41

Врачанин

преди 6 години

Корнито я виждам като кмет на с. Крушовица. Много ще и отива. Но и това е съмнително.

40

позитано 20

преди 6 години

Чета коментарите и на някои от тях избухвам в смях.Има доста хора с чувство за хумор. *** те от БСП това си заслужават.Тръгнали да събарят Бойко...Абе будали , кой от вас поже да управлява държава? КОЙ ?

39

Нов

преди 6 години

Кирчо Добрев ли е консултантът по въпросите на сивата икономика?Ако е той може да се надяваме, че информацията ще е от извора

38

Калеко Алеко

преди 6 години

От "БСП и СиЕ"АД по начало си харесват сферите които са емблематични за тях и в които са най-силни, като сивата икономика и корупцията. Разбира се за доукрасяване винаги може да се вмъкне и наякоя по екзотична опорна точка свързана с прословутия "трети пол" например или пък да се поиска поредния вот на недоверие към правителството, като украшение на Европредседателството ни ... !!!

37

Анонимен

преди 6 години

Е нали точно БСП са най-големите защитници на сивата икономика?

36

Анонимен

преди 6 години

BABO KORNI NALI SINCETO TI GIVEE V AMERIKA IMENNO S PARITE,KOITO PECELISH OT KORUPZIATA V BALGARIA.KOMUNIST,KOITO NE KRADE NE E KOMUNIST,TOI E FASHIST.

35

Кретен

преди 6 години

Помните ли масираната хакерска атака, когато при първото правителство на ББ решиха да вържат база данните на НАП и Митниците? Помните ли кой от БСП бе настоял пред ББ да не закача Мишо Бирата? Какво се бе оплакал Мишо Бирата? "Досега на ВСИЧКИ съм плащал и не съм имал проблеми". Не, че ББ е цвете, но са много смешни някои нахъсани борци против сивата икономика, контрабандата и корупцията. Да не говорим каква мрежа от ДДС-арски фирми е създадена в средата на 2008г.

34

Анонимен

преди 6 години

До 32Я обратно на село.

33

дядо Груьо

преди 6 години

Нали щяхме да борим корупцията другарко Нинова?Ами то първо трябва да почнем от ръководителите на тъй наречената"лява ,социална; партия.Но май само на думи, защото Вие сте първата , която трябва каже нещо за разбойническата приватизация например за Техноимпекс.

32

Анонимен

преди 6 години

Оня ден Доналд Туск каза, че корупцията у нас е като навсякъде.Аз на него ли да вярвам или на някакви червени тролчета, на които работата им е да плюят по България?

31

Анонимен

преди 6 години

Нинче разбирам те моме че се опитваш да се правиш на опозоция ама ми е много чудно на едни нови избори кой аджеба ще те избере? Като се има впредвид последните няколко избори и това, че реално не предлагате абсолютно нищо различно освен празни приказки и плач по отминали времена... да не говорим, че електората ви си отива по естествен път всеки ден.

30

До Анонимен

преди 6 години

Така е, тя подривната дейност им е заложена в стогодишната история, обирането на мандри, партизанските акции, диверсиите, взривяването на църкви и так далее, са все познати техни похвати през годините. Друго характерно за тяхната дейност е, че винаги се е ръководила от маскава, като се почне още от годините на коминтерна, та стигне до съвременния путинов КаГеБейски вариант ... !!!

29

Анонимен

преди 6 години

Ми тя сивата икономика се държи от БСП.

28

Анонимен

преди 6 години

Бсп умре

27

Анонимен

преди 6 години

Единствената работа на социалистите е как да пречат на управляващите нямат никаква социална политика а само подривна деиност това ги съсипа тотално

26

Червен Милионер

преди 6 години

Аааа сивата икономика да не пипат!

25

Анонимен

преди 6 години

BSP NYAMA NISHTO NA TEORIA SAS SIVATA IKONOMIKA,TYA PRAKTICESKI E ZYALATA TYAHNO PRITEGANIE.

24

www

преди 6 години

Ха добрутро свате! Ми нали беше за корупцията! Или нещо корупцията се оказа приятелски огън!

23

Анонимен

преди 6 години

Няма никаква социална политика в България. Хората са работещи бедни или безработни, болни, стресирани, самоубиват се ежедневно, защото не могат да посрещнат разходите си заради тези непрекъснато увеличаващи се цени на стоки и услуги.

22

Анонимен

преди 6 години

Хората на корни щяха да са ЗА, ако герб бяха против :D