55

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!!Некакъв си анонимник се пробвал да ме обиди бре!!!Ха ха ха!!!

54

Анонимен

преди 6 години

До пишман по_ср_ан Ъперкът!!!До уж Ястреб Османлия /на сън/Освен да се подмокряте от безсилна злоба сами пред компютъра, друго не можете!

53

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!До теб Доганя пиша аз!Скивай ся Доганя Османлийчето бре-че си налучкал горе-долу ИСТИНАТА си е факт-неоспорим бре!!! Само че чети кво ще ти постне сега истинския МЕГАексперт по некои исторически теми бре-демек аз,бре!!!Ти явно нема откъде да знаеш,че ИМА ПЛЕНЕНИ вулгарски БОЙНИ ЗНАМЕНА бре!Тамън три парчета бре!Ами къде се намират ще попиташ ти,бре!Отговарям предварително бре-намират се във световната столица-в ДОМА НА ИНВАЛИДИТЕ бре!Там има зала със военни трофеи бре!От Добро поле-1918

52

Ястреб Османлията

преди 6 години

В равно поле, дори ниският хълм изглежда като висока планина! - турска поговорка Армията се предала, но спасили знамената ... гордост голяма! Селските тарикатлъци на българите! Ама днес унуците на тези "непобедими" българи мият ляйната от затниците на същите тези хора, които ужким вчера са ги победили в битки! Булгаааар булгаааар ... прозтотията е голяма благословия божия за тебе, защото не можеш да проумееш колко си ***! Иначе трябва да се обесиш от срам!!

51

Анонимен

преди 6 години

Добре де,да разбираме ли че в боя много често нашите са горели,рязали или криели знамето?А не му ли е функцията да е най-отпред в боя и да се вижда отдалече?Щото то всеки ако си крие знамето,много ясно че на никой няма да има пленено.

50

Анонимен

преди 6 години

Туск говори това което искаме да чуваме.Неговия щаб,заедно с нашия преди мероприятието са правили стратегия за речта му,за да бъде максимално харесана от българите.Това е-казали са му,кажи това и това за да бъдеш харесан.

49

Анонимен

преди 6 години

До Ъперкът!!!Капиш,Ти да не си сина на Валентина Васева?Ако си ти, по комплексарщина и безпричинна злоба приличаш на майка си.И тя като теб, освен със знаенето на думи на влашки, с друго не може да се похвали и го съзнава, горката.

48

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!!Бууухаха!!! До некакъв интернет ИМПЕРИАЛИСТ бре!Скивай ся клавиатурен империалисте бре!!!Че си елементарно парче ми е ПРОЗРАЧНО ВИДНО бре!!! Само не ми е ясно на къф диалект си писал да бричам комари бре???Ха ха ха!!!Бууухахаха!!!пп-Като нямаш АРГУМЕНТИ и ФАКТИ така ще е бре!Жалкарче лъжеИСТОРИЧЕСКО си бре!!!ха ха ха!!!Буууухахаха,бре!!!

47

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! Буууухахаха!!! Айде още един доктор ли е,психиатър ли е или обикновен парапсихолог,дето като нема КОНТРАИСТОРИЧЕСКИ АРГУМЕНТИ ми предписва некакви си хапчета бре!!! Ей ***-скивай ся бре!Първо не се пише хапчета а ТАБЛЕТКИ бре!Второ-къде си тръгнал с МЕЧКАТА МЕД ДА ЯДЕШ,бре???Имам предвид ИСТОРИЧЕСКИ МЕД бре! И трето-ПАТРИОТИЗМЪТ Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА ТЕЗИ КОИТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ И СА НЕКАДЪРНИ ЗА ВСИЧКО,бре!!!пп-Капиш ли си бре дофторе бре???Ха ха ха!!!Буууухахаха!!!

46

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До Факти!Самарското знаме е ушито за Априлското въстание си остава в Русия до началото войната. Хилядите пушки, закупени с дарения от българските емигранти за въстанието, така си ИЗГНИВАТ в чуждите складове. Само търговецът Николай Миронов закупува 8 000 пушки, които ръждясват в одеските складове. Затова въоръжението на въстанниците бе с дървени черешови топчета и хартиени фишеци, които се навлажниха от кроткия майски дъжд.

45

PD

преди 6 години

А в живота понякога и така става. И да учиш, и професорски титли да имаш, все ти убягва истинското знание за нещата. Не е в нацията Българското, а в импулса Свобода.И всички държави, които са правили Белите/Светли ора/Хора/ари, четири от които днес са известни с името България, все принципа свобода, чиста и свята, истинна и на хората/ората/арите държави са правили. И на всички господарско слугинажни модели винаги са били трън. Така е било и така ще бъде, докле свят светува и БОГ е с нас.

