49

Партизанката

преди 6 години

Какво значи"отговорност"? Какво значи " нормалност"? Хемингуей е със шизофрения, има красиви дъщери, прекрасен писател. Значи, ако някой се разболее - хоп! - да няма деца, той не е човек, така ли? Това може да се случи и на вас, и на мен, и на децата ви - напълно нормално е!- освен това, може да имаш видения, без да си ***, и обратно. Не защитавам индивида по- горе, да убиеш родител е най-страшното деяние. Но не всички болни са опасни, не всички страдащи хора са луди. Това е страдание.

48

Докато следвах -2

преди 6 години

Започнах да го наблюдавам и стигнах до извода, че е патологичен лъжец. Ако е напълно нормален, няма да ръси такива лъжи, които после много бързо лъсват. Случваше се и друг път да го ругаят яко заради безкрайните му номерца тип "к/венски".Той и друг път се оправдаваше с диагнозата си и дори веднъж каза, че се случвало поради болестта да се схващат мускулите около устата му, а също и на едната му ръка в областта на китката.Не знам вярно ли е или пак с лъжа се отърва тогава, защото щеше да яде бой

47

До 49

преди 6 години

По скоро диагнозата му изглежда полезни оправдание на твоя колега, или от комплекс от това дали ще се справи или от комплекс за малка чушка :)

46

Докато следвах,

преди 6 години

в нашия курс, в който бяхме над 200 човека, имаше две лица с такава диагноза, поне за тях знаехме. Единият ме вбесяваше, защото си имаше номер - канеше веднъж-два пъти на среща най-наивните момичета, после започваше да ги разиграва. Ще ти се обадя, тя чака, той не й се обажда, а на следващия ден нарочно минава покрай нея, прегърнал през кръста друго момиче. Когато тя му поиска обяснение, започва да й се подиграва и да я обижда. Накрая го ругахме и той тогава изтърси, че имал диагноза шизофрения.

45

Анонимен

преди 6 години

До Партизанката /33/Ти наистина ли вярваш, че онези, които са посегнали на живота на родителите си, са били психически напълно здрави?Май ти четеш историческите извори по диагонал.

44

Запомнете люде

преди 6 години

Властта налага идеология винаги и винаги е със страх, защото това е присъщи у всеки човек. И когато го наложи на масата, а Хората не искат да се делят от масата - за да не изглеждат луди! Разликата е само, че при диктатурата е със открит страхоизточник, докато при демокрацията е от усмихнати манипулатори-винаги" искренни", в името на тяхното благо!

43

До 33, 34

преди 6 години

Не си добре, Партизанке!Не знам защо, но не мога да разбера човек, който се умилява, виждайки шизофреничка с две деца, вместо да се възмути от безотговорността на мъжа, създал обременени деца и от още по-голямата безотговорност на близките на шизофреничката, които са я възпитали така, че да иска да се омъжи и да има потомство! такива хора, Партизанке са истинските касапи, защото са допуснали създаването на потенциални насилници, които на всичко отгоре няма да носят отговорност!

42

Анонимен

преди 6 години

Елвис е жив !

41

Анонимен

преди 6 години

А религията коя Е?

40

Анонимен

преди 6 години

Маминиьо!

39

преди 6 години

БПЦ защо не прави нищо за да върне тази заблудена УФцЪ в християнското стадо?

38

Квартал Павлово

преди 6 години

За такива хора трябва да има специални места, където да ги държат. С риск да ме оплщвате, че кажа, че тези хора са болни. Но и вие сте прави да се страхувате за децата си. Преди години един съсед закла баща си и се хвърли от прозореца. До тогава си живееха супер. Бил шизофреник. Почивайте в мир Ники и Данчо...

37

Гешев

преди 6 години

Срамувал се ? ПУСТИ ВИНКЕЛ ! Само един път в главата . *** долен .ДА ПОСЕГНЕШ НА МАЙКА СИ ?

36

До реадактора

преди 6 години

Та какво не ми хареса на коментара за шизофренията и еволюцията, че го изтри? Налага се едно мнение че е нещо лошо и свирепо за да се страхуват хората от себе си и да са по кротки за властта. ПРОСТО ФАКТИ,но ти май лично си го приел?

35

Тоа

преди 6 години

луд ли е не знам ама ако само припари до училището, в което учат моите деца...Гонел деца ли? Той само да ги доближи и да ги заплаши, може и да не са моите деца дори, виждаме го, мятаме го у багажника със съседа и 2 седмици бой на почивки на вилата в мазето!!! Ще му излекуваме и шизофренията и всичко!!! По-щастлив от всякога ще бъде!!! Вярно - ще е парализиран от кръста надолу, ще пикае в пликче и ще се храни през сламка, но ще е щастлив!!!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Няма да е от амфетите, от бая ще да е кривнал!!!

33

Партизанката

преди 6 години

Касапин, ти си пълен ***. Трябва да ти се тегли бой, за да се вразумиш. Не че това ще те образова и направи по-човечен, културен и интелигентен. ***!Интересно ми е, как не ви е страх за децата ви и за вас самите от *** орди, от мутрите с джипове, каращи като бесни, от насилниците, от наркоманите, от скинарите, сводниците, от псетата, от бродещите престъпници?... Ами че те убиват много повече хора от тия. А един съсед, мутра, съвсем нормален, бутна майка си от последния етаж.

32

Партизанката

преди 6 години

До всички, които са писали глупости по-долу. Има много хора, убиващи майките и бащите си, без да са шизофреници. Четете историята, там случаи бол. На всеки човек може да се случи да се разболее от шизофрения, депресия, биполярно. Не оправдавам убиеца, но в много държави по света вече поставят под съмнение диагнозата"шизофрения", в Япония дори е забранена. Имам позната с това заболяване, изключително добра, с деца, работи, красива,умна, а всички я използват. Да не мислите, че е лесно?

31

Бай Джолан

преди 6 години

Бивши хахо-та няма.

30

КурЗаВарг

преди 6 години

Оооо, педо.фила шизофреник от Шумен Варг пак се е появил. Къде ходиш бе, още ли ходиш в Била, да си го пъхаш в охладените пилета?