7

Анонимен

преди 6 години

Живея на бул. "Васил Левски" в София и гледам, че за по-малко от година направо половината офиси и магазини и каквото друго има за имане - затвориха врати и се изнесоха... Хайде не лъжете народа, няма кой да ви повярва!!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Аааааа софията

5

Партиен член

преди 6 години

Имаше една песничка...Надувайте балона ,надувайте момчета да стане на парчета...Много актуална за бизнеса с недвижимите имоти.

4

Анонимен

преди 6 години

Офис сградите са празни, а имало рекордно търсене. Кого заблуждавате и с каква цел го правите. Хора не останаха в България и кой ги търси пустеещите офис сгради.

3

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

Еми пращай поздрави на Австрия от Австралия. Те европейците къде мигрират мислиш, от 30 години насам се местят тука включително и Австрйци, аз познавам лекари и хирурзи австрйци мигрирали тук и вече са с гражданство като мен. И унгарки много красиви познавам тук дошли по същото време когато и аз преди 5 години. Тук е нещо като нова Европа, европейска култура и развитие но без да са налазили нелегални нашественици. Нещо като Европа от преди финансовата криза. Успех в Австрия, и късмет!

2

Анонимен

преди 6 години

Еха, благородно ти завиждам. За мен Австрия е най-цивилизованата европейска страна. Как я избрахте, в кой град... :)))

1

Анонимен

преди 6 години

Много добре. От 1. март ви харизвам и моя. Зиминавам със семейството си за Австрия и няма дори транзит да мина повече през това наше жалко подобие на държава.