64

Мария

преди 6 години

КОИ ПРОСТАЦИ ПРОДЪЛЖАЛВАТ ДА СЕ "РОВЯТ В МРЪСНОТО БЕЛЬО"НА ХОРАТА.ТО БИВА,БИВА АМА ТОВА Е Е СВИНЩИТА.

63

Обективен

преди 6 години

По конституция личният живот е неприкосновен!Но понеже са разбрали че жената няма пари поради това не може да ги осъди,нарушават конституционните права на трите.

62

Мила

преди 6 години

До 60В никакъв случай не съм искала да прозвучи като оправдание. Пък и никой не е казал, че да си безработен, означава да стоиш и да мързелуваш. Всеки се справя сам, както може. Въпросът ми беше дали трябва да се коментира конкретната ситуация, която може да се окаже една от многото, а не частен случай.

61

наблюдател

преди 6 години

Много властна майка. Толкова ли не можаха да си намерят някой тъпкач тези сестри и да се оправят сами? На тази възраст да живеят с майка си и да не работят води до асоциален живот и деградация. Изтървали са влака за съжаление. Дано влязат в час.

60

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля,че се срамуват от ситуацията си,затова майката не желае да разговаря.Едното и дете с две висши образования,а няма работа.Мисля че тя се грижи за тях,щом е успяло да завърши висше образование.

59

до мила

преди 6 години

чакаш за премиер ли да те поканят? знам хора, с образование и работят продавачи,на борса и т.н. самият ми баща,като дойдоха промените беше пенсионер, работил цял живот като началник с образование машинен инженер и се хвана да носи чували с брашно във фурна! само се оправдавате с тази безработица!

58

xx

преди 6 години

Като ги лекуват без конкретна диагноза, на принципа на проба грешка с лекарства кое ще му е хубавото?

57

Пенчо до Мила

преди 6 години

Спрете да се оправдавате постоянно с безработицата бе мама ви да *** проста мързелива.Такива мухали като тебе дето за никав *** не стават все с това се оправдават.

56

Мила

преди 6 години

За съжаление това не е изолиран случай в България... безработицата е капан, в повечето случаи без изход. И когато отчаянието от липсата на перспектива се загнезди трайно у хората, съвсем нормално е да се стигне до социална изолация и някаква форма на тежка депресия. Като се има предвид и отношението на съседите "доброжелатели" това е съвсем нормална реакция...Аз също съм без работа вече от доста години и причината не е в нежелание за работа или липса на образование...

55

????

преди 6 години

До АзДа ама тези "балами" правят трафик (реклама-пари) и освен това "баламите" често са закачени на въдицата, т.е. да се прокарва "мнение" в обществото. На няколко пъти ми се е случвало, история разказана от медиите, вкл. и националните телевизии, да имам информация от първо лице - винаги е изопачена, целта не е никога за достигане на истината, а за внушаване на някаква цел.

54

????

преди 6 години

Журналистите са за съд. Не може да издаваш присъди и слагаш етикети на хората и от това да правиш трафик (пари). Перата (небезизвестният) ги осъди! И така трябва да е.... някой е заподозрян .... журналистите - "килъра", престъпника..... Мисля, че дори и къщата ми да я наричат пред цяла България .... "къща на ужасите"... това пак е престъпление! Ще спра да посещавам тези "новинарски" сайтове - днес и дарик, само не знам къде мога да се информирам, то медия не остана.... пишат изгодното за тях.

53

Анонимен

преди 6 години

пълни глупости приказва мойкатакато не са така да ги покажетук става дума за психично болни

52

Анонимен

преди 6 години

Като са толкова загрижени,съседът и кметът, да им намерят работа! Едната сестра с две дипломи, Другата работила в Театър Българска армия! Защо мълчат приятелите им! Момичетата , може би , не искат да общуват със съседите! Нямате ли съседи,които минават ,заминават и не ви искат нищо! Или и ние да не сме по - различни от амриканците!

51

Анонимен

преди 6 години

Както вече са писали в прежни коментари, всичко идва от безработица, неработещи институции, безхаберие. Поколението на 40-50 годишните изстрада много по време на прехода и псевдодемокрацията. Последните 7-8 години в страната е ад. Целият държавен апарат и частния сектор са обсебени от мантрата- "МЛАДИТЕ кадри", "МЛАДИТЕ висшисти", "МЛАДИТЕ незнамсикакво". Хората над 35г. са тотално изритани от обществото и живота в страната. Цяло поколение кадърни хора е унищожено физически и психически.

50

Маке

преди 6 години

Браво Де Гол , ама да пишат " къща на ужасите".

49

Бг

преди 6 години

Някой им иска имота !

48

Де Гол

преди 6 години

Ами то и Антон Хекимян не пуска майка си да излиза от къщи, що не идат да проверат какво става, това каза една тяхна съседка.

47

Дзъ

преди 6 години

Оставете хората на спокойствие бре.... не може всички да сме изкъпани, спретнати, нормални (квото и да значи) и работещи...аман от сензации

46

Анонимен

преди 6 години

Права е жената да изригне. Престанете да тормозите хората! Всеки сам решава как ще живее живота си!Когато работодателят обсеби работника си- денонощно на работа, без почивен ден, намеса в личния му живот,намеса над избора му на облекло, храна, пушене на цигари през ПОЧИВКИТЕ, тогава полиция и прокуратура намесват ли се?Къде са органите на реда, когато работодател издевателства над работник/служител, когато го пребива или стреля с газов пистолет? Кмета и журналистите намесват ли се?

45

Тъпи

преди 6 години

Случвало ми се Зимно време да стоя в апартамента по 2-3 седмици ,че ми е спокойно,топло,кеф и др. .За това смята ли се че съм ПСИХО ? Защо не са ме търсили журналистите ,политиката и др.Тези двете сестри са големи и винаги могат да напуснат къщата .Моите родители също живеят много бедно защото не искат никаква помощ от мен че така им харесва.Но важното че им е топло и имат храна,телефон,интернет и телевизия .