23

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се, че нарочно натрапват извращения и третополовщини за да наливат вода в мелницата на ислямското нашествие.

22

Анонимен

преди 6 години

Все повече закони и закончета и все по-малко Законност и Справедливост.

21

Реалист

преди 6 години

Европедестите гьотферени нямат мярка в нахалството си...

20

Кметът на Симитли

преди 6 години

Според вас Бойко от кой пол е?

19

Анонимен

преди 6 години

Ами ако някоя дебела колежка връхлети някое по-хилавко момче на работа и злоупотреби с неговите ... какво правим?!? Ще й дадем право после да го обвини и в изнасилване ли?Хайде да погледнем нещата от всички ъгли!!!А на изнасилвачите мъже съм много ЗА да им се реже ..., за да не повторят (а и да не си и помислят да пробват)...

18

Крезимор

преди 6 години

Аз пък съм за 4-тия, 5-тия и 6-тия пол!!!Който претендира че е друг пол - да си покаже половите белези!Аз знам, че има хора с израстъци между краката (мъже) и такива без, но с по-големи гърди (жени). Ако има такива с други - моля да си ги покажат, за да научим за биологичните им различия (а и биологията да ги изследва и докаже, че съществуват). Да им се направи и дисекция ако трябва... Който се мисли за ненормален - да се освидетелства!!!

17

1

преди 6 години

Някой интересува ли се от насилието върху мъже и момчета в България ?

16

1

преди 6 години

До КрайДа ще може. ОСвен това ще обясняват на детет ти, че това е нормално. Ако се опъваш много ще те съдят, че не им спазваш правата и може да се опитат да ти го вземат. Поне така е в Канада и Великобритания. Освен това ще учат детето ти, че не само жените раждат а хората по принцип.

15

1

преди 6 години

НЕ е проблема в правата на жените. Проблема е в третият пол. Това неописуемо, несъществуващо творение на болни мозъци няма място в най - новата история на България. Ако се приеме това е само началото. След това ще искат равни права и възможност за бракове.ЩЕ искат да се изучава в училищата.Ще се обърнат срещу християнството и църквата. Ще покварят всичко което западната цивилизация (част от която е и България) е сътворила за векове. Ще ни върнат в пред средновековието.

14

Ако признаем наНякои

преди 6 години

правото да се считат, че са от трети пол и това бъде вписано в паспортите им, тогава на ликантропите какви документи за самоличност да се издават? Зоопаспорти ли, като на кучетата и котките? И в тези паспорти какво ще пише?"Вълк", ако само вие при пълнолуние?Или "Върколак",ако лицето е от агресивните ликантропи?Щом получи статус на върколак, тогава ще му се признаят ли и привичките, известни от легендите - да разкъсва и яде хора? Нали това е негова културна традиция, регистрирана във фолклора

13

А ликантропите?

преди 6 години

Психопатологията описва явлението ликантропия - някои хора имат особен вид психично отклонение, мислят се за вълци. Тази тяхна патологична проява се отключва при пълнолуние и някои от тях наистина стават опасно агресивни, а други са само досадни, защото освен да вият като вълци, не демонстрират други странности на поведението си.Ако мъж се държи и облича като жена и му признаем, че е от някакъв трети пол, тогава на какво основание няма да признаем и твърдението на ликантропа, че е вълк?

12

Ще има последствия!

преди 6 години

Полът ни го дава природата.Това няма нищо общо с "различната полова идентичност", която си присвояват някои увредени хора или пък такива, които работят в сферата на най-древната професия, обслужвайки извратеняци. В този случай става въпрос за ролеви игри, а не за биологичния пол, който съответният човек има.Ако признаем тези, които са избрали да демонстрират "различна полова идентичност",тогава следващите, които ще ревнат за правата си, ще са онези откачалки, които са се обявили за върколаци.

11

Стига пропаганда!

преди 6 години

Насилието е насилие без значение над кого е!

10

джендър далавера

преди 6 години

Изобщо не е позитивна тази измишльотина!В България обратните ги търпим,но гейщините-не!И ако някой си мисли,че това ще се промени,много се лъже!

9

българина

преди 6 години

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА е за, защото иска да си го върне на българите , за това че не я избрахме и не я харесваме! да се сърди на ББ който я набута за нещо което не е за нея!

8

българина

преди 6 години

само не разбрах защо трябва да приемаме чужда конвенция?!?!?!? откога парламента ни се е преместил в истанбул? на герб им се иска но все още е в софия. имаме си закони ако има проблем с равнопоставеността, какъвто няма, да се промени българското законодателство както му е редът? ак оние тук приемем конвенция за турскяи геноцид ои я подпише половин европа, както ще стане, как някой ще накара турция да я подпише? *** ца та ви герберска пре телска! цецка обещал коя е тя

7

Nein

преди 6 години

НЕ, НЕ Е. Жалко е обаче, че заднишката американска политика все пак ще прокара идеите си, ако не в това то в следващото поколение. СРАМНО Е ДА СИ ГЕЙ!

6

Край

преди 6 години

Искам еднозначен отговор - след тази конвенция ще може ли мъж с пола и чорапогащник на висок ток /нещо като ЦЦачева/ да е госпожа на сина ми в детската градина. Ако - ДА. Предлагам да изчакаме конвенцията за правата на жените от Рияд - там правата на жените са по-хубави и от турските.

5

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция е нещо много негативно.............тя е трагедия, ако бъде приета в България........и без това си имаме достатъчно много проблеми.

4

Анонимен

преди 6 години

"От друга страна, терминът gender остана дълго време изолиран и неизползван в публичното говорене"Предполагам защото си имаме българска дума- пол, и защото нямаме желание да въвеждаме в езика си дума, с която ще маскирате трансексуалните извращения.