92

Анонимен

преди 6 години

До До 79Младо момче, господине. Не знам дали си чувал , че имаше така наречените национални обекти като строежи на ВЕЦ, ТЕЦ, Кремиковци, рудници и много , много други където имаше и по високи заплати стага да не те мързи. За някои гранични райони имаше постановления 22 и 31 на МС където също заплащането бе по високо и се даваха добри пари ако живееш там , Освен това съпругата и децата гледаха по 8-10 дка тютюн на добра цена. Така, че това бе реалност.

91

Анонимен

преди 6 години

И ДРУГАРЯ ТИ ХРИСТОВ ДРУГАРЮ Е БИЛ ЧЛЕНА НАБКП,ПА ПОСЛЕ НА СДС КАТО КУНДРЕЛА ПРИВАТИЗАТОРКАТА КОСТОВИСТКАИ ГОЛЕМАТА РУСОФИЛКА И ТЯ КЪМ ДНЕШНА ДАТА КАТО СВЕТЛАНА ШАРЕНКОВА,ПА И КОСТОВ ФТЕНТИЧНО ДЕСНИЯ И ТОЙ,ПА И ЖЕНА МУ,АМИ РИСТЮ ОТ "ДАЙ БЪЛГАРИЯ'А НА КОГО Е ЗЕТ РАДАН.АМИ ГЕНЕРАЛА"ВЕЛИКАН",ОТ ЕДНО КОТИЛО СТЕ БЕ,ТОКУ ТАКА ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ НЕ СЕ СТАВА МУЛТИМИЛИОНЕР!!!КУНДРЕЛА ВЧЕРА ОТ ЗЛОБА ЦИТИРА ИНЯ МАЛУМНИКА ОТ ВИДИН С ПОДПИСКАТА И ОТ ЗОР СЕ ИЗДАДЕ "НЕВОЛНО"-ИСКАЛИ БИЛИ В РУСИЯ хахахаха!!!

90

Анонимен

преди 6 години

Тези,които не искате ЕС ,хайде напишете вашата алтернатива ! Като сте много умни и политически вещи има ред начини да покажете тази ваша проницателност и ако тя е матиматически,икономически и фактокогически издържана ,повярвайтв ми,няма да останв глас пустиня.Абе как не се намери някой ,който да воюва с реален проект и идеи,а всеки знае да плюе,все някой му е виновен, беден съм,ББ краде и т.н.В цял свят властта се консумира с лична цел,но кадърните и работливите се оправят,несретника вечно чака

89

Анонимен

преди 6 години

Просто Европа не ви се връзва на червените клевети, че в България се живеело зле и че имало корупция.В прав текст ви казаха да си гледате работата и ако не ви отърва да заминавате в Северна Корея!

88

Анонимен

преди 6 години

с това изказване, Европа официално изостави нормалните граждани, желаещи да живеят цивилизовано и ни остави в ръцете на Боко *** и всичката простащина, корупция и некадърност, излизащи от него.Бойко Методиев Борисов ще довърши, това което безбожните комунисти правиха 45 години.

87

Анонимен

преди 6 години

Мосю Юнкер харесва и българската рИкия и не само,вчера каква целувка изпраска на Лиляна а още не беше кръкнал,хахахахаха обаче червените не е истина каква помия изливат от снощи по форумите,пяна им тече от устите и изпод мазните пръсти на платените им болшевишки *** се пишат изключителни простащини!Домусчиев пък ДРУГАРИ КОЙТО СИ Е ВАШ си купил завод в САЩ???Ще прави заводи в Пещера и Разград и ще дава големи заплати а реве за минималната,абе сбъркани сте отсекаде това червените и"зелените".

86

Анонимен

преди 6 години

Христов от БСП е прав, 80% са, знаете. Чета тук и се смея на двама - трима фенове на Тиквата. Единственият довод им е, комунисти, Нинова, Позитано, нищо логично. А, забравих, русофили, каскети и пр. Ако доцента от Банкя можеше да управлява, нямаше да сме най-бедните и изчезващи, най-корумпирани, най-болни и бързо умиращи, с най-голяма миграция. Ако на българина му е добре, защо бяга? Доцента е купил отдавна корпоративния вот и *** и така "бие" на изборите. Параноята го прави социопат.

