90

общото

преди 6 години

Общото между Лада и Лексус е първата буква на името и дотолкова :) Ама нека да сравним бройките. Може да потърсят информация примерно колко модел Х тесла, Модел С П100Д, Спайкър, Вейрон, и Ролс-Ройс са продадени... може би ще са пак горе същата сума.

89

:D

преди 6 години

Новият Фолксваген се казва Лада. Немските производители са в паника, сън не ги хваща от както чуха веста.

88

Анонимен

преди 6 години

Чета статията и си мисля:Туй русофилията има нещо общо с мазохизма.Не е ясно дали автора иска да се подиграят със статията, с руския технически гений или просто да се поупражняват като сипят откровенията си по отношение на тази затихваща икономика.

87

Потому что

преди 6 години

Много руснаци живеят и работят там.

86

Анонимен

преди 6 години

... Колкото Лексус и поне 10 пъти повече от Бугати

85

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАвтоваз,за сведение работи по лиценз на FIAT-1966 г,и за това заводите се наричат"Толиати"на името на убития от Италианската мафия комунистически деятел Палмиро Толиати.

84

Лексус и Лада

преди 6 години

Срещнали се голф и ферари на светофар. Голфаджията пита: Колега, върви ли ферарито? Щото гледам много, много не ги карат!

83

Анонимен

преди 6 години

В коментарите повечето, които се присмивате на Лада сте си съвсем обикновени ежедневни пикльовци. АвтоВАЗ е собственост на Рено, което означава, че както в реното има части от Дачия и Лада, така и в ладата има части от рено и дачия.

82

Берлин

преди 6 години

Леко въпросче така - а евроатлантическа България какви коли произвежда и продава в Германия?------------------------Няма начин. България първо не е демокрация, а е феодална държава. И второ - българинът е некадърен. Той райбер за клoзет не може да произведе, кола ше прави. Който го е бивало за нещо - отдавна не е във феодална България.

81

Анонимен

преди 6 години

Много яка машина беше москвич 408, това ще върви много в Германия.

80

ха така

преди 6 години

Ти гледай какво ще стане ако пуснат ЗАЗ на Немския пазар!Фолцваген ще фалира!Брей, Брей, Брей! Туй руската машина голяма работа! Ум да ти зайде. Само дето за три години изгнива, ама пък са евтинджос и човек мой си купи две три че да ги сменя!

79

Митю

преди 6 години

Щях да си купувам Ауди, но като прочетох статията се замислих. Утре ще отида да уговоря братовчеда да отидем да си купи и той Лада.Чувал съм какви ли не романтични истории със лади.

78

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми предлагаха като рушвет чисто нова лада. Ама аз отказах.

77

глей сега

преди 6 години

и къде е тук връткака - Ладите ли са много - или Лексъсите са малко . . . ег?ти и брандирането ! ! ! ! ! ! !

76

Алфа Вълка

преди 6 години

Те 100 000 руснака всяка година бягат в Германия вие за 2600 коли говорите!

75

Трол Позитанский

преди 6 години

Ното едно продадено ферари а 2650 лади, браво на руснаците !

74

Анонимен

преди 6 години

И москвича е голяма работа, да знайте...

73

Предложение

преди 6 години

Предлагам на следващите избори да изберем БСП и всички автомобилни производители ще дойдат да сглобяват коли в България. Сега не идват защото управлява ГЕРБ, но като изберем БСП всички ще дойдат - и Фолскваген и Рено и Мерцедес, и БМВ и тогава ще живеем като германци със 4 хил евро заплати, но преди това трябва да изберем БСП, защото сега когато управлява ГЕРБ не идват да сглобяват в България заради ГЕРБ.

72

Анонимен

преди 6 години

Ха сега! В Германия се продават толкова Лади, колкото и Lexus-и и 2 пъти повече москвичи отколкото Мерцедес+БМВ+Ауди взети заедно.

71

Хахааааа

преди 6 години

Предадахте смисъл на живота.Хахахаа