44

абсурдистан

преди 6 години

А,всичко е толкова просто :- нежеланието за излизане си е точно определено психично заболяване- веднага три инвалидни пенсии- назначаване на лекарства и посещение 1 път месечно от психиатър.И жените ще си имат парички и спокоен живот.

43

xfgn

преди 6 години

Пълни дивотии!! Може ли една бабичка да държинасила две млади и в добро физическо състояние жени?!?! Няма начин-искали ли са да излезат дори да ги държи принудително-щели са да излязат веднага!! БТВ са си направили поредния фалшив материал!!!

42

Анонимен

преди 6 години

До до 35Точно това бях написала по-надолу.Когато ми разбиваха апартамента, тая нито нещо била чула, нито видяла.Такива са скъпите съседи в България.

41

В момента

преди 6 години

Майката е Героиня: нарочно пиша с главни букви; възрастна пенсионерка съм и си спомням, че и за 65-годишна жена беше трудно да се издържа, а камо ли да защитава и да издържа още 2 зрели жени... Страшно трудно( спомням си филма "Гордост и предразсъдъци".. спомняте ли си?? В момента КМЕТЪТ постъпва най-адекватно( може би защото е мъж..) не пита, не добавя "любопитство", а веднаг помага- купува се бойлер, дрехи, обувки..С годините всичко се прокъсва.. и те имат нужда и от основно почистване на къщ

40

Анонимен

преди 6 години

Ей това журналистите от БТВ и Нова нямат граници.Ако не си заврат мръсните гаги по къщите на хората, за да задават противните си въпроси. От какъв зор отива тъпата журналистка на БТВ и да иска да отваря вратите на хората и да гледа по стаите. Ало - няма ли полиция?СЕМ - къде дреме? Къде са границите на допустимото?Ако съм на мястото на майката и дъщерите й ще ги съда за тормоз и нанесени неимуществени вреди.

39

Анонимен

преди 6 години

Социалните трябва тихо и ненатрапчиво да помагат на хората изпаднали в нищета и бедствие, а не телевизиите да разиграват хората като мечки за сеир . Има ли държавна политика. Или само засилват тяхното страдание.

38

до 35

преди 6 години

Погледни от хубавата страна на нещата, имаш си съседка която ти наблюдава апартамента безплатен СОТ , когато те няма винаги може да ти каже идвал ли е някой и какво се случило.Да прави го по досаден начин и като човек явно нещо и има, но ако погледнеш от добрата гледна точка ,няма да я промениш но ще имаш ти ползи от нейните глупави постъпки.

37

Анонимен

преди 6 години

ЧОВЕКОЗНАНИЕТО Е НАУКА ЗА ХОРА!!!

36

тТт

преди 6 години

Ален Делон каза нещо кратко, но много силно тези дни: "Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!"

35

Съседйе

преди 6 години

А, забравих да добавя, че едната бабичка следеше през шпионката приятелят ми колко често идва у нас и една сутрин ме събуди в 7 сутринта, за да ми кажела, че трябвало да плати членски внос от 2 лева, щом толкова често идвал. Жената да осъди миризливите бабички, както и медиите за упражняване на психически тормоз и публично опетняване на името. Ще им държи влага, докато не се гътнат.

34

Анонимен

преди 6 години

"Ами те не са ходили на лекар,какво да направят лекарите."Как да не са ходили? Ходили са! Виж, даже и майката казва, че са ходили! АА като отидеш на лекар, лекаря те гледа първо в джоба, дали ти е издут портфейла!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен---------------------------------------Ами те не са ходили на лекар,какво да направят лекарите.

32

Анонимен

преди 6 години

"Да тръгват да преследват истинските престъпници, а не болни и беззащитни хора"На държавниците ни, това им е работата, да се грижат за благоденствието на населението. Има социални служби, които взимат заплати за тая работа. Какво са направи и защо са изяли заплатите, а няма резултат? Защо са допуснали да се стигне до тук? Докторите ни и психиатри и психолози също не са на ниво. И те само гледат да взимат заплатки и само си го преместват от единия крачол в другия. Кметове, полиция, всички леш!

31

Съседйе

преди 6 години

Имам и аз едни такива доброжелателни сбръчкани бабички, които живеят до мен. Осведомени са кога ми идват гости, кога си тръгват, кога съм си отворила прозореца, в колко часа съм отишла до тоалетна (защото ми чували казанчето и видиш ли много ги обезпокоявало). 2 пъти жилището ми е било ограбвано- тогава нищо не бяха чули и нищо не бяха видяли.

30

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа идва от безработица. Ако тези жени (момичета) работиха, щяха да взимат заплати и да имат пари, с които да си покриват нуждите. И да си купуват сами бойлери, дръжки за вратите, ключалки, дрехи, обувки и т.н.Хората не ги били виждали от години... Ами то нашите хора, като имат пари само по кафенетата киснат. То как да излезнеш на дискотека или на кафе или да пиеш бира, като нямаш пукната стотинка? Викнат те на интервю в София, нямаш пари да си купиш билет до там. И то отличници!

29

Анонимен

преди 6 години

До 24Може да нямат пари за компютър. Има много бедни хора които освен компютър имат един телефон за цялото семейство,мият се в легени и нямат ток. Живеят на село и вместо за някой друг лев да работят земя или гледат животни,те предпочитат нищо да не правят и да живеят в мизерия

28

Анонимен

преди 6 години

ясно е, че и трите жени не са добре психически, но след като сами не искат помощ и не са агресивни към околните, не виждам защо наистина трябва да ги притесняват разни търсещи сензация журналисти и комшии.Да тръгват да преследват истинските престъпници, а не болни и беззащитни хора

27

Анонимен

преди 6 години

И в София има бая "обсебени" от родителите си. Но те са социално адаптирани. По цял ден висят по кафетата.

26

Селянин

преди 6 години

Градове като Свищов Толбухин,Плевен, Нова Загора Стара Загора и тнт заприличаха на села а селата на мрьсни дупки! А на ония с дебелия врат все още не му пука за народа и най нахално продьлжава да си чеши мьд...Като чуе за проблеми в Бьлгария!

25

Анонимен

преди 6 години

Има много бедни хора като тях навсякъде в страната.