велика България когато е била към Кавказ,Украйна,Дунавската делта.

34

Ъперкът!!!

преди 6 години

До некакъв си факт!!!,бре!!!Ха ха ха!!!Буууухахаха!!! Скивай ся лъжефакте бре!Това че ти и такива като тоя Туск и като това лъжливо ченге Божо и такива като теб не са запознати с ОБЕКТИВНИТЕ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ говори кофти само за Вас бре!Или не го знаете този факт или сте долнопробни лъжци бре!!! Има и има бре-ЕВРОПЕЙСКА НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА дето е създадена през 301 година бре!И до ден днешен си пее и танцува с ЕДНО И СЪЩО ИМЕ БРЕ!Леле леле-кви *** и *** и неграмотници има бре!!!Ха ха !!!

33

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!Леле леле и леле мале бре!Ха ха ха!Некакъв "авторитетно и компетентно"пише че вулгериа била ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА дето била просъществувала и до днес в Европа бре!Ха ха ха!Има държава в Европа дето е хем НАЦИОНАЛНА и хем е и най-старата РЕПУБЛИКА в Света и в Европа бре!И е основана с цели 380 години по-рано от дунавска вулгериа бре!Ха ха ха!Член е на ООН-то и е пълноправна ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА бре!Когато ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ бре!пп-А Туск говори наизуст без да провери!!!

32

Факт !!!

преди 6 години

до ъперкът: Няма европейска национална държава създадена през 301 г., която и до днес да е със същото име !!!

31

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме,че търсенето на признание на титлата на франките на запад е отново искана от Византия,явно не е бил много легитимен Рим тогава,дори се сключва брак за потвърждение,но с типично византийските си номера,византийците измамват франките,пробутвайки му жена с неимператорско потекло,хахааа,но и франките не са падали по-долу и са се направили,че не са разбрали измамата,хахааа.

30

Анонимен

преди 6 години

България е първата НАЦИОНАЛНА държава,станала по-късно и империя от Волга до Будапеща,просъществувала и до днес в Европа.А иначе първата е Одриското царство по нашите земи,но то не е просъществувало дълго.Оригиналното име е Бизантион,но се среща и като Византион.По-късно многото "държави" в европа,не са били държави,а градове(градове-държави) и феодални владения.Да не забравяме,че търсенето на признание на титлата на запад е отново към Византия,явно не е бил много легитимен Рим тогава,дори с

29

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!!Некакви НЕВЕЖИ ЮЗЪРИ ми дават акъл и препоръки бре!ха ха ха!!!Известен принцип е -С НЕВЕЖЕСТВОТО НЕ СЕ СПОРИ А САМО СЕ КОНСТАТИРА бре!Ха ха ха!Разбира се че има държава ОСНОВАНА точно 380 години по-рано от вулгериа бре!На шести септември 301 година бре!И до ден днешен си съществува съсСЪЩОТО ИМЕ и песен си пее бре!пп-А иначе това покварено ченге преди години твърдеше че в жилите на вулгарите няма и КАПКА ТРАКИЙСКА КРЪВ бре!ппп-ХЕМ си НАСЛЕДНИК на СПАРТАК ХЕМ си НАСЛЕДНИК на ИСПЕРИХ???

28

Анонимен

преди 6 години

Историята тежи, само когато напълним с олово нашите тирани. Иначе историята дрънка на кухо, като професорите и окрадената ни държава.

27

Анонимен

преди 6 години

Интересно какво правят натовски войски преди солунското примирие. Френските и английските войски окупират чужда територия далече от Франция и Англия, а българските войски са на територия на която са и гръцките и сръбски войски.

26

Уф

преди 6 години

Дедо Божо няма ли най-после да седне да си гледа пенцията....

25

Анонимен

преди 6 години

До Ъперкът!!!Първо завърши поне осми клас, после се изказвай.Явно нищо не си разбрало.

24

Факти!

преди 6 години

До Анонимен 15: Самарското знаме не е руско-българско, а само БЪЛГАРСКО !!!След като е ушито от руски монахини, то е връчено на българското опълчение с което става БЪЛГАРСКО и за това се пази и в български музей, както и всички останали наши знамена !!!

23

Х

преди 6 години

До Ъперкът!!! Ти май не си българин? Кой си ти? Знаеш ли от кога датира името България???

22

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Един много ВРЕДЕН документ, за който БАНяджийските историци мълчат...........Константин ме наричат и съм презвитер на светата Божия църква в Апамея от втора провинция Сирия, ръкоположен от Авраам, епископ на Артеуса. Дойдох на вашият свят Събор за да ви съобщя, че ако аз бях изслушан, то ние нямаше да претърпим това, което претърпяхме през тази година, т.е. това, което претърпяхме във войната с България. Още отначало исках да вляза на събора и да моля да бъде сключен мир, да бъде предложено...

21

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха! Егати и ОПАШАТАТА ЛЪЖА бре!Ония *** Туск прочете реч написана от некакъв си Уго Брейди бре!А тва гнусно ченге плямпа винаги НЕБИВАЛИЦИ бре!А каква е ОПАШАТАТА ЛЪЖА ще питате вие бре???Опашатата лъжа е че *** е най-старата държава в Европа дето си била запазила името бре!Ха хаха!Има държава в Европа член и на ООН-то дето е с ЦЕЛИ 380 години ПО-СТАРА и си е със същото име от СЪЗДАВАНЕТО си бре!ФАКТ исторически бре!И нама земна сила която да ОПРОВЕРГАЕ този БЕЗСПОРЕН ФАКТ,бре!Хаха

20

Х

преди 6 години

Момчета,каквото и да пишете тук,истината е тази която е написана в статията! Поне веднъж бъдете истински българи - бъдете единни!

19

Анонимен

преди 6 години

Влизането в ЕС съсипва България и тя е жалко подобие на васална държава. Нпример Живков е най-големият след цар Симеон и е отказал 16 република на СССР.

18

до 10

преди 6 години

Това е известно още преди 9.9!Лично аз съм го чел,но не помня къде!Русия и Фердинанд са злите демони на България!

17

Анонимен

преди 6 години

Противно ченге. Дори когато казва добри неща, пак е противен.

16

Анонимен

преди 6 години

Не слушайте пишман - историците! Всички българи са се били храбро по фронтовете, независимо какви политически идеи са имали.Стамболийски е бил в затвора заради антивоенни прояви, но най много на фронта са земеделците! Творчеството на Людмил Стоянов е показателно за бойния дух. В неговите книги пише как след Добро поле, в тяхната 1 софийска дивизия духът не само, че не пада, а ,,дисциплината се възвърна, офицерите отново бяха издигнати в култ.....