29

Анонимен

преди 6 години

А на нас ,че тате е виновен ,ама ти стана килър и луд ,а той се прикри !

28

Майора

преди 6 години

Тази която е писала материала да не страда и тя от раздвояване ,щото пише ту за "Роналд", ту за "Роланд" . "Чукча не е читател ,а писател."

27

Анонимен

преди 6 години

И още не що, не защитавам ненормалниците, Но съм убеден че 80-90%от убийствата стават от уж нормални хора, водени от интереси или отдадени на животинския порив-***. (особено много в едно малцинство)

26

Анонимен

преди 6 години

Честно да ви кажа това момче не е единственият шизофрения сред хората. Пълно е сред населението ни и не само у нас. Но у нас. Случаите са доста повече, най малкото заради годините под "владичество". Тогава нормалните хора, не бирниците е трябвало да приемат невероятни жестокости, посегателства, които нормалната психика не издържа и се формират различни личности, за да приемат фактите.

25

Kasapian

преди 6 години

Парламентът трябва да гласува много строг закон за отделянето на всеки мъж или жена от мама на 20 годишна възраст! Тогава всеки ще се научи от неволята как трябва да се успява в живота и как трябва да се разчита само на две ръце и сиво вещество, не на мама.

24

Анонимен

преди 6 години

Да го причакат двама - трима некоя вечер с бухалки, да го наложат едно хубаво и ще му минат всички бесотии.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен------------------р.у.со,,филистиците

22

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !-------------------------Да го прекръсти Владимир Путин.Че да откачи съвсем.Пък може и да се оправи,кой знае.А бе лудият има шанс да оздравее,но ***-НЕ !

21

Анонимен

преди 6 години

Един от многото откачалници на тая територия.

20

Анонимен

преди 6 години

Съчувствам на хората с подобни психични разстройства. Съчувствам и на близките им.Но много по-силно от съчувствието е желанието ми здравите хора да бъдат предпазени от въпросните 2%, за които пише "Партизанката"!

19

.

преди 6 години

Не знам дали всички шизофреници са опасни, но този е престъпник и трябва да бъде затворен или който го е пуснал, трябва да се подпише, че ако пациентът му извърши престъпление той ще излежи присъдата му, не може така да пускаш откачалки по улиците и то убили човек и да не носиш никаква отговорност !

18

?!?!?!?!?!?!?!

преди 6 години

До Партизанката" ... едва 2 %" ?!Ти почти ме разплака!Какво предлагаш? Да ги оставим да се вихрят на воля и само от тях самите и от близките им да зависи дали ще си пият лекарствата или няма да ги пият и ще буйстват? Защото "само" 2% от тях ще извършат убийства? Ти съгласна ли си точно твоите деца или внуци да са наблизо, когато някой от тези 2% реши, че околните са демони и трябва да прочисти света от тях?

17

Анонимен

преди 6 години

Трогна ме историята му. Трябва да го запознаете с Туск и Юнкер.

16

Анонимен

преди 6 години

Варг верно ли и ти си ***?Така пише в блог.бг.

15

Анонимен

преди 6 години

Опасни са шизофрениците, все пак всеки е башка луд, но моя роднина пред мен като тотлно куку, а като говори с други хора е тотално кротък човек. Все едно двама различни души.Законът ни сега не е адекватен.

14

Анонимен

преди 6 години

Този преди хиляда години щеше да го обесят на площада.Сега дебиллите му прощават, докато заколи баща си или следващия случаен.Което доказва, че сегашното общество е в пъти по-изостанало от преди хиляда годинии всички еврорасти толеерасти са ***

13

до ДАНС

преди 6 години

Да оставим шизофрениците , те са проблем нерешен от държавата като издирваните престъпници. Не от МВР , от Държавата , държа да уточня . И да поговорим за *** и наркотици . Всички *** се рекламират в порно - сайтовете и всички наркодилъри играят с тях при разноса на дрога в Европа :) Данс - контролира прането на пари и няма задържани а има избити семейства :) ТА . Колко Росеновци ще трябват докато изчистите проблема :)

12

varg

преди 6 години

Партията на шизофрениците ще спечели парламентарно мнозинство на следващите избори,вервайте ми.

11

Анонимен

преди 6 години

Е нее лудия дучо де дига скандали из дикисана в ловеч както муе кев може и 6 сутринта ама кои го интересува иде полежи малко и аиде пак кои ли гледа никои

10

.

преди 6 години

Според мен този не е луд и никога не е бил луд, явно е бил наркоман, изперкал е и е убил майка си, а баща му го е спасил от панделата (не че държавата не помага на убийците де), така че съм склонен да му вярвам, че има желание да се поправи, до следващия път приятели ... защото, ако не забелязвате, този упреква приятелите си и хората, че се дърпат от него, все едно е настъпал някой в тролея, а не убил собствената си майка !