106

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 93 Нинова не е икономист , а правист, затова коментара ти е некомпетентен и не струва.

105

пенсионер

преди 6 години

До Анонимен-104Когато ГЕРБ дойде на власт,пенсионният фонд отдавна беше вкаран в държавния бюджет от ***.

104

пенсионер

преди 6 години

До Анонимен-96За това че пенсионерите сме на такова дередже не е виновен Боко,а червените *** които съсипаха пенсионния фонд.Та в България пенсионерите са повече от работещите!Кой ще изработи пенсиите на хората?*** обещава светло бъдеще и дълголетие,само че...в отвъдното!

103

Друг пенсионер

преди 6 години

До пенсионер 88 Браво колега пенсионер.Каза им истината.Явно не всички пенсионери гласуваме с 15/15.Има и разумни възрастни хора.

102

Анонимен

преди 6 години

А КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ МОИТЕ ПРАВА НА РАБОТНИК ОТ ГОСПОДАТА,КОИТО СА СЕ МАСКИРАЛИ В БСП И ПРОТИВОРЕЧАТ НА УСТАВА НА БСП ОТ 4.2.2017 г-социална партия посветила се на историческото преодоляване на КАПИТАЛИЗМА. КАК ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ ВЗИМАТ СОЦИЛНО СПРАВЕДЛИВИ РЕШЕНИЯ И ОСЪЩЕСТВЯВАТ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, КОЯТО ДА ПРЕОДОЛЕЕ СОЦИАЛНОТО НЕРАВЕНСТВО- КАК, МОЛЯ, ОБЯСНЕТЕ.

101

Борисов и милиардите

преди 6 години

Едно е права. Борисов току даде на някого 100-200 милиона. Какъв е този бюджет на страната, където има свободни милиарди, за да може Борисов да "дава" на този няколко милиона, на онзи някакло милиона. Без да е ясно кой контролира харченето.

100

Анонимен

преди 6 години

До пенсионерПомниш ли оня милиард и половина лв. , който откраднаха Борисов и Дянков от пенсионния ти фонд?

99

Факт...

преди 6 години

Фактът, че Нинова е завършила Класическата гимназия, говори....Трудно е да учиш латински и старогръцки, давайте, опитайте и Вие...Добре че английският го осъвремениха....Чудно защо ли Валери Петров преведе Шекспир....Браво на Нинова, браво на г-жа Йончева....,Не е лесно да не знаеш един древен език и да плюеш...Една "ИстанбулскаКонвенция" не може да преведете като хората...Дори с фондациите на Л. Живкова...Без коментар...Хайде, плюенето да започне сега.

98

месара

преди 6 години

излезте и вие на протест бе другарко лъжа нинова, може пък и на вас да даде, и без това касичката ви е празна, та не можете да си купите електорат!

97

Анонимен

преди 6 години

До АнонимеnКой ставаше следовател по комунистическо време,бе *** червена? Такива като тая повлекана съсипваха стотици човешки съдби! Хората говореха шепнешком тогава,за да не ги усети тази змия и кожодерите и.

96

Изненадан

преди 6 години

Не виждам кой се интересува какво мисли,прави или *** другарката Нинова! Тя ще си остане един злобен, посредствен полу-политик,опитващ да се завие с някаква слава,която се оказва с обратен знак.

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 93Не е икономист, правист е.Колкото си осведомен относно Нинова, толкова разбираш и от другите неща, за които пишеш.

94

Нов

преди 6 години

До АнонименНе че нещо, ама само с молба става. С вето, протести и зеене по медиите не се постига достъп до кокъла :) И все пак нещо може да даде! Я поискяйте от вашите - Кирчо, Овчаров и т.н. да видите как дават :)

93

Анонимен

преди 6 години

До пенсионерЗаслужаваш дереджето на което те е насадил любимият ти Бойко.

92

Анонимен

преди 6 години

До Нов 94Ако му се помолите може и на Позитано нещо да хвърлиА и на тебе вече е подхвърлил малко зрелища и речи на Туск за а се радваш!

91

Нов

преди 6 години

Ами премиер е човекът и харчи както намери за добре. Ако му се помолите може и на Позитано нещо да хвърли

90

Анонимен

преди 6 години

Някой ви внушава, че Нинова не е права, но ви лъже.Тя не е пожарникар, нито м.у.т.р.а, а е икономист.Вече има приет бюджет и това е закон.Сега за европредседателството се мазнят.На въпроса на ветропоказателя сидеров за ракията дали това е корупция, отговарям - не , това е простащина и унижение!Не искам ние, достойните българи да бъдем представяни от подобни, бродещи по всяка партия само и само да вземат някакви пари и да лаят по телевизора.Нинова е права и другите го знаят, за това вият .

89

Анонимен

преди 6 години

Прочетох елементарните, повърхностни и невежи коментари.В края на годината бе приет бюджет и се реши кое министерство какво ще получи.Двадесет дни по-късно, след протест на полицаи, боко "дава" още 100 милиона, непредвидени. Това са нашите пари от данъци.Сценяарият е жалък, бомба на летището, билборд, протести... но идва батман и раздава чуждите пари като свои.Цв. сутринта цъфна , ядоса се, че го питат неправилно и реши, че времето е изтекло.А ние му плащаме бакиите.

88

naco

преди 6 години

Другарко Нинова,колкото повече се НАПЪВАТЕ,толкова по-ЯСНО става,че с другарят Борисов Сте СЪМИШЛЕНИЦИ!!!

87

Арести за борисов и

преди 6 години

Напомнят че ДДС е НЕЗАКОНЕН ..Нагли престъпници на власт ограбват до 20% от всяка сделка .Държат над 6000 000 без доходи за оцеляване ..не дават пари за майки с деца .не дават помощи за оцеляване .Армията нямат обувки,дрехи ,копчета и шапки..