177

Димитър

преди 6 години

До Анонимен 61Ало 80-те процента! Каква най-голяма армия в НАТО бе идито. САЩ имат армия поне 2 пъти по-силна от всички останали взети накуп. Турция е една плюнка и дори Франция и Великобритания са с по-силно армии.

176

Анонимен

преди 6 години

Аллилуя!!!!Най-после му светна пред очите.А миналата година обяви Русия за наш враг,а пък президентчето МУ за малко не и обяви война.Оооо времена,ооо нрави!

175

Йордан

преди 6 години

Сега нов варшавски договор ли ще прави комуниста боко?

174

"-"

преди 6 години

Мнозина помнят така наречения "Възродителен процес" със смяната на имената, но малцина помнят причините, а имено опита на западните и турските спец служби да предизвикат етнически конфликт със подготовката на терористични групи в Бг.Спомнете си терористичните актове в Бг по онова време.Не твърдя, че насилствената смяна на имената беше правилното решение, но именно членството ни във Варшавския договор предотврати пряката турската воена интервенция.

173

до 36

преди 6 години

До Анонименпропуснал си четирите годишни сезона и лошия Иван Костов

172

дее

преди 6 години

Този нашия премиер хленчи за Турция повече отколкото за България напоследък. Че и заплашва ЕС с турската армия като че ли. Доста близък ще да е станал на Ердоган.

171

Сиртаки

преди 6 години

Какво ли си мислят гърците за тези размишления на Борисов. Едва ли са възхитени от некомпетентните му изказвания. Влошава отношенията ни с Гърция.

170

Гурбетчия

преди 6 години

Отговарям на всички, които оспорват мнението ми.Според вас американците нападнаха Сърбия, защото е имало геноцид.Имате ли представа колко сърби са избити през същото това време.Ама ние сме много далеч от истината и не знам дали някога ще излезе наяве.

169

Анонимен

преди 6 години

Б.Б. нещо съвсем изперка.

168

елементарно е

преди 6 години

До Анонимен 168Въпроса с разделения Кипър е основния и най-важен въпрос за тях!За това и Бойко говори пред кипърската агенция за турците!

167

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНикой на никого не е обявявал война, бай Тошо и Турция се разбираха прекрасно и когато Турция беше изоставена и в криза,бай Тошо им даде заем,доколкото знам,туците са го посрещнали като цар.Но разделянето на изток-запад доведе атентатите и след това екскурзията и разделението.

166

Хага

преди 6 години

Един осъден няма в Хага пред Трибунала за Възродителен Процес , ето това е Новина

165

Анонимен

преди 6 години

По голяма глупост не бях чел .

164

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 162Турция война ли е била обявила на Бг?

163

Анонимен

преди 6 години

От цитираните изказвания оставам с впечатлението, че турското население в Бг се приема за рисков контингент. И че 1989г. Тр щяла да нападне Бг, ако не били въоръжените сили на Варшавския договор. Ако правителството иска днес да прогони турското население от Бг, нека да го каже в прав текст, а не с намеци и препратки към минали времена. От 1. ден на европредседателството мин- председателят повдига въпроса за турците в Бг.

162

Анонимен

преди 6 години

Логото на председателството Цеко ли го избра, така да му напомня на логото на П.И.Б.

161

Анонимен

преди 6 години

До 165Нато няма какво да направи в случая, и двете страни са му членки. Но се опитват заедно с ЕС да напрвят нещо по въпроса откакто се помня. Друг е въпроса че нито Турция, нито Гъция отстъпват.

160

Анонимен

преди 6 години

До 163 Кажи го това точно на кипърците дето им взеха половината остров. И какво направи НАТО? Едно голямо НИЩО!

159

Анонимен

преди 6 години

Аааааа,сега и там да трупаме заеми ли?Щото малко натрупахме досега.Май Доган наистина ще се окаже най-умния политик,а и такива големи заеми нямахме през управлението му.

158

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха дошли комунистите нито щеше да има Вършавски договор нито нужда някой да ни спасява