26

Анонимен

преди 6 години

А па тия некакви му се возят по един у кола ... Аааа не става тая така... От утре по двама... Ясно!!!

25

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До по-доле списващите, Народа избра Баце и той е ДЛЪЖЕН да управлява нашите пари. ТОВА Е ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ!!! Нинова да беше спечелила изборите, нямаше да харчи за народа, а щеше да краде в ущърб на този народа. Тя хем не е спечелила, хем иска да краде!

24

До 20

преди 6 години

А от БАН каква е ползата? Доказано е, че икономическият ефект от онова, което правят е пет пъти по-малък от парите, които ежегодно се наливат за издръжка на БАН!Тези 15 милиона няма да се разпределят за повишаване на скандално ниските заплати на по-младите, които са натоварени да работят, а ще се даватна уж най-успешните "учени" - за проекти, чиито ръководители обикалят да четат лекции, докато друг им работи, а те отчитат, че резултатите са техни и вземат лъвския пай от допълнителните пари!

23

Анонимен

преди 6 години

Разхожда се с Фалкона където си иска. Тоя дебел г.з повече седи у небето отколкото доле.За какво ги прави тия магистрали? Май не за себе си.

22

леля Фа не Фъ

преди 6 години

Адвокатът на мафията кой е той и с кои политици се вижда за да им осигурява корумпиран комфорт!?

21

Анонимен

преди 6 години

За онкоболние забрани Герб да им гласуват пари за лекарства.После изведнъж "се разчуства", когато Нинова го притисна, и им даде парите. Извади ги от задния си джоб ли? Не бръкна в държавните пари като че са му бащиния. Ако не беше Нинова щеха да си останат без лекарства.

20

Алооо Симитиии

преди 6 години

Борята такива ги върши, че от където и да го мерне БСП, все голият му задNик показват.

19

парола: РМД

преди 6 години

От всички отпадъци на Иван Костовата лаборатория, тая е май най-токсичния....

18

Анонимен

преди 6 години

Борисов кажи си на кого смяташ скоро да харзулнеш летище София. Преди година не успя да го пробуташ на турците. Сега пак ли?

17

Анонимен

преди 6 години

Ми много правилно. Тоя се изживява, като собственик на цялата държава, и че може да прави с народните пари каквото си иска. И най-вечв никой не смее да му държи сметка. Провъзгласи се за султан даже без референдум. А българското стадо си трайка и го избира със 100% "за".А после се смеем на турците. Ние сме бетер турци.Намери се един човек у тая държава дето не му се стряска и не го ближе като патриоти и депесари.

16

Анонимен

преди 6 години

15 млн за БАН и 100 млн за МВР. А каква е ползата от търтеите в МВР. Бандити и мутри в униформи. Прегръщат се с мафиотите и си пият ракията с тях. Понеже мутрата от СИК Боко Тиквата, премиерът известен още като Бойко Суджука е бивша ченге.

15

евала

преди 6 години

Р.Овчева Костова Фронтиер Решетникова Данаилова Радева.... ...не Корнелия, ами Ку ромелия!

14

Не го е срам!

преди 6 години

Вместо да дава на Корни по нещо като комисионка заради всяка одобрена сделка или обществена поръчка, той харчи, както си иска!Не се ли отчиташ на "Позитано" 20 бе, Бойкооооо? Не им ли даваш периодично по нещо сухо, та и те да се облажат? Ами влез им в положението на хората! 45 години си имаха държава, която дояха, скубеха и разиграваха както си искат. После тъкмо ги назначиха за милионери, тъкмо присвоиха и разпродадоха повечето заводи, и ти взе, че дойде на власт и им затегна кранчето!

13

Анонимен

преди 6 години

Е това е Панаирджийската мечка на Гергов! Спря наскоро да му носи мед.... ..за да има повече за Командира! ..кво да се прави, по заслуги...

12

Анонимен

преди 6 години

Крадло, похарчи ли РМД-тата?

11

не спорете

преди 6 години

Тая е "НАГЛА"!

10

Аз

преди 6 години

Допустимо ли е председател на НС да не познава ПОНЕ Конституцията на Република България!Тази вечер станахме свидетели и на това - г-жа Караянчева заяви, че всеки народен представител в НС представлява своите избиратели и за това имало и различни мнения!УЖАС!Госпожата да прочетете чл. 67 от Конституцията и НЕЗАБАВНО да си подаде ОСТАВКАТА!А за сравнение на интелекта между двете дами просто няма място....... има още много да учи.......ако иска и ако може!

9

Анонимен

преди 6 години

А прибаризационните милиони как намери да похарчиш ***? Корделийо Р.Овчева, Гергова, Костова, Решетникова, Данаилова, Радева....

8

Анонимен

преди 6 години

Слави тая вечер да нее решил да минава към третия пол тоя де го е поканил е такъв тои пък не го ли е срам тоя не знам подиграва още от първия ден обикновенно има такава приказка за всеки влак си има пътници и да ходи при азис и веско маринов да си прави компания

7

Анонимен

преди 6 години

Гледах ги. Караянчева едно сложно съставно изречение не може да направи. Само диалог, а-а-а диалог... Не прави разлика между прокуратура, следствие и "МВР"(така се изрази, а не структури на МВР). Ама то какво да очакваш от една машинистка. Може да е всичко, но Корнела поне има дар слово, личи си, че е възпитаничка на НГДЕК и СУ.