100

Трак до 108

преди 6 години

Да твърдиш , че в Берлин няма немци , показва колко малко си обикалял Европа.В София има повече турци от колкото там.

99

Трак до 106

преди 6 години

Значи за тебе САЩ е най-великата и силна страна на света и всички трябва да и се подмазваме , както Путин го прави.

98

Анонимен

преди 6 години

"Тогава САЩ не са и предполагали , колко мощна е атомната бомба"Бре да му се не види, САЩ не знаели! Но САЩ пуснаха две атомни бомни, не една, и то над цивилно население, не над военни обекти. С първата убиха 200 хиляди цивилни, с втората над 300 хиляди мирно население - при втората ли не знаеха? Избиването на цивилно население по време на война се класифицира като геноцид и военно престъпление от Женевската конвенция.

97

Трак до 103

преди 6 години

Ти описваш превземането на Волжка България от Иван Грозни.

96

Трак до 102

преди 6 години

Айде по полека с лъжите.Все едно да кажа , че Русия е избила 200000 чеченски деца.Айде малко по сериозно.

95

Анонимен

преди 6 години

С подкрепата на САЩ хърватите избиха един милион славяни в Сърбия. Убиваха и жени и и деца, изкарваха населението на площата и почваха наред с дървени боздугани да разбиват главите не славянски жени и деца. Просто защото са славяни, само пореди тази причина им разбихва черепите. Защо никой не говори за това? Защо в Хага съдиха само сърбите (които също извършваха престъпления), а никой не съди хърватите за избитите 1 милиона славяни с помоща на САЩ и пред очите на ООН!

94

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с оръжията за масово убищожение на Саддам Хюсеин заради които САЩ убиха 1 милион цивилни в Ирак между които над 200 хиляди деца?

93

Трак до 97

преди 6 години

Тогава САЩ не са и предполагали , колко мощна е атомната бомба.За разлика от СССР и аварията в Чернобил , която убива българи и до днес.

92

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

91

Трак до 94

преди 6 години

То и моя прапрапрапра дядо е притежавал половин Берлин , но какво значение има сега.Фамилията ми е Хилдебранд.03152

90

Анонимен

преди 6 години

САЩ са единствената страна която е използвала ядрено оръжие и то само срещи цивилни, не срещи военни обекти. САЩ избиха с атомни бомби половин милион цивилни граждани. САЩ е страна терорист.

89

Стамат

преди 6 години

Напритив! Всчки път като посетя Аушвиц, ставам по-голям и по-голям антисемитист!

88

Трак до 93

преди 6 години

Кой е тръгнал да превзема Русия , че ги пишеш тези неща.Не НАТО , а Русия си присвои територия.Косово не е в границите на Албания.

87

Анонимен

преди 6 години

Които е станал срещу русия не е сколасал маи вашия краи се вижда МНЕНИЕ НА демократ от БАЛГАРИЯ мразя кумуниститите от душа нооо рашите са непобедими ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ

86

Анонимен

преди 6 години

Животът е колело.Нов Хитлер ще дойде...защо?Ами безредието ще го докара.Пак ще сибъдем съюзници с дойчето.Този път дано да спечелим войната.Боже помози!

85

Анонимен

преди 6 години

Нищо добро не е дошло от германия за света. Няма и да дойде.

84

Щирлиц

преди 6 години

срещат се двама сирици в рейса и почвар да си говорят:- ей знаеш ли в Дортмунд вече сме 50 хиляди, в Мюнхен всеки ден пристигат по 10 хиляди, в Бон пък има 2 квартала с по 15 хиляди от нашите ...една баба ги слушала, слушала и на слизане им казала- момчета, *** то и еврейти бяха 6 милиона ...

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 86същите като теб

82

Анонимен

преди 6 години

Всеки който посети Освиенцим (Аусшвитц) да настоява да му покажат газовите камери, екскурзоводите не водят там, но човек може сам да ги намер. Това са две метални капсули с херметични врато завинтващи се в които вътре едвам се събира един човек. И искат да ни убедят, че в тези камери са убити 4 милиона. Инртересното е, че до 1995 година на входа на Освинцим стои надпис, че там са убити 4 милиона, а след 1995 г. е смене с 1.5 милиона - 2.5 милиона по малко, но 6те милиона си остават, как така?

81

Анонимен

преди 6 години

Няма никакви факти доказващи системно избиване на евреи в Германия. Единствените неоспорими факти са, че около половин милион са умрели от глад и болести в нацистките концлагери. Няма факти и доказателства за газови камери или други методи за масово избиване.