116

Анонимен

преди 6 години

До КрайНазови ми моля една държава ,в която има демокрация....,А за корупцията ,та тя е най вече по високите етажи на властта ,а и най вече от там тръгва....,Аз съм човека със същият коментар 114

115

Край

преди 6 години

До този от чужбина - там вие корупцията по високите етажи няма как да я видите - тука сме вече като един вход -дето виждаме че домоуправителя бара от касата ама си траем и ние чакаме да станем касиери.В развитите демокрации управниците действат под мотото /издава ли шум падащо в гората дърво, ако никой не го чува?/ А тука като посочат корумпиран - той вика - я се вижте па вие? И най-често е прав.

114

Циник

преди 6 години

Простреляния в столицата издъхна...издъхна Христов....издъхнах Кети .... издъхна кучето и..изъхнаха още 5 човека... и Росен - удобно издъхна...Навреме - за Европредседателството!Тези новини - ще ги преведат ли на английска и немски?БЯГАЙТЕ!

113

Анонимен

преди 6 години

До КрайЧестни хора може би е наистина трудно да намериш!но не ги разпределяйте така на българи и други...всички хора са едни...аз живея повече от 20 година вън от България ,и виждам ,че всичко и навсякъде е едно и също.,а и повярвай ми за това ,което са преживели ,а и както живеят българите,показват ,че са един невероятен добър и богат народ...

112

повръща ми се

преди 6 години

Шест души са убити, без да се брои кучето, а самоубилият както преди да го самоубият-така и след като бил самоубит бил нямъл бил кръв защото на 500 метра от убитите е гледал на планшет детски порнюгадства и се ядосвал че не плаща ток докато бил турен на тезгяха за общодържавно издирване.

111

Край

преди 6 години

Не се лъжете че има честни хора в БГ. Българина не признава закони и правила. Днеска сте нарушили правилата за движение по пътищата барем 20 пъти. Това не е друго - СЪЩОТО Е. Дали крадеш време като изпревариш колоната доволно на забранено или крадеш милиони лева е ЕДНО И СЪЩО. Такъв ни е обществения договор и вие не правите изключение - ако сте бедни - просто сте на ниска степен в стълбицата на обществото.Комунистите опитаха да наложат други правила - отчасти се получи - много отчасти.

110

Анонимен

преди 6 години

Държавата фалира, начи се е крало яко. Желязна логика, г-н 50 IQ. Ама Жан поиска да спаси тежката индустрия, а едно позеленяло човече на име Костов гласува против това да се вземе заем от IMF за целта, нали? После същото това човече като стана премиер веднага клъвна заем от IMF, разбира се при условие, че продаде всичко за жълти стотинки. Толкова по темата.

109

кой на кого ще връща

преди 6 години

Тиквите сами избиват хората които работят.не го е еняоня компир дето го наричат тиква къде, как и защо свестните му хора гинат.какво се случи след заканата на Борисов, "че ще ИМ го ВЪРНЕМ за стрелбата"?кои са тея дето връщят. кои с а тея на които ше им връща. познават ли се?

108

До Тинтири Минтири

преди 6 години

Какво е откраднал Жан Виденов ли?По времето на Жан Виденов бе направен списъка с предприятия за ЛИКВИДАЦИЯ, за последен път в историята на България се редихме на опашки за хляб, заплатите бяха 8-10 долара, а пенсиите - 3. Жан Виденов участва в последното огромно ограбване на България, в което стопиха спестяванията ни, за да може едни хора да върнат милионните си кредити с по няколко хиляди долара. Ето това е Жан Виденов.

107

Анонимен

преди 6 години

А кое да ни е в очите, като е практика данъчните да се подкупват? С духовното ли да си нахраня децата? Като зимаш високите заплати бързо забравяш какво е да си беден и ставаш духовно извисен и по праведен от папата!

106

М, да ...

преди 6 години

До 99 АнонименЗа сега да си държавен служител, чиновник на държавната ясла е по рисково от колкото да си обикновен гражданин! Но много пък се изнесоха от държавата, в която не е разрешено свободно да се носи оръжие, но пък се нагнетява страх, т.с омраза, агресиь, нетърпимост един към друг, .... пп. мотото е: Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

105

Анонимен

преди 6 години

Научете се, че между София и останалата част на България има разлика и в заплатите, и в автопарка.

104

Анонимен

преди 6 години

Лека му пръст на човека, починаха го навреме, да не разкаже за рекета и кражбите на Шайката.

103

Анонимен

преди 6 години

Хората са гладни, г-н Хай Лайф. Работят здраво от 8 до 16 ч. И взимат по 600лв. Ха сега си направи сметката кога ще извадят 10000 лв да си купят джип, дето поддръжката му струва по 300 на месец без данъците. Конкретно става дума за малоу.мния коментар, че средната цена на автопарка била 7-8 хил. лева.

102

Само питам

преди 6 години

А защо никой до сега не е посегнал на Драгалевския Шебек,на Сашо Нереза и на осталата част от разбойническата им чета?А откраднаха милиарди!

101

Анонимен

преди 6 години

Данъчен - бмв х5 - корупция до дупка. Не е свършил услугата, за която му е платено! Точка!

100

Анонимен

преди 6 години

До Дядо РадойВикай сега жалко след като го застреляхте!!Егати наглите самозабравени комунисти-убийци сте!

99

Naxsi

преди 6 години

Tosi policai e porachan moje bi ot nekoi bg bankeri?! Mnogo e goliama veroiatnostta...

98

Анонимен

преди 6 години

Добре бе, мене що не ме стрелят? Бол данъчни шефове има, що не ги стрелят?

97

Дядо Радой

преди 6 години

Лека му пръст.Жалко за младия човек.Жалко и за това,че отнесе част от герберо-нападжийските тайни в отвъдното.А можеше да помогне много на обществото,ако някога кьоравата Темида прогледнеше и да бъде вкаран някой суджуклия да лежи до животно.