25

Анонимен

преди 6 години

Държавата отдавна е абдикирала от грижите за психично болните, сега се отървава и от инвалидите и те остават единствено на гърба на семейството. Онова, същото, което го рушат. Как се е справяла тази жена, само тя си знае теглото.

24

Анонимен

преди 6 години

Е как десетилетия като няква комшийка казва че 2011 ги е видяла за последно.

23

Наталия

преди 6 години

По-добре, че ги е държала затворени. Малко ли ненормалници срещаме по улиците и смущават хората. Самият им вид, ръкомахане, бъбрене а понякога и членоразделни викове плашат. Жената знае какво й е било на душата. Сега съвсем няма да бъдат по-добре! Даже мното, много по-лошо!!!

22

Тъжната истина

преди 6 години

За съжаление настаняването на двете жени в "специализиран дом" едва ли ще бъде промяна от мястото държани до сега! Тези специализирани институции са отвратително място като материална база и липса на квалифициран персонал.

21

5

преди 6 години

това през соца не може да стане!!

20

Анонимен

преди 6 години

Гнусна история, такива противни жени защо никога не ги съдят?

19

Редактора

преди 6 години

Психично болната майка е държала двете си дъщери заключени в дома им и по този начин е увредила непоправимо психиката им.

18

Анонимен

преди 6 години

Много са зле повечето пишещи тук.Майката е оковала момичетата от дълго време и това ги е побъркало.Случая е същия като в Америка.Психично болни са сега.Преди не са били.Били са отличнички,висшиски.Лъжела е всички че са в София.Изобщо,става дума за изключително тежко криминално престъпление.Не мога да разбера тези които защитават похитителката.Ама и съседите етрябвало да се усъмнят много по-рано!

17

анонимен

преди 6 години

А може майката да не е в ред и да ги е побъркала! Да не излизаш навън толкова години, как няма да луднеш!

16

Анонимен

преди 6 години

До 14, НиколоваБащите обикновено си бият камшика щом разберат, че детето им е с проблем и се налагат специални грижи и допълнително финанси

15

Коментарът на №3 е

преди 6 години

най-разумен.Жената е преценила, че ако ги пусне да ходят свободно по улиците, може да им се случат лоши неща или те самите да направят някоя голяма беля.Съзнава, че ако ги затвори в психиатрично заведение, за тях там ще се грижат по-зле, отколкото родната им майка.Но явно силите вече са я напуснали и не може да се справя.Може би имат генетично наследено заболяване, което се е развило в зрялата им възраст.Не виждам какво би могло да поболее психически и двете, ако изначално са били здрави.

14

Николова

преди 6 години

А бащата къде е ??

13

хъ

преди 6 години

До хъ 12На мястото на звездичките бях написала "пси/хич/но бол/на". Кое тук е обидно след като в самата статия се използват същите думи? Няма обида, това е болестно състояние. И изказвам предположение.

12

хъ

преди 6 години

*** най-вероятно е майката. Нормален и здрав човек, при това майка, не си затваря децата.

11

Алфа Вълка

преди 6 години

Лудите трябва да биват преспивани за тяхно и за наше спокойствие. Те са увреден генетичен материал и не трябва и в природата, не биха оцелели!

10

Анонимен

преди 6 години

И ТАЗИ СИ ПАДА ПО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

9

Анонимен

преди 6 години

хората изтрещяха тотално по целия свят! нормален човек не остана! благодарности на сателитните и психотронни оръжия!

8

Анонимен

преди 6 години

До 6Какво да стане.Апват си пийват си.Заплатите си врвят,народа плаща.Тези дни очакваме нови обещания.това е прогнозата за идните дни.

7

до 6

преди 6 години

много си примитивен. безнадеждно.

6

Burzum

преди 6 години

Ако ги беше пуснала по улиците ,щеше да има ,помощ лудите ни избиват...няма угодия...