5

кй

преди 6 години

най- вероятно психиатри трябват там!

4

Анонимен

преди 6 години

Не са на 40, а на 33 и 34 г.Правилно са им отпуснали помощ, правилно е и това, че социалните служби също ще помогнат. Майката е работила и е плащала данъци, двете й дъщери са се потрудили да завършат образование, работили са и са се осигурявали. Тези хора имат право да получат помощ и се чудя защо досега не са я поискали?Но защо се заобикаля по-големият проблем? Защо ги оставят сами да решават, че са им нужни народни лечители, а не медицинска помощ? Редно е да се направи всичко възможно, за да

3

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, кой нормален (ненормален) им е дал 1000 лева!Проблемът е, че са безработни!Библейска мъдрост - дай на човек риба и ще го нахраниш веднъж, научи го да лови риба и той ще се храни цял живот!Просто намерете РАБОТА на тези млади жени! Те сами ще си изработят парите! Какво по-напред с някакви си 1000 лева? Тия 1000 лева, да си купят по един билет за Франция и да им останат пари за няколко дни ли?

2

Анонимен

преди 6 години

Абе кой може да заключи 40 годишни жени? Да бяха деца на по 15 години да им въздействаш! Ама на 40 годишни жени! Просто не искат да общуват с никой. А и с кои да общуват с овцете ли дето 28 години гласуват за едни и същи рогачи!? По тази логика и мен ще трябва да ме вкарат в лудницата щото не излизам никъде. На 28 години съм и си стоя вкъщи. На 10 места започвах работа и все фалираха собствениците. Накрая остнаха на издръжката на нашите от чужбина. От мутренска кочи.на държава става ли?

1

A

преди 6 години

Така съчувсвам на хорицата , но престанете да наричате дома им " къща на ужасите" все пак на този етап доста хора живеят в нищета и мизерия. И деца е силно казано , защото след навървашване на 18 год вече са големи хора.