135

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не обичат свободата и демокрацията препочитат гнета и някой сатрап да ги малтретира а те да му се кланят.

134

рашка_чибурашка

преди 6 години

Тя чеченизацията, както и арабизацията, са си част от путинизацията ... !!!

133

men

преди 6 години

с хамеркианчетата дето подържат организации като мемориал и с техните идлиб исис мисис гуантанамо какво става фесчета.бг?

132

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

И какво иска "правозащитника" ? Полицията в Русия и Чечня да защитава всеки наркодилър ли ?

131

Това е истината

преди 6 години

Пропаганда!

130

Гост

преди 6 години

Тази статия нагледно показва героизъм и идеализъм в действия, без украса, без клишета....абсолютна чистота в борбата на тези хора и упражненото насилие върху тях в една безправна държава. Дано и в нашата държава да има много, много такива хора. Не е вярно , че сам човек не може нищо. Може и то много. Хората горе го показват. Казали са на целия свят...погледнете и вижте какво става при нас. Благодарение на тях чеченския сатрап е минал от убийства към затвор..така стават нещата...

129

ognyanz

преди 6 години

От гражданска война през отделни, възможно и политически мотивирани убийства, до задържане от полицията и процес - все пак движението е в посока на нормализация. Да не забравяме, че става дума за Азия с натрупани проблеми от доста години.

128

Найденов

преди 6 години

Ооооооооооо, пак Дойче Веле. И естествено беззакония има само и единствено в Русия. Само като прочата Дойче Веле, въобще, ама въобще не чета статията.....

127

Анонимен

преди 6 години

Путин е истински политик в добрия смисъл на иначе компрометираната дума. Може да играе и с Меркел, и с Макрон, и с Абе, и със саудитите, и с Ердоган даже. И навсякъде постига целите си. Последното, което му трябва е усложнена обстановка в Северен Кавказ. Чечения е спокойна, Кадиров навежда порядък, а там се завърнаха много от ИД. Джамията в Москва не знам най-голямата в Европа ли е, но за толкова мюсюлманско население в Русия надали има толкова места за молитва, колкото в Лондон.Кметът е руснак

126

ВЪПРОС

преди 6 години

Винаги съм смятал че Медията DW - Дойче Веле е Първенец в Европа за Фалшиви Новини .Преди 1989 година баща ми слушаше тази станция с водещи Българи , тогава говореха че в България се ловят хора по Улиците и ги вкарват в Белене , след това ги убивали и давали на Прасетата да ги ядат . След години се разбра че в Белене БГ е вкарвала Убийци и Криминални престъпници , и не са ги давали на Прасетата а са хранили Прасетата . Лошото е че днес нямаме Белене , а имаме ДВ .

125

Анонимен

преди 6 години

Това е N-тата антируска статия, взета от реакционния Deutsche Welle. Нека фрицовете се вгледат в своите крещящи проблеми с наводнилите страната ислямисти, плод на сбърканата политика на фрау канцлерин! В Германия повече от 50 години не могат да се интегрират турците, които бяха в основата на "германското икономическо чудо". Рамзан Кадиров е полезен на РФ със безкомпромисното си отношение към тези, които се опитват да рушат федерацията, искат отцепване и шериат! Това мъчи Запада!

124

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин!

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 103от къде знаеш?

122

Анонимен

преди 6 години

На снимката: Тези давамата се виждат само когато трябва да бъде убит някой.Цункам

121

Анонимен

преди 6 години

Чечения е карцера Гулаг на голямата руска казарма, а Кадиров е нейния надзирател и първи изпълнител на мокри поръчки на кремълското ченге.

120

Анонимен

преди 6 години

A как стои въпросът с шведизацията на България? Има ли много шведи, има ли?

119

Анонимен

преди 6 години

Ясно, DW

118

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия и Владимир Путин. България обича Русия.

117

Ааааааа!

преди 6 години

"Чеченизацията като правен термин означава превръщане на една територия в голямо неправово пространство, в което законът се използва, за да бъде по-лесно нарушаван" Браво на Иван Преображенски от Дойче веле как добре формулирал политическата обстановка в България ЛИБЕРАЛНА Европа и неолибералните съединени щатити, тоест в така наречения ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА МЕДИЯ КОЯТО ПРАВДИВО НИ ОПИСВА СИТУАЦИЯТА В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ БЯЛ СВЯТ, НО ЛУКАВО ОБВИНЯВАТ ДРУГИТЕ! !!!!!!!!!

116

Лев Троцкий

преди 6 години

До Анонимен144деде, завръти сега каскета и кажи за японския имперски монархофашизъм, и че ако не отвориме белене ще отворите белене, пий два аспирина и един мовалис и ластик на пазара, че са изкарале праз с 5 стотинки по-тънко от билла.