24

Анонимен

преди 6 години

Нещо което ми прави впечатление е че не отбелязаха че имат компютър и Интернет.Липсата на това в съвременния свят си е изолация, а и нямат възможност дори да се опитат да се интегрират,точно поради тази липса .Иначе че е ясно че те просто са материала за текущата сензация, а има хиляди семейства с подобна участ в България.

23

Анонимен

преди 6 години

пфф журналястите надуха тази битова история повече и от биткойн

22

Анонимен

преди 6 години

Бива ли българската журналистика да е изтъкана от толкова много посредственост. Коментарите звучат много по адекватно и човешки.

21

Гого

преди 6 години

*** сензация от журналисти , чуха за къща на ужасите в САЩ и *** да не остане по на зад, та семейството живее бедно и някой "доброжелатели" съседи са ги посочили, то голяма част от българите живеят в мизерия , нооо да гледаме сейра , това е българина.

20

Анонимен

преди 6 години

Властната майка е най-вредна за дъщерите си. Превръща се във властна тъща - най-големият враг на младите семейства, ако изобщо допусне дъщерите и да се омъжат.

19

гост

преди 6 години

Ако двете жени са психически нормални защо не го заявят сами!

18

Анонимен

преди 6 години

То ако така са тръгнали .. да влезнат и у нас при баба ми, да и отворят хладилника да се шашнат малко и да го понапълнят.

17

Сократис

преди 6 години

За подобни случаи има полиция, прокуратура и в крайна сметка има и съд.Не е работа на журналисти да притесняват хората по домовете им а друг е въпроса-тези хора защо го правят?! Защо се чувстват едва ли не длъжни да отговарят на дебилни въпроси и да се самоизмъчват, заради меркантилните табиети на разни телевизии...Никой няма право да ви взима интервюта и ви иска обяснения за каквото и да е било! Ако трябва да давате обяснения, то е пред следовател и полиция при установения ред!

16

Анонимен

преди 6 години

типично по български. хайде да направим сензация с бедните хора за да можем да продаваме вестници и да ни гледат новините по ТВ. Ама дали е вярна информацията или не, няма значение.

15

БАЙ МИЛЕ

преди 6 години

ДО КОМЕНТАР 4 ВЧЕРААБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.....КОГАТО ТИ ДОЙДЕ ЛЮБОВНИЦАТА ВКЪЩИ,НАУЧАВАТ ВСИЧКИ КОМШИИ БАРАБАР С КУЧЕТАТА....СЪВСЕМ ДРУГО Е ОБАЧЕ,КОГАТО ТИ ОБЕРАТ АПАРТАМЕНТА.....ТОГАВА НИКОЙ НЕ Е ВИДЯЛ НИТО ЧУЛ НЕЩО......

14

Анонимен

преди 6 години

Джурналистите сте хиени.Всичко което причинявате на тези хора да ви се върне.

13

бай Тъпчо

преди 6 години

А бе тези джурналисти що плачат на чужди гроб бе, то биба нахалство ама те и конските мухи задминаха...Рекъл някой нещо и те-айде първи кипри тамка с микрофоните и пълнат минути на таливизиите, щото инак нема какво да дават друго...преди говореха за земеделци, за текстилци, за заводи и предприятия-кой изпълнил плана, кой преизпълнил, пък сега дебнат само за хорски клюки и са пишат съпричасни ама наужким де...то да ми дойдат на двора да видат те-голямата сопа и айде-отде са дошли там да си връват

12

не

преди 6 години

Не е къща на ужасите, ами сме една държава на ужасите. Като започнем от политици-бизнесмени-престъпници, минем през институциите и стигнем до журналисти готови да създават фалшиви новини само и само да имат някой друг балам читател в повече.

11

Аз

преди 6 години

Мен ме засяга толкоз, колкото шило прободено в сърцето. Срам ме е от мойта татковина, срам ме е заради тези три жени в мизерия. Срам ме е от тях, че ходя и гласувам за мафията и от ляво и от дясно и в средата, и се съгласявам, по цял ден гледайки как ни обяснявам, че в Бг нямало корупция, криминалостта намалява, че нямало заплати под 700-800 лева. Срам и болка за умиращата ни нация.

10

Анонимен

преди 6 години

Каква им е болката, че живеят изолирани, че не работят за някой "бизнесмен" за 200 лв, не са станали роби на банка и не плащат лепта на държавата? Октавете хората на мира.

9

ненормални зли

преди 6 години

затвор за борисов затвор за корнелия затвор за костов ненормални руснаци затвор за журналисти затвор за психясалите депутати затвор за мързеливите на каишка държавници за затвора сте на вас същото

8

Шопо

преди 6 години

Ами ако разполагат само с пенсията на майката ,откъде пари за да излизат? Ще бъдат ,,Братчетата на Гаврош,, ,да гледкат по ,,тез обсипани с безброй неща витрини,,...

7

зли хора

преди 6 години

ненормална държава

6

А

преди 6 години

А вие 2 пъти едно и също ще напишете ли вчера на обяд бяха на 30 и няколко, снощи станаха на 40 и няколко години. Снощи бяха неконтактни и психично болни днес вече са здрави но живеят в мизерия. На кое да се вярва. И в крайна сметка първия коментирал е прав нас тази работа какво точно ни засяга .

5

журналист хм

преди 6 години

с оправяне на сами не се става журналиска