44

Анонимен

преди 6 години

До Ъперкът!!!Не забравяй хапчетата не човек

43

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!!Буууухахаха!!! Я па ти да видиш бре! Некакъв анонимник като нема грам КОНТРААРГУМЕНТИ спрямо ОБЕКТИВНИТЕ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ които съм постнал бре!!!Та тоя същия *** ми е поставил и диагноза бре!!!Ха ха ха!!!Буууухахаха!!!Когато си БЕЗПОМОЩЕН И БЕЗСИЛЕН да обориш една теза-то веднага минаваш на елементарни обиди и диагнози бре!!!Ха ха ха!!!!*** си ти анонимнико бре!!!Ха ха ха!!!Бууухахаха!!!

42

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!Бууухаха!!! Тука па некакъв ПИШМАН ИСТОРИК вика че Исперих бил най-малкия син на ония Кубрат бре!!!Ха ха ха!!!Буууухахаха!!!Що първо не се разберете тоя хан ювиги как точно се казва бре!Исперих ли е Аспарух ли е бре!??Или е друг бре???Щото има цел град във вулгериа дето се казва ИСПЕРИХ бре!Ха ха ха!!!Буууухахаха!!!А иначе и тва не знаете бре-ювиги хан НЕ Е НАЙ-МАЛКИЯ син на още по-ювиги хан Кубрат бре!Друг е най-малкия бре!!!Егати и имбецилите спорят с мен бре!??Ха ха ха!!!Буууухаха!!!

41

Анонимен

преди 6 години

До Ъперкът!!!Определено не сме траки,това го измислиха съвсем на скоро,което е опашата лъжа.И няма как да бъдем,след като траките изчезват в началото на Новата ера.Разбира се,че сме Аспарухови,Кубратови българи,няма съмнение в това.

40

Ъперкът!!!

преди 6 години

До некакъв дето вика ко и не едновременно бре!Ха ха ха!!!Това понятие НАЦИОНАЛНА държава е ЛЪЖЕИСТОРИЧЕСКО бре!Ха ха ха!Ония *** Туск спомена само най-старата държава бре-вулгериа бре!А това е ОПАШАТА ЛЪЖА бре!Е като вулгериа е национална държава то от кой е съставена бре??? От траките според *** четящ чужди думи Туск ли???Или от хан ювиги Исперих ли бре??Или от седемте/деветте славянски племена ли бре???Ха ха ха!!!Буууухаха!!!Егати ПИШМАН ИСТОРИЦИТЕ И имбецилите бре!Ура патриоти бре!!!

39

Анонимен

преди 6 години

До Ъперкът!!!Тя си е същата България,но се разширява към целия Балкански полуостров."Дунавска България" е наричана само в съвремието,за да се разбере за коя част на България става въпрос,Аспарух е най-малкия син на Кубрат и част от Велика България влиза и в Дунавска България на Аспарух,не е разделяна официално.

38

Ко?...Не!

преди 6 години

Неправилно и некоректно е твоето определение !!!Това не е НАЦИОНАЛНА държава, защото населението ( 33 хил. души ) е същото като в Италия и Ватикана и говори на ИТАЛИАНСКИ ( в България се говори на БЪЛГАРСКИ ) !!!

37

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!Бууухахаха!От 681 година е дунавска вулгариа бре!Разни стари и велики вулгарии НЕ СЪЩЕСТВУВАТ вече бре!А до некакъв *** дето ме подканя да му кажа името на въпросната НАЙ-СТАРА НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА дето и е НАЙ-СТАРАТА СЪЩЕСТВУВАЩА РЕПУБЛИКА във СВЕТА бре и в ЕВРОПА също бре!Скивай ся ***-по темата за тази и до ден днешен съществуваща държава има писано във всички ИСТОРИЧЕСКИ СПРАВОЧНИЦИ бре!!!И във всички видове УИКИПЕДИИ на ВСИЧКИ ЕЗИЦИ бре,смешнико бре!Иначе лъжефакта гали ухото

36

Ко?...Не!

преди 6 години

до Ъперкът: Говориш за Сан Марино, но всички останали говорят за най-старата НАЦИОНАЛНА държава в Европа, а населението на Сан Марино е същото като на Италия и на Ватикана, не е някакъв друг народ, така че грешиш !!!!