112

Червен клеветник

преди 6 години

Ние сме против простащината, корупцията, наглостта, предателствата и продажността на Сикаджията. Нали му знаете миналото, агент на ДС БУДА, бандит от СИК, пребивал длъжници с бухалки, крал коли, продавал амфети, човек на -------------Червен каскет, днес Европа в прав текст ви каза да си гледате работата и тази пропаганда, която идва от Масква не работи!Не успявате с клеветите срещу ГЕРБ и това работи срещу вас.Днес се виж с Кутев да му върнеш част от парите, които ти е платил!

111

Анонимен

преди 6 години

Една мисъл на Христо Ботев която няма да прочетете никъде защото някой я е изтрил от историята. Но пък тази му мисъл е останала в една не издавана книга защата думите му важът с пълна сила за 20-ти и за 21-ви век. Нее угодна за нито един правещ се на управляващ. "Законът е напечатан само за робовете-Христо Ботев.

110

Дядо130

преди 6 години

България е на добър път за мафията и краденето, обикновенния човечец не може да диша от нас

109

Разочарован

преди 6 години

Бях прозападно настроен, но след като ЕК и САЩ поддържат Тиквата от СИК, значи не са читави и те.

108

Анонимен

преди 6 години

Точките са глу///пака.

107

Анонимен

преди 6 години

Омар Хаям е писал за глупендерите от ГЕРБ следното: Сприятелиш ли се с ***, не ще се отървеш от срам,затова приеми съвет от стария Хаям, отрова приеми, но да е от ръката на мъдрец, а от *** не взимай ти дори салам." Кой е против ЕС бе чукове, защо отклонявате темата? Ние сме против простащината, корупцията, наглостта, предателствата и продажността на Сикаджията. Нали му знаете миналото, агент на ДС БУДА, бандит от СИК, пребивал длъжници с бухалки, крал коли, продавал амфети, човек на М

106

Анонимен

преди 6 години

Казаха ли ви го червени каскети, а? В прав текст ви теглиха една европейска майна да си гледате работата.

105

:)

преди 6 години

Глупости на търкалета! Корупцията е държавна политика, безработицата е ниска, защото младите избягаха, а престъпността е огромна. И това го знае всяко хлапе.

104

Пророкът Гочо

преди 6 години

Жална й майка на Европата, ако корупцията й е като нашата - тогава ние сме си на чиста загуба от този ЕС. Ама не ще да е така, пияндето псе застъпва за спестовната си касичка Бойко.

103

Анонимен

преди 6 години

Пикате ли газ дрОгаре? :)))))

102

do 100

преди 6 години

Ами снощи италианския председател го каза най добре"БОЙКО СЪЧУВСТВАМ ТИ ЗНАМ КАКВО ТИ Е"тоест България Италия няма разлика и тук и там се стрелят и мафията е във управлението! С дълговете на държат яко ,чакайте да изплатите неизплатимото!А за еврото не е никав проблем да ни го тикнат и тогава ще видите .Гърците изнудват ЕС и им дават ли дават още банкноти за да не фалира доминото всички ,но България ще я глобят и няма да дадат нищо.А Вазов ако беше жив щеше да се изплюе в лицето на Туск че му ползва творчеството за дасе хареса на българите !

101

Оруел

преди 6 години

Да се разбира, умирайте територията ни трябва с малко останал обслужващ персонал!

100

Анонимен

преди 6 години

Този Юнкер е голям лисунгер. От онези, които през Дунав ще те прекарат и вода няма да ти дадат да пиеш. Нещо се опитва да ни цака

99

А закупихте

преди 6 години

ли новите винетки вече? А знаете ли, че в Швейцария годишната е 35 евро? А знаете ли кой е овчицата, която Лили герберчето стриже, за да си купи нова чантичка?

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Е вие с тия национални обекти като Кремиковци фалирахте комунизЪма.Някакви икономически и енергийно неефективни мастодонти произвеждащи стоки без конкурентна себестойност.После се чудите защо така стана.Комунист и кономика са несъвместими.

97

Анонимен

преди 6 години

Както жител на с.Деревишка могила отива да търси реализация в Бургас,такаи жител на Бургас търси реалзация в Лондон.Но за второто е благодарение на ЕС ! Е,какво ви е виновен ЕС ? Той ли ви краде парите и уменията ? Той ли ви е виновен,че сте с развили до ниво продавач ? Той ли да напраи заплатата на продавача 2000лв.Той ви спаси чрез валутен борд,проекти и отваряне на границите ! Между впрочем в Бг могат дацсе вземат доста добри пари,стига да си кадърен и трудолюбив.Ама вие искате с търговийка

96

Анонимен

преди 6 години

A така, казаха ли ви?Аз като питам защо имаме същия индекс на корупция като Италия мълчите?Някой дудне ли постоянно, че Италия е най-корумпираната страна в света, че не вярвам Коза Ностра да е сдала багажа?

95

Анонимен

преди 6 години

Никой НЕ БЯГА защото никой никого не гони,ХОРАТА ОТИВАТ ДА РАБОТЯТ ИЗПОЛЗВАЙКИ ВЪЗМОЖНОСТТА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕНА НА КЛУБА НА ЕДНИ ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА!!Който иска остава,който иска се връща,който иска ОТИВА,ВРЪЩА СЕ И ПАК,все едно работи в съседния град,КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА БЕ ДРУГАРИ???НЕ ОСТАНААА *** ДА ГИ ЯХАТЕ ЗА ЖЪТИ СТИНКИ???Айде и аз да знам как са живели тия които не са работели в десетте големи ИЗМИСЛЕНИ "ГИГАНТИ"!!БИЛО Е И НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ ДАНО!

94

До hafen

преди 6 години

Сега прочетох, значи ако аз съм таварищ, тогава ти какъв си, peizan le traktor. Само такъв може да застава на амбразурата и да защитава едно провалено правителство. Има един Америкснски публицист, Авраам Ноам Чомски. Той въвежда термина "Провалена държава", което категорично се отнася за управлението на Суджук ефенди.Да го защитаваш при това което реално става у нас е илипълен идиотизъм, или срещу заплащане. Ти да не живееш на Марс,не плащаш ли скъп ток, вода и парно, или си на помощи от Банкя?

93

Анонимен

преди 6 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Ако доцента от Банкя можеше да управлява, нямаше да сме най-бедните и изчезващи, най-корумпирани, най-болни и бързо умиращи, с най-голяма миграция. Ако на българина му е добре, защо бяга? --------------Ако вие с Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски 26 години можехте да управлявате нямаше да докарате България до това положение. Бягат мързеливите и простите. Бягай и ти!