85

extremist

преди 6 години

НЕЩО НЕ ЧУХ МНЕНИЕТО НА ЮНКЕР ЗА СРЕДНАТА ГОДИШНА РАБОТНА ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ (50 000 ЕВРО) И В БЪЛГАРИЯ (6500 ЕВРО)...

84

extremist

преди 6 години

С подписаните между ЕК и България договори у нас влизат над 350 млн. евро - ВСЯКА ГОДИНА ЗА ЕС ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ 480 000 000 ЕВРО, ИЛИ СПОРЕД СТАТИЯТА СМЕ САМО 130 000 000 ЕВРО "НАЗАД"....

83

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До Василев,"Англичаните се усетиха и не искат да дават пари на такива мързеливи селяни като теб,.. "Напротив, Великобритания имаше специален (привилегирован) статут и повече печелеше отколкото внасяше в ЕС. Това че изпростяха си е лично техен проблем.

82

extremist

преди 6 години

"България е на добър път, държавният дълг е сред най-ниските в еврозоната, бюджетният дефицит е нещо непознато тук, безработицата пада, всичко това показва, че е постигнат сериозен напредък" - ДРАГИ Г-Н ЮНКЕР, КАНИМ ВИ ДА СЕ УСТАНОВИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ДА ВЗЕМЕТЕ И БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО И КАТО ПОЖИВЕЕТЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, ТОГАВА МОЖЕ ДА ИЗКАЗВАТЕ МНЕНИЯ ЗА СТАТУТА И БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА. ДОТОГАВА ЕДИНСТВЕНОТО ПОХВАЛНО "КАЧЕСТВО" НА БЪЛГАРИЯ СПОРЕД ЧЛЕНКИТЕ НА ЕС Е:"..НЕ СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ..."

81

Stodentka, Berlin

преди 6 години

Vav samiat vastork na DOnalt Duk,koito idva li tolkus obi4a BG-izikad ni az misa stori 4i imashe idinsdtvino dimaGOgia,no dvoli4nos.

80

До 79

преди 6 години

Построи си къща,нова жигула и висше образование с една заплата ????Дай малко по-сериозно....Апартаментите,мой човек,бяха по 20 000 при заплата от 150-200лв. Жигулите бяха по 5-7000 и се чакаше с години,а образованието макар и безплатно,си искаше разходите.Тея ги говори на 16 годишните

79

ангел

преди 6 години

Дори корупцията в България е най-ниска в ЕС защото хората са бедни и нямат пари за рушвети в сравнение с богатия " елит ".

78

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 70,"Спомням си една мисъл на Френсис Бейкън..."Товааришч ти като знаеш такива мисли на големи хора, значи имаш капацитет да застанеш на мястото на Борисов! Еми хайде, действай, то само да остроумничим за компа и ние го можем. Ама за това се иска яка дупарa!

77

Василев

преди 6 години

До АнонименАнгличаните се усетиха и не искат да дават пари на такива мързеливи селяни като теб, да ги спонсорират и субсидират, а те да правят правителства с патриоти-русофили, и да прокарват руски енергийни проекти!!!Агент Гил Марковиц!ЦРУ!!!

76

Анонимен

преди 6 години

След всичко това ...остава , че англичаните се усетиха първи какво е ЕС и си избегаха.По времето на Живков демек и по времето на / Съветският съюз си построих къща, купих нова " Жугила" и децата ми завършиха безплатно висше образование с една работническа заплата/. Сега по времето на ЕС не мога да си сменя керемидите на къщата .

75

Анонимен

преди 6 години

Днес отново станахме свидетели на подигравка с *** лютчик, на Решетников избраника Радеф :)))) Удрииииии :)))

74

Абе

преди 6 години

Уф.Пари,пари!

73

Абе

преди 6 години

Хари да пращат,хвалби и сладки приказки не ни трябват.