134

Анонимен

преди 6 години

Щом го обръщаме на майтап , то е ясно че никой не вярва на това което ни казват по тв,при изтрел от упор цялата странична стена и леглото трябва да плуват в кръв,когато стреляш от упор се създава май още по голямо налягане, а оловният куршум на малокалибреното се плеска и прави по големи рани вътре

133

Така е

преди 6 години

Човека не е имал мозък, след като е убил 6 човека и едно куче.От къде да дойде тази кръв?

132

Един бивш

преди 6 години

Днес,преди обяд,седнахме по на кафе бивши колеги,криминалисти.Между другото,коментирахме и казуса с масовите убийства в Нови Искър.И забележете,че нито един от нас не беше УБЕДЕН,че именно Росен Ангелов е убиецът?!?!Нищо лично,казват ви го хора с по 20-30 годишен опит,вече от запаса!?!?Другото,което гледате и слушате по-телевизията е преразказ по-картинка?!?!Междувременно сме леко разочаровани от участието на Ботьо Ботев,неговото мнение и отношение по-случая,витиевато,но разбираме го човека.....

131

ах

преди 6 години

До Горан, не знам дали знаеш какво се случва след един такъв изстрел. Има минимум пръски по стените, които от мазилката няма как да почистят, леглото също би трябвало да е напоено, защото по техните думи е прекарал няколко дни там. Има неща, които няма как да почистят, а и не биха чистили, те взимат тялото, уж взимат улики и до там. По филмите имат чистачи, но тук тази дейност се извършва от частни фирми, ако бъдат повикани

130

Горан

преди 6 години

Майтапа настрана, сериозно ли си мислите, че полицията ще остави пълно мазало? Естествено, че са почистили! Как може да се връзвате на такива неща... Ами, че нали както сами виждате всеки може да надникне през прозореца и да види мазалото. Естествено, че са почистили! Било е по-лесно, отколкото да лепят хартия на прозорците!

129

Анонимен

преди 6 години

Всичко е точно

128

Отговор

преди 6 години

Кревта е взета от полицията за изследване за диабет и ДНК тест.

127

Анонимен

преди 6 години

Ако е бил веган,затова нямал кръв,,ама нали казвал че стрелял на месо,,,или може в през главата му да не е минавала кръв,,нали и без това няма нищо в нея

126

ист

преди 6 години

Как къде е кръвта - след като се самоубива, почистил кръвта. Елементарно.

125

Горан

преди 6 години

Само полицията твърди, че била намерила Росен Ангелов. Всъщност и да е имало кръв, са разкарали окървавените постелки (ако въобще ги е имало) заедно с трупа. Отново, ако изобщо е имало и труп!

124

Аннон......

преди 6 години

Стой те си на задниците.Не си врете носовете, където не ви е работата.Този пък казва ,,Трябва да се надигнел народа"Какво като се надигне?Не ви ли е ясно, че докато човек управлява, все така ще е.Само войната ,,Армагедон" ще оправи положението.

123

Анонимен

преди 6 години

Най верояно след като се е самоубил е почистил.

122

буда

преди 6 години

алооо разбирачите не сте ли чувавали за безкръвно самоубийство слагаш заглушител от маслен фиртър завиваш се да не ти е студено и се гърмиш!!!!!!!!!!!! аман от разбирачи питайте цецко ако не вярвате

121

Анонимен

преди 6 години

Ами няма кръв, защото полицията е почистила, вие не знаехте ли, че извършват и такива услуги за убийци-педофили-крадци. Смешна е тази история, а по-смешното е, че никой не протестира. Ми стойте си вкъщи, утре на мястото на избитото семейство може да е всеки от нас. Защото ако някой може безнаказано да избие 6ма + куче, може да избие и 60. А на полицията все така няма да й пука.

120

Анонимен

преди 6 години

Докато не се вдигне народа, ще го мачкат

119

"-"

преди 6 години

Престъплението беше отлично планирано и осъществено - хладнокръвно и без излишни емоции.Всички "свидетели" бяха отстранени, вкючително и уж "самоубилият се" извършител!Колко удобно!!!!!

118

ах

преди 6 години

Как къде е? Кръвта е там където го самоубиха, а после го и самонастаниха в тази вила, то е ясно всичко, толкова *** не сме.

117

Анонимен

преди 6 години

Ами той си стои още под юргана бе! Не го ли виждате как се е надул!

116

Анонимен

преди 6 години

Абе,неуважаеми сЪпланктонци!Хептен вече ни смятат за *** и И С ПЪЛНО ПРАВО - ДЪРЖИМ СЕ ТОЧНО,КАТО ТАКИВА!За цялата тази некадърност,която полЮцията изработи(което може би си е било целта на занятието),същата си получи възнаграждението,от господаря на обора,с парите на изпосталялия ***,който сме всички ние !!!Браво на Говедаря,който много добре си знае,как ще реагира стадото от ***!Му-у-у,Стадо-о-о-о!!!

115

Анонимен

преди 6 години

Бъдете по-снизходителни,бе хора.Какво очаквате от полицайчета,които девет години са обучавани от Цв.Цв.и Румяна Бъчварова.Пнеже рибата се вмирисва от главата,вече цялата е за изхвърляне,ама няма кой да го направи.